bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- geceye bir söz bırak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- aquila bicipite8
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- bizim delilere bakayım4
- gecenin şarkısı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- gazlamak2
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (18)
yüksek kaliteli diye niteleyebileceğimiz gerçek müziği yansıtan nadir parçalardandır
http://www.youtube.com/watch?v=KsMEBEcxzYA
http://www.youtube.com/watch?v=KsMEBEcxzYA
kucağa oturmak ve içine boşalmak genelleridir.
çok şık durabilir, ama uygun takımla. zevkinize güveniyorsanız ve menüde leke bırakacak bir şeyler yoksa deneyin derim *
'adamın dibisin' vardır. Tamam 'adamsın' dersin anlarım, 'adamın ham maddesisin' lafını da anlarım ama adamın dibi bana hep tuhaf gelmiştir. Dibe vurmaktan mı geliyor? Bana pek karışık geldi, @1'in dediği gibi kısmet artık kelimesi de çok uyuzdur. Sonuçta herkes kendi kısmetini yaratır *
ismini çok duyurmuş yabancı dizileri türkçe alt yazı yapıp paylaşanların sitesi. Başlarda türkçe dizilerde koyuyorlardı fakat aktivitesini son 1 yıldır tamamen yabancı diziler üzerine çekti, yaptıkları işi güzel yapıyorlar bu da onların sevilmesini sağlıyor.
nick altı girilmemiş yazar başlığında görmüş olduğum ve birdenbire içimde kendisine nick altı girme isteği doğan yazar.
aslında eski sevgilimin benim üzerimde uygulamak istediği bir fantezi olup benim şahsen o kadar çekici bulmadığım aktivite. Sonuçta koltuk altı, ne bileyim insan tuhaf hisseder, birde öptükten sonra duyacağın vicdan azabı vardır. Erkekseniz uzak durun yani.
entrylerden okuduğuma göre atatürk düşmanıymış fakat bayan bir yazarmış, ileriki günlerde daha çok tanışabiliriz. Tekrar karşılaşacağız serpilem *
Her insanın farklı methodları vardır, kimisi der 'ben yüzerim', kimisi ise 'ben mastürbasyon yaparak sıkıntımı atarım'. Ama entry girmek sadece sözlük yazarlarının sayabileceği bir maddedir. Mutsuzluğun çaresi entry girmekte, yoldaşlarım, arkadaşlarım, kardaşlarım.
Katılmak için biraz kilo almam gereken birlik, 5 kilo aldım ve 70 kilo oldum. Katılır mıyım? Tabiyi ki.
1.80 boy ama 65 kilo(yılbaşına kadar şişmanlarım şimdiden yerimi tutayım)
1.80 boy ama 65 kilo(yılbaşına kadar şişmanlarım şimdiden yerimi tutayım)
Aşağıda listelediğim şeyler kesinlikle ama kesinlikle unutulmamalıdır *
(bkz: ilk tantum tecrübesi)
(bkz: youtube yorumları)
(bkz: facebook ta en çok beğeni alan yorumlar)
(bkz: çikolata ve şekerli her şey)
(bkz: uçak similasyon oyunları)
(bkz: sözlük yazarlığı)
(bkz: ilk tantum tecrübesi)
(bkz: youtube yorumları)
(bkz: facebook ta en çok beğeni alan yorumlar)
(bkz: çikolata ve şekerli her şey)
(bkz: uçak similasyon oyunları)
(bkz: sözlük yazarlığı)
Sevgili ile birlikte yaşamıyorken kurulan hayaldir, aynı eve çıkılınca işler karışmaya başlar. ilk hafta, belki de ilk ay güzel geçer. Sonrasında ise tartışmalar başlar, ama iyi yanları da vardır.
(bkz: uyuyan sevgiliyi seyretmek)
(bkz: sevgili ile birlikte uyumak)
Birazcık abartırsak ve geniş bir boyuta taşırsak romantizm evresinden daha çok seks boyutuna taşır bu.
(bkz: uyuyan sevgiliyi seyretmek)
(bkz: sevgili ile birlikte uyumak)
Birazcık abartırsak ve geniş bir boyuta taşırsak romantizm evresinden daha çok seks boyutuna taşır bu.
Selamun Aleyküm'ün kısaltması olan sa hecesini yazmaya çalışan kişi, tam enter tuşuna basacakken hani eli ü tuşuna çarpar ve enter tuşuna çoktan basmıştır. Her şey için çok geçtir artık, ekrandaki ü harfine bakarken gözleri dolar ve hafifçe dudakları titrer. Bir de karşı tarafın asü yazması vardır ki, bu genelde çok aşırı samimiyet durumunda görülür
Kimsenin memmun kaldığını görmediğim elektronik alet satan yer. Alışveriş yapan bir kişinin de mi yüzü gülmez abi? Gülmüyor işte burada. Arkadaşla gidip flash bellek almıştık, 8 gb parasını ödedik fakat eve götürüp bilgisayara bağlayıp dosya attığımızda sadece 2,5 gb civarında kullanabiliyorduk.
Bir daha tövbe ettim kapısından içeri girmem.
Bir daha tövbe ettim kapısından içeri girmem.
Kimileri kahveyi önerir fakat internette dolaşırken sürekli gördüğüm bir haber var. Kahve yerine bir elma yerseniz uykunuz daha çok açılır diyorlarmış uzmanlar. Geçen gün denemek amaçlı sabah kalkar kalkmaz buzdolabına yöneldim, dolapta elma olmadığını gördüğümde yüzümdeki ifade insanlık tarihinde fazla rastlanacak türden değil.
Türkiye, başka hangi ülkeye böyle aptalca bir tanım koyulabilir ki?
Balım, düşün bak senin ülkenin gelişime ihtiyacı var ve insanlarının yarısından çoğu yobazlığın ileri düzeylerinde master yapıyor. Sen ise hâlâ din dersini arttırarak kafası matematik, türkçe, sosyal bilimler gibi derslere basan çocukların hepsini dînî kişiler olmaya zorluyorsun. Yapma.
Balım, düşün bak senin ülkenin gelişime ihtiyacı var ve insanlarının yarısından çoğu yobazlığın ileri düzeylerinde master yapıyor. Sen ise hâlâ din dersini arttırarak kafası matematik, türkçe, sosyal bilimler gibi derslere basan çocukların hepsini dînî kişiler olmaya zorluyorsun. Yapma.