bugün

entry'ler (74)

şişli etfal'de ayaküstü sıçan teyze

Siyasi ve dini görüşü ne olursa olsun ahlaksızdır.

volis mühendislik

Dünyanın kurumsallıktan en uzak firması.Şantiyeler koordinatörü iş ahlakı olmayan,çalışanlara küfürler yağdıran,amatör bir insan.Maaşlar en alt seviyede. inşaat mühendisi arkadaşlar varsa aman diyim uzak durun,biz yandık siz yanmayın.Firmada tatil yok.Bildiğiniz tatil yok.Yedi gün çalışıyorsunuz yalnızca bayramlarda ve yılbaşında tatil yapıyorsunuz üstelik mesai ücreti de yok.

Firma sahibi hırsız olmadığını iddia eden ancak maaşın bir kısmını elden bir kısmını hesabınıza yatıran,sigortanızı maaşınız üzerinden yapmayan bir insan.

Şirkette yükselme şansınız da yok sadece patranonun cebini daha çok nasıl doldurursunuz niteliğinde bir çalışma var.

Şantiye şefleri günah keçisi,her türlü yanlış onlardan bilinir.işçiler patronlara yalakalık yapmaktan dertlerini anlatamaz ve şantiye şeflerine çatarlar.Verdikleri paranın on misli çalıştırırlar sizi.Zamanla kendinize olan saygınızı kaybeder ve işten ayrılırsınız.Ancak şirket ilerleyişini bu şekilde devam ettirir.

Yılda ortalama 5-10 arası inşaat mühendisinin girip çıktığı inşaat firması.

yurtiçi kargo

Merkezi bir yerde oturmama rağmen her seferinde evde bulamadık bahanesiyle kargoyu getirmeyen firmadır.Üstelik kapıya ne bir mesaj kağıdı bırakırlar ne de telefon ederler.Çağrı merkezindeki çalışanları papağan gibi aynı şeyi tekrarlar ''şikayet kaydınız oluşturuldu''.

gece mezarlıkta çanak anten ayarlayan koala görmek

(bkz: cin çarpması)

mutluluk denilince akla gelen ilk şey

tabi ki sex.

tarihteki unutulmaz ayarlar

24 ayar.

yazarların sahurda yedikleri yemekler

annem ne yaparsa.

dünya kupası maçları oynanırken telefonda konuşmak

hımmm,hummmm,kemmmm,kümmmm,ehe,hıhı vb ifadelerle sürdürülen bir konuşmadır.

dünya kupası maçları oynanırken telefonda konuşmak

hımmm,hummmm,kemmmm,kümmmm,ehe,hıhı vb ifadelerle sürdürülen bir konuşmadır.

fakirler ölsün porsche den selamlar

zengin tesellisi.

en yakındaki kitabın yazarı

chuck palahniuk-gösteri peygamberi.

1 60 boyunda olup güzelim diye dolaşan kız

(bkz: kim kardashian)

mahsun kırmızıgül özcan deniz ya sonra

bir gün önce sıra gecesine katıl bir gün sonra new york'larda film çek.var mı lan böyle ironi

göğüs arasına çanta kemerini sıkıştıran kızlar

rahatlıktan mı yoksa memelerini göstermek istediğinden mi bu yolu seçtiğini anlayamadığım kız.

yok böyle dans kazım kazım

adı üstünde kazım.

blue mountain state

bu dizinin yerini kesinlikle hiç bir şey tutmaz abicim.

müslümanların jeeplerini kıskanan laikler

(bkz: müslümanların fakir olmasını beklemek)

said nursi nin batman e verdiği ayar

(bkz: said nursinin suparmana verdiği ayar)
(bkz: said nursi gay mi)

pinokyonun uyuyan güzeli sikerek uyandırması

vibratör görevini gören pinokyo.

18

seray sever'in yapımcılığını üstlendiği dizi.oyuncular arasında aysun kayacı ve pamela spence olması her ne kadar diziyi cazip gösterse de mal ötesi dizi.
© copyright 2005 - 2026