bugün
- ben geldim kerkenezler12
- bisiklet sürerken kızlık zarı yırtılan kız5
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak7
- insanın kendini çok değerli zannetmesi6
- yeni parti12
- velvet36
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- özelde fingirdeşen yazarlar4
- habire1233
- aklın fikrin sekse çalışması3
- çekirgeleri kim gönderdi9
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç11
- g'i l d'e d l'i l y6
- yazarların özledikleri şeyler7
- muslettin amca5
- nasreddinhoca4
- insan sevmeyen insan5
- çok yakışıklı bir erkek olmak2
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- ben geldim karılarım3
- dalida2
- bir insanı tanımadan hakkında konuşmak2
- kürdüm5
- aylık 474 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- anneni mi babanı mı seviyorsun diyen akrabalar2
- ölmek için yaratılmış2
- fatma soydaş4
- kadınla erkek arkadaş olabilir mi2
- kabataş olayı görüntüleri27
- sevgiliyle karşılıklı osurarak sevişmek3
- hoşlanılan kızla karşılıklı santranç oynamak2
- istanbul un çok pahalı olması27
- rtx 50702
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- şu aiye konumu versem tezimi yazar mı lan2
- bütün kutsal kitapları okudum yalanı3
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- basit bir hayat istemek4
- sözlükte kavga olmayacak mı sorusu2
- dem parti5
- istanbul4
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması2
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
entry'ler (21)
Antalya kaleiçi, konyaaltı,dedeman
iç burkan en önemli detay sevdiğin bir kişiyi kaybetmektir. Özellikle bu kaybın geri dönüşü olmayacağını bilmek hayatın en acı gerçeğidir. Ne yazık ki hayata dair aslında önemsemediğimiz ama yaşanınca değerini anlayabildiğimiz önemli detaylar mevcuttur.
Sezen Aksu'nun güzel bir şarkısıdır.
Ekilip biçilmeye uygun hale getirilebilmesi için toprağın dinlenmeye bırakılması işlemine nadas denilmektedir.
kavurması, sulu yemeği, kızartması yapılabilen bir sebze.
peder bey, walide hanım, bilader çekirdek ailemin hitap şekilleri.
Psikologların bir saat boyunca dinleyip de ardından anlıyorum demeleri kadar feci bir durum yok. Zaten bir saattir anlatıyorum, "anlaman" değil, "anlamaman" tuhaf olurdu.
23 Nisan çocuk bayramımız kutlu olsun. Kimin sayesinde: Mustafa Kemal Atatürk.
Teşekkürler tüm hakların ve kutlu bayramların için minnettarız.
Teşekkürler tüm hakların ve kutlu bayramların için minnettarız.
Tek kelimeyle Rize. öyle ki Atatürk heykelini bile kaldırdılar. Ardından beklemedikleri büyük bir tepki ile karşılaşınca
"Bundan sonraki resmi törenlerimizin Rize Valiliği önünde yapılacak olması nedeniyle Atatürk heykeli, ekiplerimiz tarafından güvenli bir şekilde yeni tören alanına yerleştirilmiştir"açıklamasını yaptılar.
"Bundan sonraki resmi törenlerimizin Rize Valiliği önünde yapılacak olması nedeniyle Atatürk heykeli, ekiplerimiz tarafından güvenli bir şekilde yeni tören alanına yerleştirilmiştir"açıklamasını yaptılar.
Bu ülkenin beslenme çantasında fastfood'dan başka bir şey olmaz. Beslenme çantaları için işletmelere yaptırılan kuru üzümler, milyar milyar harcanan sütler nerede diye sorarlar adama? Nedense bizim çocuklarımızın beslenme çantalarına hiç bunlar konulmuyor ama devlet hazırlandığını ve dağıtıldığını söylüyor. Hazırlandığı kısmı doğru da diğeri şaibeli.
Yazık herhalde kısa zaman içerisinde içeriden çıkacaklarını düşünerek, çıkıştı sosyal medyada paylaşırız deyip de çektikleri fotoğraftır.
Mecburiyet dediğin tek şehir kalmış Ankara. Hele ki Ege yada Akdeniz bölgesi insanına alışık kişilerin asla yaşamak istemeyeceği bir şehirdir. Ama cümlemin başında da dediğim gibi "mecburiyet". Bu bazen iş, bazen okul, bazen evlilik, bazen de aileye bağımlı olmak olabilir. Sonuçta sebebi her ne olursa olsun, mecbursa yapacak bir şeyi yoksa sevmediği halde yaşamak zorunda olduğu şehirdir.
4/3 yaparak Trabzona gerekli cevabı veren beşiktaş taraftarı ile birlikte farkı açarak, şampiyonluğa oynuyor.
kuşkusuz browni derim bu soruya. gerçi browni çaysız da çok güzel giden bir yiyecek ama olsun ikisi bir arada olursa çifte şans olur tabi.
posta ve lojistik alanından sonra bankacılık alanında da hizmet veren kurum. hatta ptt şifre alma ile artık internet üzerinden de hizmet veriyor diyebiliriz.
kendi düşünceleri olmayan birinin, o ne diyorsa bende aynısını düşünüyorum deme şeklidir.
herkesin kendi kişisel tercihi. isteyen aksesuar kullanabilir, isteyen kullanmaz. bu kadar basit.
toplumun genelinin sevdiği bir içecek olduğu için çay sevmemek suçmuş gibi tepki alabiliyoruz.
neyi ispat etmeye çalışıyor anlaşılamayan insan. Bilmiyorsan bilmiyorum dersin olur biter.
kadına değer vermeyen erkek asla kazanamaz. kadına saygı duyan erkek kazanır.