bugün
Q
qpsk7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
Q
qpsk8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
Q
qpsk9 yıl önce
az sonra intihar edeceğim
samanlıkta vurduran kezban tribi.
Q
qpsk10 yıl önce
beyaz toros
ozellıkle liselerin onunde bekleyen, kendını desıfre etmemeye calısan, arkasından gokyuzune bı anten fırlayan, sivil polis arabası.
Q
qpsk11 yıl önce
sefa akpınar
Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Profesörlerindendir. Elektrik bölümü hocasıdır ancak Elektronik bölümü ile ortak olan derslere de girdiğinden iki kısmın öğrencileri tarafından da tanınır. Sefa hocamız 20.5.2015 … devamını gör
Q
qpsk12 yıl önce
bir oturuşta yarım kilo tahin pekmez yemek
sabahları yarım çay bardağı ateşleme yapar. derlerdi. ama yarım kilo adamı diri diri yakar.
Q
qpsk12 yıl önce
çirkin olduğunu iddia eden güzel kız
güzel olduğunu bildiği halde pohpohlanma ihtiyacını giderememiş kızdır.
Q
qpsk12 yıl önce
çirkin olduğunu iddia eden güzel kız
güzel olduğunu bildiği halde pohpohlanma ihtiyacını giderememiş kızdır.
Q
qpsk14 yıl önce
regl olan kız psikolojisi
regl olan kızın sevgilisine (bkz: geçmişler ola). en az kız kadar huzursuzluk yaşayacaktır. belki daha fazla...
Q
qpsk14 yıl önce
sikim gibi olmuş butonu
uludag sözlükten en büyük isteğim bu butonun sözlüğe eklenmesidir. Kötü entry lere eksi oy veriyoruz tamam da, iyice boktan entrylerle dolu sözlük, sıçışın da sıçışı olan bu entrylere sikim gibi olmuş butonu ile oy vereceğiz. Bunlar sitede teşhir ed… devamını gör
Q
qpsk14 yıl önce
erkekler hesap ödemeli midir polemiği
evet bu herkesin yaşam tarzına, maddi ve manevi konumuna,hesap ödenmeden önce kiminle zaman geçirdiğine ve ne hedeflediğine göre değişen bir polemiktir.ataerkil toplum olduğumuzdan genelde bu polemik konusu bile yapılmaz, ''erkek adam gider hesabı şa… devamını gör
Q
qpsk14 yıl önce
ergen tribi
yalnız kalmak istiyorum taaam mı...
Q
qpsk14 yıl önce
komşu kızının telefonda sesini kaydedip 31 çekmek
sapıktan öte ruh hali bozuk insan davranışı.
Q
qpsk14 yıl önce
ulukardeslik
tt olabilir diyorlar. merak eden gızlara evimde kırmızı şarap ve yemek eşliğinde anlatabilirim.
Q
qpsk15 yıl önce
tanrı olsaydı dünyada kötülük olmazdı
tanrıya inanmamanın dayanaklarından. ben tanrı olsaydım bu kadar kötülüğün olmasına izin vermezdim demenin diğer bir şekilde ifade edilişidir. söyleyen kişi kendisinin tanrı olmadığını unutmaktadır. ama şöyle de bir şey var. tanrı olsaydı, gerçe… devamını gör
© copyright 2005 - 2026