bugün
- beyazsemsiyeliyabanci46
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi4
- aziz yıldırım13
- sözlükte erkekleri istemiyoruz9
- yorgun mermi26
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- heyt bea3
- gammazlama yapmamak13
- taylor sands3
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler2
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- haysenin1212
- aşık olmak9
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano13
- satranç haram yasaklansın7
- kızının düğününde oynayan baba5
- 8 haziran 20262
- bu köyden olsam ne olacak8
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- ölüm4
- sözlükteki deliler3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- kabalcı3
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- çağrı isimli yazar4
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- diamond bosphoruss denen yazar7
- sözlükteki vatan hainleri4
- katatespizartmasi15
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- yaz geceleri4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- uysaljakoben31
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- sözlüğün kırbacı8
- buddy dude17
- togg'a lpg taktırmak2
- einstein'ın karısı2
- rahmi koç3
entry'ler (27)
Erkekleri azdırmaktan zevk alan bi kız tipidir.. Dünya umrunda değilse kendine yakısanı giymesinin ne önemi vardır? neden o kıyafetlere para harcamaktadır.. sadece kendi için giyiyorsa neden evinde pijama ile gezmektedir.. evde bunları giyip aynanın karsısında kendini izlemektemidir.. erkeklerin kendine bakmasından ve bi tarafının kalkmasından zevk almaktadır.. ama elbet kalkan yerleri bi şekilde inecektir, indirilecektir..
AStegmen olmak için 4 yıllık bi üni bitirmek yeterlidir.. Ama yıllarını vermiş bi astsubay doktora yaptıgı halde hala düsük rütbede kalmaktadır.. Bu saçma Anlayışın degişmesi gerekmektedirr..
erkek memesinin ne işe yaradıqını bilmeyince, bir işe yaramadığını kim söyledi demezler mi adama.. Allah´tan daha mı ii biliyorsun demezler mi adama..
Amaçsız veya Allah´a inancı eksik olan insanların yapmaya çalıştığı şeydir.. Dalga Geçtiklerini sanırlar ve sanki yıllardır Tanrı ile dostmus gibi " tanrı sakadan anlar, Tanrı içimi biliyo, Tanrı şöyle Tanrı böyle" derler.. Lakin hiçbiri Dinden Çıktığının, iman denilen şeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilmezler..
Açılmış en saçma başlıklardan biridir.. Tanrı ile Alay etmenin cesası da elbet çekilecektir..
Şahsen mensubu olduğum kurumdur.. Bu kurumda da hiçbişey dısardan bakıldığı gibi görünmemektedir..
en sevdiği pozisyonun " pozisyonsuzluk " oldugu kız grubudur..
Hz. Muhammed (s. a. v)´i peygamberimiz olarak kabul etmeyip müslümanız diyen inanç sahiplerinin Atatürkü benimseyip türküz demeleri değişik bir durum.. Mesela inönünü falan destekleseler sasırmazdım..
Dandik Bir Ayakkabı markasıdır.. Askeri okulların vazgeçilmezidir..
Çesitli , Derin , Gereksiz ve Saçma bilgilerin bir araye getirilerek oluşturduğu merak uyandıran ve Herkesin ne kadar gereksiz olduğunu bildiği halde okumak istemesinin anlaşılmadığı bilgilerdir...
bildiğin sümük..
Allah`ın emriyle dalga geçmek, Çarpılmaya sebebiyet wermek, cehenneme tek gidiş bilet ..
Kimin Nereye Gideceğini allah bilir.. Konu, Yazan Kişinin Bir ironisidir ..
Belki çirkin, belkide çekilmez olduğu için erkek arkadaşı olmayan kızın ilgi çekmek için dikkat çekici cümleler , haykırışlardır .
"Siyasete atılmayı düşünüyorum ama Sex kasedim çıkar diye korkuyorum" Şahin K.
Mutfak robotunun altına tekerlek takıp merdivenlerden aşağı yuvarlamaktır .. (bkz: )http://www.youtube.com/watch?v=eSYbx_bNEyI
Kafasının Çalıştığında şüphe edilmesi gereken kişidir.. Allah´ın emrini Sorgulamayı kendine Borç bilmiş, Dünyadan Bir Haber , Bir Gün Çıkıp " Allah´ıma Şükürler olsun " deyip , Başka gün çıkıp Kurban a katliyam diyen Ya 2 yüzlü Yada Geri zekalı kişidir..
Sokaklarda yetişmiş , Bulunduğu yerde aynı işi yapmaktan sıkılıp düşüne düşüne filozof olan kişilerin yaptıgı felsefedir..
Örnek olarak :
Tamircide araba yaptırırken oradan gecen Makyajlı , süper sexy , güzel kıza " off hatuna bak taş gibi" dedikten sonra
Filozof olmuş tamircinin " Boya varsa , Vurukta Vardır Yeğen " Demesi gibi...
Örnek olarak :
Tamircide araba yaptırırken oradan gecen Makyajlı , süper sexy , güzel kıza " off hatuna bak taş gibi" dedikten sonra
Filozof olmuş tamircinin " Boya varsa , Vurukta Vardır Yeğen " Demesi gibi...
Öldükten sonra geri gelip gördüklerini anlatan insnlar olmadığı için, Öbür dünyanın buradan daha güzel olduğu düşüncesinin ortaya cıkması üzerine sözlenen sözdür ..
içilemeyecek Yerlerde Canının Daha Çok sigara çekmesi durumundan dolayı ortaya cıkan Dumanlı bir durumdur ..