bugün
- abdullah öcalan9
- müsavat dervişoğlu8
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- alparslan kuytul11
- saddamdan kovulanların türkiyede özerklik istemesi4
- ahmet mümtaz taylan8
- kürtleri sempatik göstermek için söylenen yalanlar4
- marco asensio5
- kokoreç3
- ekşi sözlük21
- leyla ile mecnun4
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri4
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- yasakçı zihniyet15
- hewal ebo3
- ismail kartal16
- muslettin amca4
- meral danış beştaş2
- furkan vakfı'na yönelik operasyon3
- kürtçülere göre faşist olmayanlar2
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- eşekçi sosyal medya hesapları2
- stanley kubrick2
- sözlüğün bamyası4
- toplumda 3 tip mısto kemal olması2
- enayimiknatisi ile kavga etmek13
- zorunlu eğitim12
- palamut2
- aleksey batrakov18
- tsadik sofit2
- bugün ne yapsam9
- aziz yıldırım2
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı7
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- kimse kalmadı5
- doların 48 tl olması3
- 21 yaşında erkek 31 yaşında kadın ilişkisi2
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- sidiki cherif6
- bir şeyler söyle6
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü3
- scary movie 23
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması7
- fazla araştırmak kötü müdür5
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- başına gelmeyen bir olay hakkında ahkam kesmek2
- 35 yaş üstü kadın kontenjanı5
- felsefe9
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı6
entry'ler (9)
kendisi ekşi sözlük yazarıdır, bayram itibariyle uludağ'da da yazarlığa başlamıştır. sözlüğe gelmesinin çok iyi olduğunu düşündüğüm yazardır. iyi bir denizcidir ayrıca.
kendisine sormak istediğim milyonlarca şey var ama kendisinin fomrspring , ask fm ya da mesaj atabileceğim her hangi bi hesabını bilmiyorum burdaki nickini de bilmiyorum ,umarım bu entryi görür ve bir mesaj atar . ayrıca iyi ki gelmiştir.
kendisine sormak istediğim milyonlarca şey var ama kendisinin fomrspring , ask fm ya da mesaj atabileceğim her hangi bi hesabını bilmiyorum burdaki nickini de bilmiyorum ,umarım bu entryi görür ve bir mesaj atar . ayrıca iyi ki gelmiştir.
Diziporttan sonra 2 senedir kullandığım her gün mutlaka dizi izlemesem de ne var ne yok diye baktığım canım sitem .
Kıvamını iyi ayarlayamadigimdan mıdır nedir , kollarim tik tik tik attiktan sonra sol kolumda özellikle ağrı yaptı . Uykumda geldi yani bı bokuma yaramadı .
Derse gittiği ortamda kıyafet taşımak istemeyen bur kizdir . Oturup kalkarken etek , elbise üst bas düşünmez rahaaat rahat hareket edendir.
geçenlerde markete gidiyorum 13 yaşlarında bir kızın telefonda konuşuşuna şahit oldum ve içimden yeni nesil pek cilveli dedim.
biri bir şey sorduğunda cevap verdiğimı sanıyorum sonra anlamsız bakışlar dank edince aslında içimden konuşarak cevap verdiğimi farkediyorum.
evet bi ortamda bulunurken boş muhabbetler , dedikodular yapılırken ben etrafımdaki insanların yüzlerine bakar içimden konuşurum, arada iç ses ,dış ses karışıyor ona dikkat etmek lazımmış işte.
evet bi ortamda bulunurken boş muhabbetler , dedikodular yapılırken ben etrafımdaki insanların yüzlerine bakar içimden konuşurum, arada iç ses ,dış ses karışıyor ona dikkat etmek lazımmış işte.
türk erkeğiyse;
kendı ırkının kadınını aşağılamaktan çok hoşlanandır.
kendı ırkının kadınını aşağılamaktan çok hoşlanandır.
etrafımdaki erkeklerin evlenmek istediği kadındır , tabi o ister mi bilemiyorum.
uzun arkadaşlıklar kuramıyorsun .batıyor sahtekarlıkları, egoları , ikiyüzlülükleri. yaşayamıyorsun insanın canlılara saygı duymadığı bir dünyada... kaçmak istiyorsun ya kaç! git denizlere. son bir senen kurtar kendını yoksa boğulacaksın. kaybolacaksın. sana göre değil şehir hayatı kimseyi dinleme , yapamazsın diyenlere kulak asma . senin hayatın sadece senın.