bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi10
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- sırrı süreyya önder26
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi12
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü14
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı11
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı20
- reis dünya lideridir10

entry'ler (38)
salaklıkla uzaktan yakından alakası olmayan kişidir. hele ki o kitap daha önce okunup altı çizilmiş, orasına burasına notlar alınmışsa tadından yenmez.
gitme yazık olur bize.
Tam adı "Racon ailem için" olan dizidir. mehmet aslantuğ, hande doğandemir, seçkin özdemir, Sezin Akbaşoğulları, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen, Tomris incer gibi iyi oyunculardan oluşan bir kadroya sahiptir.
şu anki durumumun tek kelimelik özeti. ne yiyeceğim ben şimdi sorusunun sebebidir.
sizden bile daha çok alışveriş yapmayı seven bir sevgiliye sahipseniz çok eğlenceli olan eylemdir yani öyleydi bir zamanlar.
zamanında eski bir dost sayesinde tanıştığım muhteşem lezzet. severek yiyoruz da tek sıkıntı her seferinde onu hatırlatıyor oluşu sanırım.
nurofen cold.
geneli insanı gıcık etmek için oradadır bence. ben bu insanlara nasıl eziyet ederim diye düşünüyor bile olabilirler boş zamanlarında. üniversite okuyup da öğrenci işlerinden memnun olanı yok denecek kadar azdır.
Eşlerini erkek jinekoloğa götürmeyecek bir zihniye sahip adamların böyle şeyler söylemesi de ayrı ironik tabi. Anlaması zor kafalar. Bu kafa neyin kafası demekten başka çare yok sanki...
sahile vurdum ben bu gece dalga gibi delice.
kafa dağıtmak için gidilen ve gidiş amacına tam anlamıyla hizmet eden bir filmdir. bir süreliğine de olsa insanı hayattan uzaklaştırıp, güldürebilmeyi başarabiliyor. en azından biz güldük yani. gerçi ben bi ara gülerken kendimden geçtim, arkadaşlar filmi bırakıp bana güldüler sanki de,o kısma takılmamak gerek.
hadi inşallah.
şuan sahip olduğum bütün bilgi ve tecrübelerle hayatı baştan yaşamayı dilerdim.
sen istediğin her şeyi yapabilecek bir insansın. çok güçlüsün, çocuklarımız senin gibi olur inşallah.
adam resmen verdi gazı, sonra da çekip gitti.
adam resmen verdi gazı, sonra da çekip gitti.
didinmek.
bugün küçücük bir tv'ye sahip olanına bindiğim minibüstür. yol boyunca recep ivedik izlemek zorunda kalmama sebeptir kendisi. her defasında beni şaşırtacak bir şeyler oluyor mutlaka bu minibüste. treni ya da metroyu gebzeye getirseler de bitse şu çile artık.
kısaltması er olan, ömrümü yiyen organeldir.
lise yıllarımın vazgeçilmezi. resmen deli hayranıydım. o dönem aşk oyunu vardı, bir bölüm kaçırmadım o diziyi zamanında. hala beğenirim kendisini ama nerde o eski ben.
trip atıyordur.
masumluğun ta kendisidir ve unutulamayandır. hele ki bir de ilk aşık olunan kişiyle olmuşsa, normalden bin kat daha heyecan vericidir.