bugün
- bir kadına verilecek en güzel çiçek5
- arjantin mısır maçı13
- yazarların mezun olduğu okullar13
- ctrlx'in ayakları13
- donumu satsam ödeyemem3
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- yenilenebilir enerji4
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- ankara da nato zirvesi12
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- adana sokak lezzetleri5
- 23 yaş8
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler4
- tek başına5
- sözlük yazarlarına tavsiye2
- batman2
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması4
- yıldırım bayezid3
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- messi uzaylı abi5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- aylık 342 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- trump erdogan gorusmesi caatsa kalkiyor2
- herzevekil2
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık9
- trump'ı e30'a bindirip sincana götürmek2
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tüm sözlükte saygı gören bir yazarsınız2
- 2026 dünya kupası26
- komünizmi iyi bir şey sanmak4
- iri kıyım kadın çekiciliği5
- türkiye komünist partisi4
- lauren bennett2
- dövmesi olan erkek9
- yoğurt11
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- saraca finch house21
- gülüyorum ama mutlu değilim3
- psikoloji bilim midir6
- 7 temmuz 2026 deniz göktaş'ın cezaevi mektubu3
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- sağ liberalizm3
entry'ler (293)
Domuz eti yemem günah.
Ama zina edenlerin, çalanların kafasını kesebilir, onları taşlayabilirim. Çünkü bu günah değil.
işte karşınızda pırıl pırıl bir beyin.
Edit: esas komedi şurada. Aga madem haram diyecektin neden yarattın? Dünya senin barbie evin mi lan götelek.
Ama zina edenlerin, çalanların kafasını kesebilir, onları taşlayabilirim. Çünkü bu günah değil.
işte karşınızda pırıl pırıl bir beyin.
Edit: esas komedi şurada. Aga madem haram diyecektin neden yarattın? Dünya senin barbie evin mi lan götelek.
beyaz peynir mi diyeydik.
bayburtu kapatmadılar mı lan hala.
belki birine körü körüne bağlanmak kişiliğine aykırıdır.
izeltaş der kaçarım.
yaptığı ayıp olan kızdır.
bordomsu ford fiesta.
kız arkadaşımdır kendisi. benim 3-4 ısırıkla dakikalar içinde bitirebildiğim herhangi birşeyi, karınca kıvamında 156544688 ısırıkla saatler içerisinde bitirebilmesiyle meşhurdur ayrıca. bende de ufak bir hayvanlık olabilir tabi.
sağlam bi şekilde mod'lanmış nissan skyline gtr.
1 sene geçmeden yenisi çıkacak olan telefonu sadece 'bir üst model' olduğu için 2-3 yıl taksitle(mini kredi) satın alan insan net idiottur. kredi kartına 9 taksitle alan insan gene belli bir gelir seviyesine sahiptir, kendini zorlamadan alır ama şu 2-3 yıl taksitle alanlar harbi tek hücreli. sonra bi de gelip ''asgari ücret yetmiyor'' demezler mi... sonuç olarak bunlar yeni çıkan modele ağızlarının suyu aka aka bakarken ''eski'' telefonlarının taksitlerini öderler.
donut diye yazılır 'şu yuvarlak ortası delik olan şeyler ne kadar?' diye okunur.
sevdanın son vuruşu.
suan 26 saatten fazla uykusuz kalarak kendi rekorumu kirmis bulunmaktayım. yalniz saka maka kafasi simdi geldi.
haftasonu her zamanki gibi öğle 12 de kalktim. fotograflar cekmem lazimdi bi odev icin. ilk once yemegimi yedim sonra fotograf makinemi alip atladim gittim issiz ve guzel mekanlara. yalnizligim mekanin sessizligiyle birlesince bi huzur kapladi icimi. her kareyi cekisimde mutlu oluyordum. kotu giden ask hayatinin yarattigi mutsuzlugu unutuvermis ve takmiyordum kafama olup biteni. kendi basima takiliyordum iste. farkli mekanlara gittim gezdim. yalnizim lan ben. bircok arkadasim ve bir adet de sevgilim olmasina(!) ragmen yalnizim. kendi halimde fiti fiti yasiyorum. varligin icinde yokluk cekmek gibi. boylesi daha guzel gibi. neyse oyle iste. klasikten bi tik otede bi gündu. sevdim fotograf cekmeyi. insan kafasini dinliyormus valla. konusacak insan olmayinca buraya icimi dokmek de ayri rahatlatiyor insani.
ateist görse imana gelir.
çünkü cadillac'ı seviyorum.
kırmızı şarap ve biraz çikolata eşliğinde, gecenin karanlığında music to watch boys to ve velvet crowbar'ıyla beni uçuşa geçirip adeta bir pilot yapan, muhteşem güzelliğe sahip olan sanatçıdır.
kusursuz penis yoktur, az afrodizyak vardır denilesi...
size olan tavırlarına dayanacak gücünüz kalmayıp, yorulup peşinden koşmayı bırakınca ''benden bu kadar'' diyorsanız ve o'nun sizde yarattığı yorgunluk o'na duyduğunuz sevgiden fazlaysa o aşk bitmiş, mevlüdü okunuyordur.
Yarindan itibaren 5 gun boyunca olacagim seydir. Nadide hayat filminde sualti cekimi icin bi oyuncuyu oynayacagim. Kimi oynayacagim bende kalsin.