P
postman2 yıl önce
dolar 25 tl ye giderken yazarlar ne yapıyor
Ben bayram tatili hazırlığı yapıyorum. Dolar isterse 30 olsun, umrumda olmaz.
P
postman2 yıl önce
dolar 25 tl ye giderken yazarlar ne yapıyor
Ben bayram tatili hazırlığı yapıyorum. Dolar isterse 30 olsun, umrumda olmaz.
P
postman2 yıl önce
dincilerdeki müzik aletine duyulan kin
yok arkadaş adamlarda amipte olduğu kadar bile zeka yok, gavur icadi diye udu kırıyor amk salağı ama konuştuğu mikrofon ve çeken telefon ne icadı ? https://twitter.com/Ateist_TV/status/1671588901272657932
P
postman2 yıl önce
atatürklü iç çamaşırı
Ulusalcı Kemalistler alır hemen şüphesiz.. Che Guevara resimli tişört alan komünikler gibi..
P
postman2 yıl önce
aşık olunan kızın trans birey çıkması
Hayatınıza renk katar .ss
P
postman2 yıl önce
uludağ sözlük dertleşecek yazar veritabanı
(bkz: Uludağ sözlük dertleşecek insan database)
P
postman2 yıl önce
erdoğan dan azerilere en az 5 çocuk tavsiyesi
(img:#2315456) işte dünya lideri olmak da bunu gerektirir.. başka ülkelerin kaç çocuk yapacağına bile karışmak..
P
postman2 yıl önce
erdoğan dan azerilere en az 5 çocuk tavsiyesi
(img:#2315456) işte dünya lideri olmak da bunu gerektirir.. başka ülkelerin kaç çocuk yapacağına bile karışmak..
P
postman2 yıl önce
boşanmış kadınlardaki güzelleşme çabası
var böyle bir şey. boşanan kendine geliyor güzelleşiyor. bastırılmışlığın dışa vurumu sanırım. ~swh~
P
postman2 yıl önce
ebru şallı
bir zamanlar ozon orhan la beraber ismi anılan manken.
P
postman2 yıl önce
ebru şallı
bir zamanlar ozon orhan la beraber ismi anılan manken.
P
postman2 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
P
postman2 yıl önce
bim den yeni otomat hizmeti
(img:#2315008) (img:#2315009) BiM otomatları, mağazalarda bulunan ürünlerle aynı fiyattan satışa sunulacak, böylece müşteriler mağazaya gitmeden ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekler.
P
postman2 yıl önce
bim den yeni otomat hizmeti
(img:#2315008) (img:#2315009) BiM otomatları, mağazalarda bulunan ürünlerle aynı fiyattan satışa sunulacak, böylece müşteriler mağazaya gitmeden ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekler.
P
postman2 yıl önce
abd konsolosluğuna lgbt bayrağı asılması
(img:#1086831) istanbuldaki abd konsolosluğunun yaptigi Orlando daki katliama dikkat çekme amaçlı sergilenen davranış. Adamlar gey de olsa halkını seviyor ve herşeyden üstün tutuyor.
P
postman2 yıl önce
abd konsolosluğuna lgbt bayrağı asılması
(img:#1086831) istanbuldaki abd konsolosluğunun yaptigi Orlando daki katliama dikkat çekme amaçlı sergilenen davranış. Adamlar gey de olsa halkını seviyor ve herşeyden üstün tutuyor.
P
postman2 yıl önce
ilginç yaratıklar
(img:#2314958) (bkz:https://youtu.be/RYKim1OHSYA)
P
postman2 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
P
postman2 yıl önce
queen ravenna ya profil fotoğrafı önerileri
cadılar zamanı filminden bir fotoğraf olabilir. cadılığın simgelerinden bir şey olabilir. ne bileyim önerin işte bir şeyler profil fotosuz dolaşıyor kafama takıldı.
P
postman2 yıl önce
benden ne olur
(img:#2314904) Şu an Fox Tv'de oynayan film. Sıkıntıdan izliyorum. Hep aynı konular.
P
postman2 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
P
postman2 yıl önce
kavanozov kardeşler
rus edibiyatının baş yapıtlarından biri. şimdiye kadar başlığının açılması, sözlüğün entelektüel seviyesi hakkında bize bilgi veriyor.
P
postman2 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
P
postman3 yıl önce
çemberimde gül oya
haluk leventin kazım koyuncu anısına coverladıgı ve super olmus dedigim türküdür.
© copyright 2005 - 2026