bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- dolar isterse 100 olsun40
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- diamond bosphorus8
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- fake sanılmaktan flört edememek3
- beybi leydi7
- nasıl birisiniz15
- g i l d e d l i l y28
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kürtler8
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- simko320
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- türk solcusu6
- yazarlara gelen son mesaj6
- güzel kızların mutsuz olması5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- i know what you did last summer2
- miras davası5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- manyak olmaya karar verdim6
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- boşanma davası ne kadar sürer4
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- çekişmeli boşanma davası4
- game of thrones taki kerhaneci16
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- ankara6
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- cumhuriyet halk partisi3
- yeni parti de bölünebilir10
- recep tayyip erdoğan3
- kahve içmek2
- duvara karşı3
- evlenmemek için bir neden söyle3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- nur sürer3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry9
entry'ler (14)
cümlenin bir kereligine bile gerceklesmesi halinde işte ask budur dememe sebep olan önerme.
otobüs gibi tasıtlarda bos koltuga,koltugun yanında ki sırf erkek diye oturmayan kadınla aynı zihiniyette olma olaslıgı yüksektir.
elindeki makinayla sürekli resminizi cekmeye calısan sevgiliden daha iyidir denebilcek durum.
okula gitmek için yürümek,yürümek,yürümek...40 dkka otobüs beklemek,sıkıs pıkıs otobüslere binicegini,okulda hoslanılan erkekle karsılasma riski ile makyaj yapma çilesini düşünmek...uykudan uyanınca sinirli olmamanın imkanı var mı diyecegim baslık *
kime göre neye göre denilir bazen.etrafınız da ki insanlara göre içinize kapanmıssınızdır,mutsuz görünürsünüz,kendinize göre ise ,kendi içiniz de acılmıssınız,son derece mutlusunuzdur,bu huzurunuzu kimsenin bozmasını istemezsiniz.lakin....
(bkz: sürekli neyin var diyen insan)
(bkz: sürekli neyin var diyen insan)
son derece bunalım oldugunuz birgün evde yalnız basınıza portishead esliginde içki içerken yasanan durum.içki görülmeyecek sandıgımız bir yere saklanır müzik kısılır keyfinizin de bozulmasına ragmen hadi ezan bitsin derseniz.ta taaa.diger cami baslamıstır ezana.o biter öbürü..o biter öbürü..e nasıl rahatsız olunmasın ki..?!!**
genelde çaresiz ve muhtaç ev kadınlarının degerlerini anlatmak için kurdugu cümle.hayır ne gerek var ki süpürge etmeye bilmem neye.benim annemde ev kadını ama hiç süpürge etmedi
içten içe bu sıkı düzene kendi capında verebilecegi en büyük tepki ders calısmamak olan ögrencinin yaptıgı seydir.ders calıssa bile aklından en olmayacak seyler gecer.eski sevgili,eski sevgilinin gülüsü,eski sevgilinin hede hödösü,yasadıgı komik seyler..vs en iyisi ben sözlüge giriyim,bari bosuna zaman geçmesin mantıgında olan kişidir
-anne baba ben artık ayrı eve cıkmak istiyorum *
babam:yok yaa..!ayrı eve cıkcakmıs
annem:sen büyüt besle bu yasına gelsin sonra da ayrı ev diye tuttursun
babam:ee sen ne zaman cıkıyorsun ayrı eve?
ben: hönk..?
babam:yok yaa..!ayrı eve cıkcakmıs
annem:sen büyüt besle bu yasına gelsin sonra da ayrı ev diye tuttursun
babam:ee sen ne zaman cıkıyorsun ayrı eve?
ben: hönk..?
uykuya karsı konulamayıp,teslim olunmussa servis söforünün de babanız oldugunu düsünerek uyumaktan daha huzurlusu nedir ki dedigim baslık
siz güzel güzel muhabbet ederken,espriler havada uçusurken erkeklerden birine -eşşşek kafa-eşşek kafa,maynak seni bıdı bıdı diye sırnasıp ortamın içine eden tipleri de mevcuttur
ne kadar kaçsanız,her konusmaya cabalamasında hareketlerinizle ezseniz de,ezilmekden de söylediginiz laflardan da gücenmeyen,onca hakaretinize karsılık sadece gülümseyen ,uzak durulası erkek grubudur.