bugün
P
please save me tonight6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
P
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
P
memesi küçük bir kadına kadın demek
Bari şu gün kadınlara psikolojik şiddet yapmayın amk.
P
kadınların seks dışındaki kullanım alanları
Yalan makinası... Siz yalan söyleyin onlar doğruyu bulur. .
P
youtubedan ayda 25 bin tl kazanmam
Ben de kazanmam. Nasıl kazanayım iq.
P
sözlük kaslılarının fotoğrafları
gülme krizine girdim.
P
neden uyumuyorsun anlatsana
(bkz:sıcak hemde çok) ~ ~uyku yok ~ ~gece daha guzel sessiz ve sakin ~ ~ sabah uyudum . ~ ~ kitabini oku filmini izle.
P
annenin çirkin olması
insanı üzen gelisme. iğrenç bir duygudur. anne tipsiz ve bok gibidir. utanıyorum hep annemden. amk dilenci gibi karı.
P
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
P
yazarların hayat sorunlarını çözme yöntemi
Bir soru. Hayatta karşılaştığınız büyük-küçük sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz, bir tekniği falan var mı? Yoksa zaman mı düzeltiyor? Evet.
P
yazarların hayat sorunlarını çözme yöntemi
Bir soru. Hayatta karşılaştığınız büyük-küçük sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz, bir tekniği falan var mı? Yoksa zaman mı düzeltiyor? Evet.
P
neden sevgilin yok
densiz insanlar tarafından sıkça sorulan boktan soru. sanane mınakoyim seni mi gerdi.
P
ben yatıyom anasını satiyim
iyi geceler sözlükten daha samimi en azından. Hepiniz inş rüyanızda beni görürsünüz.
P
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
P
please save me tonight7 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
P
please save me tonight8 yıl önce
nasıl hissediyorsun
karşı taraf hastalandığında ya da üzgün olduğunda sorulan sorudur.
P
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
P
insanın neşesinin zamanla azalması
yaşanılan hayatın senin sandığın kadar toz pembe olmadığını anladığın zaman gerçekleşmeye başlayan olaydır. kötüdür. bütün yolların iyiye çıkmadığını, yanındakilerin iyi niyetli görünen kalpleri kararmış kötü olduğunu sonra anlarsın. gün geçtikce … devamını gör
P
kız arkadaşa ağda yapmak
beceriksiz yeteneksiz çam sakızı ağdayı yapmayı beceremeyen kız arkadaşa yadım elini uzatıp insani yaklaşımla bacak kol memevajineda bulunan istemsiz kılları ağdayla alma yöntemidir. evet..
P
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
P
seni seviyorum
anlamı yerlerde sürünen, çok banallaşan bir cümle. eskiden söylenmesi oldukça zor olan ve anlamlı olan bir sözcükmüş. şimdi naber der gibi bir sözcük oldu.
P
eşcinsellik hastalıktır
söylenildiğinde yadırganan söz. ama gerçektir. eşcinsellik kadın-erkek hormonlarının orantısız mevcut bulunmasından kaynaklanan, psikolojik yanları da bulunan bir hastalıktır. kesinlikle tercih meselesi değildir.
P
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
© copyright 2005 - 2026