bugün
P
plato9 yıl önce
duvar yazıları
başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu. gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz.. örnekler gelsin..
P
plato9 yıl önce
sarhoşken yaptğınız en saçma şey
oaaa!! hatırlamıyorum!! he tamam hatırladım. gece dışarı çıkıp bisikletle kaydıraktan kaymak istemiştim. ama arkadaşımın durum daha vahimdi. taştan olan çocuk parkı tabelasına kafa atmıştı.
P
plato9 yıl önce
bu ülkede tarım biterse her şey biter
Biterse mi?!? Yüzyıllar önce bittiğini bilmeyen yazar söylemi. Buğdayı taşa serpsen, ürün veren bu topraklar, buğdayı, uzak doğudan, Mısır'ı israil' den alalı çooook oluyor. Hayvancılığın da, tarımın da çoktaaaan ruhuna fatiha okuyup, helvasını ye… devamını gör
P
plato9 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
P
plato9 yıl önce
atatürk için ölmem erdoğan için ölürüm
Şirktir.
P
plato9 yıl önce
cinsel istismarda ceza indirimi
(img:#1381801) Doğruluğuna inanmak istemediğim iğrenç maddeler...
P
plato9 yıl önce
slim fit pantolon giyen erkek
slim fit pantolon giyerek kıçını başını teşhir eden top erkektir.
P
plato9 yıl önce
ülkücü kız
arattım ama şöyle dedi : "sözlükte yok".. çok doğaldır sözlükte olmaması, zira pek çok insan solcu kızların çirkinliğinden dem vururken kimse aklında imgelendiremiyor ülkücü bir kız şöyle kafa tokuşturanından, ne bileyim elinde kurt işareti yapanında… devamını gör
P
plato9 yıl önce
mesafeler değil hisler uzak
Sen bana şah damarımdan daha yakınken ben niye Sana uzağım bu kadar?..
P
plato9 yıl önce
başbakanın ülkücü işareti yapması
Yapamaması olarak değiştirilmesi gereken başlık. Bozkurt yaparken göğüs öne çıkartılır. Bu işaretin anlamını bilmeyenden bunu yapması da beklenemez. O halde niye bozkurt yapıyorsun evladım? Çin malı ülkücüsü.
P
plato9 yıl önce
suriyeliyim bana saygı duyacaksınız
biz sizin misafiriniziz, niye bu kadar sinirleniyorsunuz? savaş bitsin geri döneceğiz işte, yemedik ülkenizi.
P
plato9 yıl önce
ya evet verirsiniz ya da bu ülkeden gidersiniz
hayır veren ülkenin refahını hiçe sayan zihniyetlerin ülkeden defolup gitsin kampanyası. gidin lan bu ülkeden. hdp nin bile hayır dediği referanduma hayır diyen tüm zihniyetler hdp ile hiçbir farkı yoktur. gideceksiniz..
P
plato9 yıl önce
ya evet verirsiniz ya da bu ülkeden gidersiniz
hayır veren ülkenin refahını hiçe sayan zihniyetlerin ülkeden defolup gitsin kampanyası. gidin lan bu ülkeden. hdp nin bile hayır dediği referanduma hayır diyen tüm zihniyetler hdp ile hiçbir farkı yoktur. gideceksiniz..
P
plato9 yıl önce
dengin ceyhan
Hacettepe devlet konservatuarını bitirip başarılı bir piyanist olan, türkiyemin parlak değerlerinden, gencecik bir adam. twitter paylaşımları nedeniyle tutuklanmış, cumhurbaşkanına hakaretten. Söylenecek her şeyi söyledik zaten, dahasını yüreğim kald… devamını gör
P
plato9 yıl önce
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
P
plato9 yıl önce
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
P
plato9 yıl önce
geceye bir söz bırak
P
plato9 yıl önce
geceye bir söz bırak
P
plato9 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
© copyright 2005 - 2026