bugün
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- zeki olmanın avantajları6
- barış alper yılmaz6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı36
- enayimiknatisi ile kavga etmek6
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- online yazarlar3
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- kavga yok mu ya5
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- vedat muriqi6
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- dinci ve müslüman kavramları8
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- anın görüntüsü30
- twin peaks3
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- her şeyi hatırlayan insan5
- yenilgisiz tek şampiyon5
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- fenerbahçe17
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- beni neden sevmedin3
- trileçe7
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- şoförün yan koltuğu4
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- true'nin acile kaldırılması9
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- claudian clouds22
- zorunlu eğitim10

başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu.
gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz..
örnekler gelsin..

oaaa!! hatırlamıyorum!!
he tamam hatırladım.
gece dışarı çıkıp bisikletle kaydıraktan kaymak istemiştim.
ama arkadaşımın durum daha vahimdi. taştan olan çocuk parkı tabelasına kafa atmıştı.

Biterse mi?!?
Yüzyıllar önce bittiğini bilmeyen yazar söylemi.
Buğdayı taşa serpsen, ürün veren bu topraklar, buğdayı, uzak doğudan, Mısır'ı israil' den alalı çooook oluyor.
Hayvancılığın da, tarımın da çoktaaaan ruhuna fatiha okuyup, helvasını ye… devamını gör

gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.

arattım ama şöyle dedi : "sözlükte yok".. çok doğaldır sözlükte olmaması, zira pek çok insan solcu kızların çirkinliğinden dem vururken kimse aklında imgelendiremiyor ülkücü bir kız şöyle kafa tokuşturanından, ne bileyim elinde kurt işareti yapanında… devamını gör

Yapamaması olarak değiştirilmesi gereken başlık. Bozkurt yaparken göğüs öne çıkartılır. Bu işaretin anlamını bilmeyenden bunu yapması da beklenemez. O halde niye bozkurt yapıyorsun evladım? Çin malı ülkücüsü.

biz sizin misafiriniziz, niye bu kadar sinirleniyorsunuz?
savaş bitsin geri döneceğiz işte, yemedik ülkenizi.

hayır veren ülkenin refahını hiçe sayan zihniyetlerin ülkeden defolup gitsin kampanyası.
gidin lan bu ülkeden. hdp nin bile hayır dediği referanduma hayır diyen tüm zihniyetler hdp ile hiçbir farkı yoktur.
gideceksiniz..

hayır veren ülkenin refahını hiçe sayan zihniyetlerin ülkeden defolup gitsin kampanyası.
gidin lan bu ülkeden. hdp nin bile hayır dediği referanduma hayır diyen tüm zihniyetler hdp ile hiçbir farkı yoktur.
gideceksiniz..

Hacettepe devlet konservatuarını bitirip başarılı bir piyanist olan, türkiyemin parlak değerlerinden, gencecik bir adam. twitter paylaşımları nedeniyle tutuklanmış, cumhurbaşkanına hakaretten. Söylenecek her şeyi söyledik zaten, dahasını yüreğim kald… devamını gör

biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör