bugün
- zengin koca bulamadan heba olan 35 yıl8
- türkan saylan16
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek32
- efendi görünümlü orospu çocuğu8
- günde 2 paket sigara içmek8
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri87
- sevişmeden önce naz yapmayan kız19
- vücut yapan erkeklerin genel kültürü8
- başı açık kadının duası kabul olmaz13
- şamanizm in gümbür gümbür geldiği gerçeği10
- mansur yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek22
- bir kadına hislerini söylemek11
- kalitesi tartışılmaz sanatçılar11
- en abaza üç erkek burcu17
- 19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı28
- cinselliğe doymuş yazarlar12
- para var huzur yok15
- iletişim kurulan insan sayısını azaltmak11
- giresun sahilde sevişen liselilerin ifşa edilmesi15
- sözlük erkeklerinin döş dekolteli fotoğrafları25
- bir erkeğe en çok yakışan 2 şey25
- gecenin şarkısı9
- eve giren büyük kara sinek9
- old quiet sleeper13
- sözlük kızlarına sorulmak istenen sorular8
- kızlar allah sizin belanızı versin12
- sevişmeden önce wc giden kız17
- başınız sıkıştığında çağırıcağınız oyun karakteri21
- anın görüntüsü24
- neden intihar etmiyorsun27
- bir şehit olarak adnan menderes17
- bez bebek nana beni bir daha oylama arslanım13
- başıboş köpek sorunu8
- ümit özdağ27
- sevgilinin kucagina oturmak9
- 90ların efsane parçaları22
- ecevit dönemindeki aylık 80 lira net asgari maaşı52
- dayak yiyen kadın görseniz napardınız27
- fatih terim9
- akp'lilerin başı sıkışınca heykel edebiyatı28
- sarma9
- eskiamaeksikbiri ne laf eden karşısında beni bulur10
- ekşi sözlük12
- kanatlarım var ruhumda ablayı rahatsız eden piç11
- yüksek kira ve ev satımı nasıl çözülür analizi8
- patates kızartması11
- ankara da oğlunu döverek öldüren cani baba11
- yılan sokan sözlük en güzel kızını emerek kurtarma9
- türkiye ekonomisi akp döneminde 4 katına çıktı26
- avrupa da garson olmak vs türkiye de doktor olmak18

entry'ler (137)
konak hücre arayan parazit canlının en elverişli koşullara sahip olanı seçme çabasıdır.
türk telekom sağolsun nijerya ile yarışıyorum.
dağ kadro seksiliğidir.
ilber Hoca'dan talihsiz bir açıklama...
sevmediği bir işte, beğenmediği bir ücretle, tasvip etmediği aptallarla birlikte çalışarak.
bu sözlükten karıyla tanışma hayali 10 yıl öncede böyleydi hala umutlar tükenmemiş belli ki.
günlük değişen dış politika
zar atmaya dayalı ekonomi
zar atmaya dayalı ekonomi
sarımsak sokan var burun deliklerine...
evli değilim yine de takıyorum.
kahveleri güzel olan kuru kahvecidir. Bu arada yaş kahve de vardır ve tüketilir. (bkz: yeşil kahve)
seviye olarak kendinizden daha düşük insanlar.
Türk halkı aç bırakılmadı kendi seçti bunu.
Öncelikle açlık sadece yemek bulamamak değildir. Kalitesiz ve düzensiz beslenme gıda masraflarından kısmak zorunda kalmak ve kalitesiz ürünler tüketmek. akabinde 50 yaşında kalpten ölmek, 35 yaşında hasta olmaktır. Almanın bir yılda yediği eti 20 türkün bir yılda yemesidir. Makarnayla ekmek de yemektir. Avrupanın en obez ülkesiyiz şu anda bu tokluk değil açlık göstergesidir.
Gelelim kendi nasıl seçti bunu Türk halkı kısmına öncelikle sadece AKP iktidarı çerçevesinden bakmamak lazım. Türkiye cumhuriyetten kalma fabrikalarının satılmasına göz yumdu. Tarım ülkesi geri kalmış ülkedir gelin sizi sanayi ülkesi yapalım zokalarını hep yuttu. Yerli tohum ekmek yasaklandı sesini çıkartmadı. Herşeyin ithal edilmesine sesini çıkarmadı. 50 senedir ülkeyi yabancılara teslim etti. Yularını başkasına çektirdi şimdi uçurumu görünce neden şaşırıyor türk halkı. şu an ülkenin ve halkın bulunduğu duruma şok olması eşittir elektriğe dokunup çarpılınca şaşırmak kadar aptalcadır. BU iktidar olmasa dahi bu halk bu duruma düşecekti ama belki 40 sene sonra. Çünkü sistematik ve süregelen hatalar bile bile yapıldı ve insanlar seslerini çıkaranlara bile kızdı. Bu toplumdan gereksiz şükürcülük ve bugünü kurtarmacılık silinmediği sürece düzelmez. simit poğaça devam.
Öncelikle açlık sadece yemek bulamamak değildir. Kalitesiz ve düzensiz beslenme gıda masraflarından kısmak zorunda kalmak ve kalitesiz ürünler tüketmek. akabinde 50 yaşında kalpten ölmek, 35 yaşında hasta olmaktır. Almanın bir yılda yediği eti 20 türkün bir yılda yemesidir. Makarnayla ekmek de yemektir. Avrupanın en obez ülkesiyiz şu anda bu tokluk değil açlık göstergesidir.
Gelelim kendi nasıl seçti bunu Türk halkı kısmına öncelikle sadece AKP iktidarı çerçevesinden bakmamak lazım. Türkiye cumhuriyetten kalma fabrikalarının satılmasına göz yumdu. Tarım ülkesi geri kalmış ülkedir gelin sizi sanayi ülkesi yapalım zokalarını hep yuttu. Yerli tohum ekmek yasaklandı sesini çıkartmadı. Herşeyin ithal edilmesine sesini çıkarmadı. 50 senedir ülkeyi yabancılara teslim etti. Yularını başkasına çektirdi şimdi uçurumu görünce neden şaşırıyor türk halkı. şu an ülkenin ve halkın bulunduğu duruma şok olması eşittir elektriğe dokunup çarpılınca şaşırmak kadar aptalcadır. BU iktidar olmasa dahi bu halk bu duruma düşecekti ama belki 40 sene sonra. Çünkü sistematik ve süregelen hatalar bile bile yapıldı ve insanlar seslerini çıkaranlara bile kızdı. Bu toplumdan gereksiz şükürcülük ve bugünü kurtarmacılık silinmediği sürece düzelmez. simit poğaça devam.
kesinlikle kabul ediyorum.
kendine verebileceği zarardır. Benim nezdimde en büyük sarar ise insanın kendini ben oldum/tamamım şeklide inandırmasıdır. Bu sizi eğitimli bir aptal yapar.
Maalesef bu hastalık doktorundan, avukatına herkeste vardır. Basit konularda bile yanılma sebebidir. Artık ben tamam ya da bu işte duayenim diyen biri gelişmesini durdurmuş kişidir. Maalesef türkiye bu olay çok yaygın. Tesisatçı bile bu tripte.
Maalesef bu hastalık doktorundan, avukatına herkeste vardır. Basit konularda bile yanılma sebebidir. Artık ben tamam ya da bu işte duayenim diyen biri gelişmesini durdurmuş kişidir. Maalesef türkiye bu olay çok yaygın. Tesisatçı bile bu tripte.
füzyon mutfağı çarpmış bünyeden beklenen olaylar. damla çikolatalı haydari vs icatlar çıkarabilir.
aylık 25.000 dolar şu an için.
heykel put değildir. müşrikler heykele değil heykel aracılığı ile Allaha tapıyorlardı. Yaptıkları şeyin heykel olduğunun bilincinde idiler. Sadece araya aracı sokma hatasına düştüler. bugün tarikatçı davarların şeyhi olmayanın yolu şeytandır mottosu gibi. Asıl putçu sizsiniz.
Heykel bir sanat eseridir. Tarihi kişiliklerin heykelleri anılarını ve fikirlerini yaşatmak için dikilir. Heykele selam vermeyi putçuluk sananlar türbelere şeker yapıştırıp medet umuyor. Asıl dinsiz sizsiniz beynini siktiğimin deve sidikleri.
Heykel bir sanat eseridir. Tarihi kişiliklerin heykelleri anılarını ve fikirlerini yaşatmak için dikilir. Heykele selam vermeyi putçuluk sananlar türbelere şeker yapıştırıp medet umuyor. Asıl dinsiz sizsiniz beynini siktiğimin deve sidikleri.
çinli diye uygur dövmek
rusya bayrağı diye hollanda bayrağı yakmak
vatanseverim diye insanları vatandan soğutmak
müslümanım deyip vahhabi olmak
milliyetçiyim deyip mafya olmak
rusya bayrağı diye hollanda bayrağı yakmak
vatanseverim diye insanları vatandan soğutmak
müslümanım deyip vahhabi olmak
milliyetçiyim deyip mafya olmak
düşük ücretli ve sevmediğin bir işte çalışmak ve kendini gerçekleştiremek...
şu an 1 milyon tlye yaklaşan masrafları açısından ele alınırsa evet başarıdır.