bugün
P
pissimistik12 yıl önce
keloğlan iş başında
Başrolünü Atatürk'çü metinlerin vazgeçilmez sesi `Rüştü Asyalı`'nın oynadığı , senaryosunu da Atatürk'çülerin kutsal kitaplarını yazan `Turgut Özakman`'ın yazdığı yeşilçam sikiş filmi.
P
pissimistik12 yıl önce
blancanieves
Alman Grimm Kardeşlerin 1812 yılında derledikleri Pamuk Prenses masalının İspanyol versiyonu. Konusu: +İspanyol bir kızın dramatik hayatının pamuk prenses masalına uyarlanması. Olay İspanya'nın şehri Sevilla'da 1920li yıllarda Carmen adında bir… devamını gör
P
pissimistik12 yıl önce
blancanieves
Alman Grimm Kardeşlerin 1812 yılında derledikleri Pamuk Prenses masalının İspanyol versiyonu. Konusu: +İspanyol bir kızın dramatik hayatının pamuk prenses masalına uyarlanması. Olay İspanya'nın şehri Sevilla'da 1920li yıllarda Carmen adında bir… devamını gör
P
pissimistik12 yıl önce
pissimistik
9. nesil yazar.
P
pissimistik12 yıl önce
pissimistik
9. nesil yazar.
P
pissimistik12 yıl önce
arrugas
Cumartesi animasyonu olarak seçtiğim bir filmdi başlangıçta. Beklentilerimden fazlasına sahip bir ispanyol filmi olduğunu düşündüm. Film diyorum çünkü tam olarak büyüklere çizgi-film. internette filmle ilgili çok yorum yok. Bu yüzden sıkıcıdır öny… devamını gör
P
pissimistik12 yıl önce
arrugas
Cumartesi animasyonu olarak seçtiğim bir filmdi başlangıçta. Beklentilerimden fazlasına sahip bir ispanyol filmi olduğunu düşündüm. Film diyorum çünkü tam olarak büyüklere çizgi-film. internette filmle ilgili çok yorum yok. Bu yüzden sıkıcıdır öny… devamını gör
P
pissimistik12 yıl önce
arrugas
P
pissimistik14 yıl önce
ideolojik bıyıklar
dudak üstüne bırakılıp ben de sizdenim diyen kıl birikintisi. (bkz:ülkücü bıyığı) (bkz:badem bıyık) (bkz:solcu bıyığı) (bkz:hitler bıyığı) (bkz:imam bıyığı)
P
pissimistik14 yıl önce
snooze
cep telefonlarında bulunan erteleme sistemi.Telefon otmeye baslar basarsınız bu tusa bi 5 dk dunyanın en tatlı uykusuna dalarsınız.ama sonra .. (bkz:göte gelmek)
P
pissimistik14 yıl önce
yenilebilir iç çamaşırı
victoria's secret sayesinde öğrendiğim fantazi iç çamaşırı. tadını merak ediyorum doğrusu.
P
pissimistik14 yıl önce
barbara palvin
17 gibi genç yaşta chanel'in kozmetik yüzü olmuş macar model.
P
pissimistik14 yıl önce
homer
`the simpsons ` çizgi dizisindeki efsanevi `loser` aile babası.
P
pissimistik14 yıl önce
şifre girerken kasiyerin bakmıyorum edası
post makinesi uzatıldıktan sonra görevlinin gözlerini anlamsız boşluklara, enginlere bırakma halidir.
© copyright 2005 - 2026