bugün
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz12
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba11
- ktç'nin hala hayatta olması6
- iyi niyetli olan insana enayi denilmesi7
- osmanlı tarihçileri3
- recep tayyip erdoğan7
- market poşetlerini tekte taşımak4
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- kadınların cahil olduğu gerçeği2
- normal sözlük denen site4
- tekirdağ altın serisi2
- ekrem imamoğlu9
- herkesin dışarıdan iyi görünmesi2
- yazarların ayak numarası2
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- gittiği her yerde sıçan insan2
- ekonomi çok iyi10
- gençler iş beğenmiyor6
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak3
- sevdiğiniz yazarı başkasının favlaması3
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- yumuşatıcı kokan erkek3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- cumhuriyet halk partisi10
- otobüste yanına oturan tip4
- süresiz nafakanın artık bitmesi2
- almancıları aşağılayan lanet millet6
- bu dünyanın minnoş kalplere uygun olmaması4
- türkiye11
- şiddetli akan ırmağa giren akılsızlar4
- adana sıcağı2
- özgür özel2
- parmak kulağa girince parmak mı zevk alır kulak mı2
- 10 yıldır sözlüğü ve yazarları inceliyorum17
- sıcak hava2
- sabahları gazete okumak4
- zeynep atılgan4
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- iremga3
- kötü bir şey olacak hissi2
- bir şeyler söyle8
- elif'ten be'ye geçememek4
- dişlerini söküp eline vericem lan gavat2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- maddenin içindeki evrenler4
- 3 haziran 2026 türkiye dominik voleybol maçı3
- chp seçmeni8
- 1 haziran 2026 istanbul borsası2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak5
- reha muhtar25
entry'ler (37)
her olaydan sonra gerçek islam bu değilcilere karşı olan akılcı bir güruh ortaya çıkıyor. akılcı diyorum çünkü olaylara bakıp kısa bir değerlendirmeden sonra geneli müslüman olan ülkelerde böyle olayların yaşandığı sonucuna varılıyor ve daha sonraki aşama islamofobiye geliyor biliyorsunuz zaten bunları. benden de iyi biliyor olabilirsiniz hatta her neyse. bence burada önemli olan şey islam değil geneli cahil olan gelişememiş toplumlardır çünkü bunların var olduğu yerlerde şiddet ve vahşete rastlarsınız. ben islamın burada kısıtlayıcı bir rol aldığını da düşünmüyorum ama klişeleşmiş bir kalıp var oldu artık: islam bu değil. evet, bu değil ama konular direkt islamla da bağlantılı değil. din olmasaydı insanoğlu uğruna savaşacağı sömüreceği yeni şeyler bulamayacak mıydı sanki? son cümle bu olmamalıydı o yüzden şöyle bitirmek istiyorum ya da istemiyorum anlamışsınızdır belki bi şeyler.
kesinlikle. bizim sınıfta böyle bi çocuk var derste bile çekiyor allahsız utan bi utan it.
adriana limayı güzel bulanlara savaş açtım. olm harbiden güzel mi o karı ya ne biliyim eva green yeter bence bu tezi çürütmeye. ayrıca türk kızlarını çok seviyorum
tipimde ne var lan.
Bilkent doğu kampüs.
evet buna katılıyorum işte. dışarda sosyal olmak için ıkınan kişiliğini kaybetmiş ve belki de hiç o sıfata sahip olamamış insanlar var. bir çoğu demet akalın dinliyor ve sik gibi espriler yapıyor. saçma konuları sırf konuşmuş olmak için konuşuyor ve karşı tarafa da sen niye hiç konuşmadın gibi gevşek tavırlar sergiliyorlar. bunların tersi insanlar da var ama onların da çoktan bi hayatı var senle kim uğraşır ki o yüzden otur interetin başına ve bunu yaz.
kıvırcık saçlı gevşek gülüşlü yavşak itler. evet. götün büyümüş diyebilecek cesareti kendilerinde bulan gelişmemiş espri yeteneğine sahip ilkokulda kalmış sıfatsız erkekler.
adlarının duyulmasını istiyor olabilirler. yeter artık tamam mı rahat bırakın üniversiteleri bıktım artık yeter onlar bizim en sevdiğimiz şeler olmalı biz böle bi yer olmamalıyız biraz empati biraz empati
bunu merak edenler var ise bana ulaşabilir.
dolmuştaydım. 2 saattir yanımda ayakta duran adam yer boşalınca tam oturacaktı ki henüz yeni binmiş bir kadın geldi adamın yerini kaptı. yürüyüşünde ise ben kadınım tm mı öncelik bnm havası vardı
soymadan yıkarsanız gözlerinizi yakmaz. soğanı soymadan yıkayın.
mutsuzluğumun bir nedeni olmaması. belki ilerde hastalanırım falan boşa gitmemiş olur mutsuzluğum. bakalım.
burada yazılanları okumuyorum. sadece kendi yazdığımı bulmaya çalışıyorum.
oasis- champagne supernova.
sıfatı abdullah saçı justindir.
ecenaz.
komik şeylere gülerler. sonra, üzüldüklerinde ağlarlar. hatta inanmıcaksınız ama sohbet bile edebilirler.
pisican.
http://www.youtube.com/watch?v=kz1kgURrY7k alive ile açtığı ve salladığı saçları sonra black\' i söylerkenki ifadeleri.. seviyorum edi!
yaaüü hocam küstüm sizee eheueheu gevşekleri de vardır. sesleri devdir. çok devdir.