bugün
- dolar daha da artar mı11
- sizi mutlu eden şeyler16
- durduk yere engelleyen erkek13
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı21
- anın görüntüsü18
- forumdan bile engelleyen erkek9
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun11
- türkiye den siktir olup gitmek8
- deprem8
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı13
- eski 20000 lira9
- ahmet necdet sezer'in evinin sadeliği17
- bankadaki dövizlere el konulması9
- yavuz ağıralioğlu35
- almancıların ortak özellikleri10
- hoşgeldiniz güle güle25
- ibb'nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması31
- ak parti heykelleri13
- muharrem ince30
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak35
- milf sevdası16
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim19
- recep tayyip erdoğan22
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun18
- yaş farkı10
- beşiktaş8
- kemal kılıçdaroğlu44
- bugün ne yedin16
- sevgiliyle yapılacak aktiviteler27
- estetik manyağı olmak10
- üstteki yazarın yaşadığı şehir40
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak29
- bağcılar15
- iftara ne yapsam20
- ben gidersem devlet yıkılır29
- vajinaya 1 dakikada 170 dil darbesi atmak24
- ermenilerden nefret eden piç kurusu16
- güllü9
- nefret dolu olmak9
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları18
- nisan da üniversitelerin açılması14
- pilavı kaşıkla yiyen insan14
- muharrem ince kemal kılıçdaroğlu buluşması13
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı34
- en türk özelliğiniz22
- günün sözü11
- 50 tane talibi olan erkek11
- sahurdayız uludağ sözlük40
- ölmek istemek14

sevdiği entry'ler
galiba şey etmek için aşık taklidi yapıyo. dostlar help.
hafif ılık erkek olabilir. ama sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
"ırkçılık yapma kezo." denmesi gereken kezodur.
ya galiba cidden seviyo. heryerden engelledim, sonra yine yazıp yine engelledim. sen nasıl istersen öyle olsun diyo. inşallah şeyetmeye çalışıp güvenimi kırmaz.
Pek rahatsiz etmez sanırım da aksesuar kullanmasınlar demişti bi arkadaş.
sevgi, saygı, hürmet, nezaket dolu insanlardır. manav, yörük, tatar, macır, arnavut ve aklıma gelmeyen birçok karma kültürü özümseyerek yaşayabilen herkesin örfüne, adetine, yaşantısına saygı duyan kişilerdir. yaşamış oldukları şehri severler. öz değerlerine fazlasıyla sahip çıkarlar. mutluluk doludurlar.
ve evet eskişehirli olmaktan gurur duyuyorum.
ve evet eskişehirli olmaktan gurur duyuyorum.
kafası rahat yazardır. sadece arkadaşlarına açık bırakır çünkü takip ettiği insanları kendisi seçmiştir zaten.
2.5 sene kadar önce kapattım şahsen. sebebi ise hala burada yazar olan bir arkadaş sırf küfür edebilmek için yeni hesap almıştı. sadece bana da değil birkaç yazara birden. insan düşünüyor tabi "bu nedir lan" diye. neyin kini öfkesi bu arkadaş. canı sıkılan herkes özelden giydiriyor rahatça. diğer sözlükte mesajlarımı kapatmadım mesela o ilim irfan yuvası çoh kaliteli sözlük cağnımmm denilen yerde özelden gelen küfürleri hakaretleri bir koysam şuraya gözlerin seyirir. entry giriyorsun tamamen kendi fikrin içerisinde küfür yok hakaret yok yaftalama yok suçlama yok ayrıştırma yok. gelen mesaja bak
- biberlerin hepsi acı değil emuğa goduğummmmmun yavuşağı.
bu ne lan *
2.5 sene kadar önce kapattım şahsen. sebebi ise hala burada yazar olan bir arkadaş sırf küfür edebilmek için yeni hesap almıştı. sadece bana da değil birkaç yazara birden. insan düşünüyor tabi "bu nedir lan" diye. neyin kini öfkesi bu arkadaş. canı sıkılan herkes özelden giydiriyor rahatça. diğer sözlükte mesajlarımı kapatmadım mesela o ilim irfan yuvası çoh kaliteli sözlük cağnımmm denilen yerde özelden gelen küfürleri hakaretleri bir koysam şuraya gözlerin seyirir. entry giriyorsun tamamen kendi fikrin içerisinde küfür yok hakaret yok yaftalama yok suçlama yok ayrıştırma yok. gelen mesaja bak
- biberlerin hepsi acı değil emuğa goduğummmmmun yavuşağı.
bu ne lan *
ya ilginçtir türkiye'de hiç bir laik yobazların yaşadığı yerlere gitmek istemez...
mesela (çok gerekmedikçe) yozgat, rize, çorum, konya, urfa, bitlis, sıvas,... gibi ilkellik ve eşcinsellik yuvalarına gidip yerleşen modern ve şehirli insan yoktur...
ama yobazlar laiklerin yaşadığı yerlere çok meraklıdırlar.. habire istanbul, izmir, bursa gibi kentlere göçedip buraları yaşanmaz hale getirirler.. rize'de aç kalıp istanbul'a göçen ilkelin karnı doyar doymaz ilk işi istanbul'u rize'ye benzetmek için elinden geleni yapmak olur..
dolayısıyla eğer sözkonusu olan defolup gitmekse yobazların defolup gitmesi gerekir..
mesela (çok gerekmedikçe) yozgat, rize, çorum, konya, urfa, bitlis, sıvas,... gibi ilkellik ve eşcinsellik yuvalarına gidip yerleşen modern ve şehirli insan yoktur...
ama yobazlar laiklerin yaşadığı yerlere çok meraklıdırlar.. habire istanbul, izmir, bursa gibi kentlere göçedip buraları yaşanmaz hale getirirler.. rize'de aç kalıp istanbul'a göçen ilkelin karnı doyar doymaz ilk işi istanbul'u rize'ye benzetmek için elinden geleni yapmak olur..
dolayısıyla eğer sözkonusu olan defolup gitmekse yobazların defolup gitmesi gerekir..
Kes lan artık ediyorsan şikayetini et reklam yapıp durma. Ne saçma birşey çıktın başımıza yahu yeter.
Saplantılımısın bilader sen.
Saplantılımısın bilader sen.
Aşırı sinirli ve gergin, bir yerlerde öğretmenler akademisyenler gözaltına alınıyor başka yerde bi çocuk arabanın altında eziliyor öbür yandan öncelikli olarak yardıma ihtiyacı olan bu kadar insanımız varken paralar başka geri zekalılara çarçur ediliyor insanlar evlatlarını kaybediyor, telefonu eline alıyorsun binbir türlü kötü üzücü haber, görmezden geleyim diyorsun vicdan el vermiyor velhasıl sinir hastası etti bu ülke beni.