bugün

sevdiği entry'ler

senden başka dişi sineğe bakmadım ben diyen erkek

galiba şey etmek için aşık taklidi yapıyo. dostlar help.

aşkilettom diyen erkek

hafif ılık erkek olabilir. ama sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

biz çerkeziz olum diyen kezo

"ırkçılık yapma kezo." denmesi gereken kezodur.

durup durup özledim diyen erkek

ya galiba cidden seviyo. heryerden engelledim, sonra yine yazıp yine engelledim. sen nasıl istersen öyle olsun diyo. inşallah şeyetmeye çalışıp güvenimi kırmaz.

hanımının lezbiyen sevgilisi olan adam

Pek rahatsiz etmez sanırım da aksesuar kullanmasınlar demişti bi arkadaş.

eskişehirliler

sevgi, saygı, hürmet, nezaket dolu insanlardır. manav, yörük, tatar, macır, arnavut ve aklıma gelmeyen birçok karma kültürü özümseyerek yaşayabilen herkesin örfüne, adetine, yaşantısına saygı duyan kişilerdir. yaşamış oldukları şehri severler. öz değerlerine fazlasıyla sahip çıkarlar. mutluluk doludurlar.
ve evet eskişehirli olmaktan gurur duyuyorum.

özel mesaj alımı kapalı yazar

kafası rahat yazardır. sadece arkadaşlarına açık bırakır çünkü takip ettiği insanları kendisi seçmiştir zaten.

2.5 sene kadar önce kapattım şahsen. sebebi ise hala burada yazar olan bir arkadaş sırf küfür edebilmek için yeni hesap almıştı. sadece bana da değil birkaç yazara birden. insan düşünüyor tabi "bu nedir lan" diye. neyin kini öfkesi bu arkadaş. canı sıkılan herkes özelden giydiriyor rahatça. diğer sözlükte mesajlarımı kapatmadım mesela o ilim irfan yuvası çoh kaliteli sözlük cağnımmm denilen yerde özelden gelen küfürleri hakaretleri bir koysam şuraya gözlerin seyirir. entry giriyorsun tamamen kendi fikrin içerisinde küfür yok hakaret yok yaftalama yok suçlama yok ayrıştırma yok. gelen mesaja bak

- biberlerin hepsi acı değil emuğa goduğummmmmun yavuşağı.

bu ne lan *

laikler neden avrupa ya defolup gitmiyor

ya ilginçtir türkiye'de hiç bir laik yobazların yaşadığı yerlere gitmek istemez...

mesela (çok gerekmedikçe) yozgat, rize, çorum, konya, urfa, bitlis, sıvas,... gibi ilkellik ve eşcinsellik yuvalarına gidip yerleşen modern ve şehirli insan yoktur...

ama yobazlar laiklerin yaşadığı yerlere çok meraklıdırlar.. habire istanbul, izmir, bursa gibi kentlere göçedip buraları yaşanmaz hale getirirler.. rize'de aç kalıp istanbul'a göçen ilkelin karnı doyar doymaz ilk işi istanbul'u rize'ye benzetmek için elinden geleni yapmak olur..

dolayısıyla eğer sözkonusu olan defolup gitmekse yobazların defolup gitmesi gerekir..

pesimist34

Kes lan artık ediyorsan şikayetini et reklam yapıp durma. Ne saçma birşey çıktın başımıza yahu yeter.

Saplantılımısın bilader sen.

nasıl hissediyorsun

Aşırı sinirli ve gergin, bir yerlerde öğretmenler akademisyenler gözaltına alınıyor başka yerde bi çocuk arabanın altında eziliyor öbür yandan öncelikli olarak yardıma ihtiyacı olan bu kadar insanımız varken paralar başka geri zekalılara çarçur ediliyor insanlar evlatlarını kaybediyor, telefonu eline alıyorsun binbir türlü kötü üzücü haber, görmezden geleyim diyorsun vicdan el vermiyor velhasıl sinir hastası etti bu ülke beni.