bugün

entry'ler (64)

yaran küfürler

amın sıçtığı salak (bkz: emrah serbes)

berkin elvan için şarkı yapan amerikalı

hangi ırktan olursan ol acının koordinata bağlı olmadığını gösteren abimiz.
http://www.youtube.com/watch?v=ok9wNn34jiM

adrian mierzejewski

bu öğlen markette altında pijamamtrak bi pantolonla görüp 'adrian şş take photo' dediğim ve no cevabı aldığım soğuk ülke vatandaşı. dua etsin karısı çocuğu vardı.*

muharrem yasin aygün

çok konuşup az söyleyen bi arkadaştır.ekrana çıktım kendimi göstereyim modunda. bi hallenmeler bi tavırlar

serbest vururşta el ele tutuşan baraj

karabüklülerin yöresel bi hareketidir. genelde grubun başını eneramo çeker. *

akçaabat

KTÜ letişim fakültesinin bulunduğu gitmekle gitmemek arasında kaldığım beynimi kemiren nolduğunu tamda bilmediğim Trabzon ilçesi.

halkla i reklamcılık ile h i tanıtım farkları

Sadece bir kelimeden ibaret olmadığını düşündüğüm bi fark olmalı. iş imkanı nedir ne değildir bilmiyorum bi aydınlatın daha beni.

reklamcılık vs işletme

Çıldırmaya sebeptir. Bi yandan işsiz kalma riski diğer yandan dahada işsiz kalma riski. Bi yardım edin be şu kardeşinize
(Bu arada Halkla ilişkiler ve Reklamcılık KTÜ de, işletmede Samsun veya KTÜ )

evinin duvarına che guevara resmi asan insan

tanıyarak asıyorsa eli öpülesi insandır*, ama yakışıklı adammış asalım bari mantığıyla asmışsa anlat bakalım kimdir bu diye soru sorulası insan tipi.

bir kereden fazla seyredilesi filmler

fight clup*
forrest gumb
ağır roman
esaretin bedeli

kime oy vereceğini bilmemek

bu durumda genel olarak, o partinin ne yaptığına ne yapabileceğine bakmazlar.hangi parti lideri daha fazla konuşuoyrsa milleti daha fazla kandırabiliyorsa bütün oylar onun partisine gider.en azından şuan ki durum bunu gösteriyor.

sevgiliye hediye olarak uzay mekiği almak

ayağımızı yerden kessin yeter düşüncesiyle alınmış olabilir aslında.

nargile içerken fotoğraf çektiren ergen

gördükçe kahroluyorum.Allahımmm neden ben de onlar kadar karizmatik değilim.*

öss ye son gece çalışmak

en güzeli.zaten tembelsen çalışmaya niyetin yoksa 2-3 ay çalışmayla* kazanamazsın üstüne birde yaratıcılığını körertir.He ama çalışkansan... bilemiyorum o konuda pek tecrübem yok aslında.

misafirliğe gidilen evde sifonun çalışmaması

ani bir çözümleme yapılması gereken durumdur.
not: bir kaç parça tuvalet kağıdı bu sorunu çözebilir.*

ak parti nin en özgürlükçü parti olduğu gerçeği

internet sansürleri, sigara yasağı, silah taşıma yaşı 18 iken alkol sınırının 24e yaş a çıkarılması.Hala daha neyin özgürlüğünden bahsediyorsunuz.iktidar yalakası olmayın.

şahan gökbakar ın sıçarken fotoğrafını yayınlaması

isterse video çeksin artık ilginç gelmiyor.alıştık bu adama.

komşu kızını sevmek

eskide kaldı lan o.hala varmı öyle bi fantezi.*

acun ılıcalı

ilk senelerinde programlarını hiç kaçırmadığım* ama son senelerde reyting delisi olmuş yapımcı.ama ne yalan söyleyeyim şu survivor ı hala bırakamıyorum.

gitar çalmaya heves etmiş ergen

caddelerde rüzgar ile başlayan artık sevmeyeceğim ile biten ergenlik serüvenidir.Geriye kalan sadece fotoğraflar olur.*
© copyright 2005 - 2026