bugün
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- sözlüğün götü en güzel yazarı7
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- kürt fıkraları6
- gözünü am bürümek6
- lahmacun vs hamburger4
- silikon memenin patlaması5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- iyi dostlar biriktirdim5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- lahburger4
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- salat namaz değildir8
- nervio23
- yazarların akşama dair planları9
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- esmer türbanlıyı hamile bırakmak2
- ipkisçiğim2
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği2
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ipkis vs true2
- hayat7
- 2 milyar lira eft yapmak2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- caz dinleyen erkek9
- recep tayyip erdoğan27
- andropoz amca6
- waffle3
- ali kırca nerede3
- pandela3
- arkadaşlar bir şey farkettim2
- yemekten sonra gelen tatlı uyku2
- fatma betül sayan kaya59
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- babanne evi2
- van gogh kulağını neden kesti5
- judas'ın kulakları5
- süper babaanne2
- pandela'nın soğuk şakaları2
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- sapık yaşlı5
- nokia 11002
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2

din olmadan ahlak olur, fakat temel din kuralları ile ahlak içiçe geçmiştir, eğer dinsiz bir ahlaktan söz ediyorsak her yörede, her bölgede farklıdır. örneğin ingilizler toplum içerisinde rahatça geğirirler ve sonunda pardon me derler kimse şeyine ta… devamını gör

kızgın kumlardan serin sulara atlamaktır, omuzlarından yüklerin kalkması 2ye düşen vitesi tekrar 5e takmaktır.

insanoğlunun kendi kendine sorduğu, cevapları aldığında ise kendini haklı bulduğu sorudur.
neden asosyalim?
çünkü;
konuşma dilinin artık layığıyla yapıldığına inanmıyorum,
kişilerle geçilen iletişimde muhakkak saygı sınırlarının aşıldığına şahit … devamını gör

Değişkendir.
Biri soyununca seksi olur, diğeri konuşunca, bi tanesi susunca, öteki uzaklara bakınca, bi tanesi bankamatiğe uğradıktan sonra, öbürü sümüğünü yerken bile seksidir, bazıları dövüşürken seksidir. Haksız mıyım üstadım?

insanda ağlama isteğine yaratan bir durumdur. Yanlış anlaşıldığını farkeder tekrar açıklama yaparsın ve bu sefer başka şekilde yanlış anlaşılırsın. Böyle sürüp gider..
Aslında kişi zeka özürlü değilse ne demek istediğinizi anlamaktadır. Fakat o an t… devamını gör

huzuru gerçekten o insanda bulmuştur. onun verdiği güven ve sıcaklık başka yerde yoktur onun için. hatta orda uyuyakalıp uyandığında, sevgilisinin uyanmasın diye hiç yerini değiştirmediğini öylece göğsünde kendisini uyuttuğunu görünce bir kez daha aş… devamını gör

huzuru gerçekten o insanda bulmuştur. onun verdiği güven ve sıcaklık başka yerde yoktur onun için. hatta orda uyuyakalıp uyandığında, sevgilisinin uyanmasın diye hiç yerini değiştirmediğini öylece göğsünde kendisini uyuttuğunu görünce bir kez daha aş… devamını gör

yine `yusuf hayaloglu` ve `ahmet kaya` ortak yapımı, kalp kanatan şarkıdır.
...
beni vur, beni onlara verme
külümü al uzuk yollara savur
dagılsın daglara dagılsın bu bu öykümüz
ama sen aglama dur
...

`#şiirsokakta` hashtagi ile facebook'da paylaşımlar yaparak bizi bizden alan `ikinci yeni` FURYASI ve müdavimleri TARAFINDAN başlatılan akım.
kullanmış oldukları görseller ile `nostalji` yaşatmışlardır.
(bkz: laleli den dünyaya giden bir travmayday… devamını gör

`#şiirsokakta` hashtagi ile facebook'da paylaşımlar yaparak bizi bizden alan `ikinci yeni` FURYASI ve müdavimleri TARAFINDAN başlatılan akım.
kullanmış oldukları görseller ile `nostalji` yaşatmışlardır.
(bkz: laleli den dünyaya giden bir travmayday… devamını gör