bugün
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- terlik giyen erkek5
- din tartışması5
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma5
- 32 yaşına girmek12
- zengin olsanız ne yapardınız9
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- g'i l d'e d l'i l y18
- ulu obediyansı ismet locası2
- habire1240
- rte'nin fethettiği topraklar6
- norveçte bok olsam9
- seninle şöyle böyle olabilirdik5
- fatma soydaş'ın tutuklanması2
- yeni açılan cafeye 600 lira hesap ödemek2
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi6
- şeriat haklıya hakkını vermektir6
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi4
- tarkan filmleri3
- uludağ sözlük magazin servisi7
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması6
- nervio23
- nervionun merak ettiği yazar19
- kurgusal karaktere aşık olmak4
- hayat felsefesi yapılabilecek en güzel söz3
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- örtünmek te açık gezmek te yasak olmamalı4
- lozanın gizli maddeleri4
- almanya da üniversitelerde türkçe öğretilsin3
- kul hakkı yemeyi ilke edinmiş şakirt4
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler7
- evden çıkınca acıkan insan4
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- chp'nin kemalizm den kopuş süreci4
- türk dizi tarihinin kötü karakterleri2
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası6
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- aşırı zayıf erkek4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ciguli vs velvet10
- kadınların penisi olduğu gerçeği5
- şeriatçıların iki yüzlülüğü2
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- ya evlenelim ya da ben ayrılmak istiyorum3
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- peugeot 6042
entry'ler (83)
defalarca yemin edip, beni eninde sonunda ortada bırakan beynine sıçayım.
ilerde din derslerinde öğretmenler sure ezberlenmesini isterse önceden hazırlıklıdır.
dehşet derecede tatlı ve sevimli kıvırcık saçlara, gözlere sahip güzel sesli, bebek yüzlü the wanted'ın elemanı.
aşık olduğun kızın ölmesinden bir nebze iyidir.
-canınızın sıkkın olduğu anlarda resim çizmek, yazı yazmak.
-sınavlarda parçalara ayırıp kopya almak/vermek
-ders programını yazmak.
-ilaçlarınızın kullanma programını yazmak.
-sınavlarda parçalara ayırıp kopya almak/vermek
-ders programını yazmak.
-ilaçlarınızın kullanma programını yazmak.
kulağa hoş gelen Rusya'nın eurovision şarkısı. Genç Rus kızları yok ama olsun, sempatik bunlar da yahu.
yunan, sarışın, japon balığı. *
güzellik göreceli bir kavram değil midir zaten.
Aslında bende sayamayacağım kadar çok şey var ama 2 tanesini yazayım . Yaklaşık iki sene önce arkadaşlarımla denizdeydik ve ben deniz gözlüğüyle dip dalıyordum. Bir de bilirsiniz iskelelerin altında bir tarafı açık bir tarafı kapalı boşluk vardır ben de işte gözlükle mal gibi balıklara bakmaktan farketmemiştim ve iskelenin altına doğru bodozlama yüzüyordum yani alta girmeme ramak kala arkadaşım çığlık atmıştı da son anda farketmiştim yani arkadaşım çığlık atmasaydı şuan iskelenin altında çürüyordun. ikinci hikayemde ben yaklaşık altı yaşımdayken zatürreden hastaneye yatmıştım yaklaşık 2 hafta kadar; hastaneden taburcu olacağım gün yatakta zıp zıp zıplarken aşağı kafa üstü düşmüşüm beyin kanamasına ramak kala da doktorlar teşhisi koymuşlar.
kızsanız bacak boyunuz uzun olur ve öküz kadar yeseniz bile o bacaklar asla kalınlaşmaz* ve arkadaşlarınız bu özelliğinize uyuz olur.
arkadaşlar, burada mısınız?
arkadaşlar, burada mısınız?
Adı benim 2. adım mükemmel insan. Küçükken annem çalıştığı için beni o büyütmüş, ondan sanırım böyle sevgi. Aile içi kavgalar sebebiyle pek göremem yüzünü ama fotoğraflarına bakar ağlarım, telefonda konuşuruz sesini duyarım ağlarım, arada yanına giderim elimi sımsıkı tutuşu, bana sarılışı... Çok, çok, çok korkuyorum ona bir şey olmasından sözlük. Geceleri ağlıyorum onu kaybetme korkusundan, aklıma geliyor ölüm. Bana zorla yemek yediren tek insan. Kocaman kalpli, çakır gözlü, pamuk tenli meleğim benim.. Hep yanımda kal.
Otobüste bağıra bağıra konuşan hanzolardan daha kibardır.
Hayatını kaybetmesine pek üzülmediğim amerikan sanatçı. Sonuçta her canlı er ya da geç ölecek; basit. Not: Amerikan kelimesi vurgulanmak suretiyle yazılmamıştır.
Reklamları izleyip salak salak güleceğime bu başlıkta zaman geçireyim. Boyum 1.75, ek olarak diz ve kol çıkması. Gözler ela, saçlar da dibi gelmeyen sarılardan; 58 kiloyla beraber buğday ten mevcudiyetini korur.
Saçın usturayla kat atılmadan önceki şeklidir efendim.
Bu kızların esmer tenli yeşil gözlüleri ve beyaz tenli yeşil gözlüleri vardır. Beyaz tende süper dururken esmer tende çok itici durur bu göz rengi.
Spermden fiziki analizde son noktadır.
Bir de bu bayanların 15 cm siyah saç dibi gelmişleri mevcuttur ki dağlara taşlara. Bu arada farkettim de Türklere özgün bende hiçbir şey yokmuş. Hem sarışın hem de buğday tenli bir insan görmedim Türkiye'de benden başka. Beyaz tenli olsaydım keşke lan.
Kız olursa Ecrin, erkek olursa Ege.
galatasaraylılarla bir şey geçmek için söylenir; onlar da ciddiye alır ama olsun 6-O yendik.