bugün

entry'ler (81)

pikeden yorgana geçme evresi

dün gece dondum don...Keşke yorganda kalsaydık hep

polonya almanyadan 850 milyar dolar istiyor

Versin ibineler. Para çok olunca oraya buraya saldırıyorlar...

18 yaşındayım türbanlıyım ağrılıyım tıp istiyorum

"so what" denilecek entry... Kardeşim tüm bunlarla tıp istemenin ne alakası var
18 yaşında olunca,türbanlı olunca, ağrılı olunca tıp istenmiyor mu anlayamadım?

ardahan ve kars ermenistanın hakkıdır

Alırlar... ama kafasını

ardahan denince akla gelen

Yeryüzündeki en kutsal toprak parçalarından birisi...

adanada türk kızlarına sapkınlık yapan suriyeliler

Adamı Suriye'deki anasına geri sokarlar yeğen...!

şortlu üniversiteli kıza saldıran sapık

O.ospu çocuğudur. Vurup kaçandır. Delikanlıysa kaçmasaydı..:)

starbucks a gidenlerin elit olduğu gerçeği

"Ben" olamayan kimliği kişiliği olmayan insanların kimlik kişilik aradıkları. "Şahinlerin Doğan gibi görünmeye çalıştıkları." Kendini ifade edememe durumuna bulunmuş olan basit bir çözümdür starbucks a gidenlerin elit olduğu gerçeği uydurması

hoşlanılan kızı ilk buluşmada kfc ye götürmek

Caizdir...

hoşlanılan kızı ilk buluşmada kfc ye götürmek

Caizdir...

carbonara

Memleketinden utandığını düşündüğüm yazardır...

ardahan

Memleketin Hasıdır. Kürt Şehri falan değildir. 2-3yıl önce bdp miting yapamazdı. Cam çerçeveleri inerdi. Çözüm sureci ayağına halk biraz gevşek bıraktı bunları.Halkı Ahıska Türküdür ve vatansever milliyetçilerdir. Bal ve Kaşar peyniri cennetidir. Gönlümünde başkentidir.

kadınları çekici yapan detaylar

Allahım sen konuyu biliyorsun. Amin.

ahıska türkleri

Gurur duyduğum kimliğim..

doç dr abdullah yılmaz

Hocaların piri olarak adlandırabileceğimiz yegane insanlardan biridir. (bkz: Dumlupınar Üniversitesi)nde Genel sekreterlik, enstitü müdür yardımcılığı vb. birçok görevde bulunmuştur. http://http://kbs.dpu.edu.tr/ayilmaz

yard doc dr yavuz bozkurt

Dumlupınar Üniversitesinde allem edip kallem edip Mühendislik fakültesi mezunu olmasına rağmen iiBF'de yard doç olmayı başarmış; Bunuda milliyetçi çizgisinden azcık sapıp Ahmet Karaaslana yaklaşarak yapmış kişidir. iyidir hoştur ama perde arkasından adam yönettiğini sanmaktadır. Tek feyz alınacak yönü çok değerli hocamız Doç. DR. Abdullah Yılmaz hocamızın yardımcı olduğu bir kişi oluşudur.

merhaba ben pembe tolga

10.000 lirayı ancak rüyasında gören ve sözlüğümüzdede bu rüyalarını anlatan yumuşak bir arkadaş zannımca...inşallah doğru yolu bulur diyebileceğimiz bir durumdur.

konya da tüketilen alkolün norveç in 3 katı olması

Konya merkez her ne kadar muhafazakar olsada ilçelerinde alkol tüketimi oranı oldukça yüksektir. Bu sebeple bu iddia %90 oranında doğrudur. Özellikle Ereğli ilçesi hem çok kalabalık hemde kozmopolittir ve Alkol tüketimi yüksektir. 13-14 yaşındaki çocukları bile içerken görebilirsiniz. içanadolunun trakyası gibidir bu bölge.

masa başı işlerde çalışanların kilo alması

özellikle memurların karşı karşıya olduğu durumdur. işe başlamadan önce 63 kilo olan ben bugün 83 civarındayım. 93 oldum..:)

türkiye nin en iyi şarkı sözü yazan sanatçısı

(bkz: Yusuf hayaloğlu)da bu konuda oldukça iyidir