P
parkupino14 yıl önce
yazarların masaüstü temaları
P
parkupino14 yıl önce
schwip schwap
Pepsi'nin yeni ürünü. Kola ve portakallı gazoz mixi. Tadı fena olmamış ama pek tutacağını sanmıyorum. (img:#185026)
P
parkupino15 yıl önce
facebook tan soğuma nedenleri
"facebook ta şimdiye kadar kim sizin isminizi tıklamış öğrenmek istermisiniz" veya "facebook isim arama motorunda sizi kimler aramış öğrenmek istermisiniz" v.b. gruplara davet mesajlarının artık sıkmasıdır.
P
parkupino15 yıl önce
atatürk ün maaşı
yakışır atama. bence merkez bankası rezervi komple verilmeliydi.
P
parkupino15 yıl önce
sigara paketinin üzerine yazılacak yazılar
bok var içiyorsun.
P
parkupino15 yıl önce
fırat oyuncağı
uğur gürsoy'un fırat adlı karakterinin oyuncağı. eylül sonlarında internet üzerinden sipariş edebilecekmişiz,fırat severlere duyurulur.~swh~
P
parkupino15 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
annenin fırlattığı terliği geri istemesi
annenin önce terlikle 25 metre mesafeden tam isabet bir atış yapıp ardından almaya üşendiği terliğini ciddi ve sinirli halini bozmadan geri istemesidir. bir yandan sinirli halinden korkup götürsem mi terliği diye düşünürken diğer yandan da götürürsem… devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
nostaljik gazete haberleri
geçmiş yıllardan akılda kalan, hatırlandığında insanın içini burkup, tüylerini diken diken edebilen, bazense tebessüm etmemizi sağlayan haberlerdir. örnek olarak; http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/01/18/24751.asp "Vitamin Trafik Kurbanı" ~nur i… devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
P
parkupino16 yıl önce
17 yaşında siyaset konuşan insan
tam sopalıktır. yavrucum ne işin var senin siyasetle, olsa bile türkiye'de ki durumu görüyorsun. 100 yaşına gelip tekerlekli sandalye de hala siyaseti bırakmayan insanlar var bu ülke de. sana sıra gelmez yani. çık eğlen, gez dolaş, kendini tanı, haya… devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
gelini öpebilirsiniz diyalogları
nikah sonrası allahın emri, belediye başkanının verdiği yetkiyle damat kişisine verilen asli öpme görevi için nikah kıyıcı ( cidden kıyıcı, kıyıyor bir ömre ) ile arada geçen diyaloglardır. gelinede nikahtan önce sanki hiç öpülmemiş gibi masum bir ta… devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
P
parkupino16 yıl önce
inci sözlük ün chelsea yi ele geçirmesi
forum sitesinde çeşitli ve komik haberler yer almasına neden olan olay. daha komik olanı ben sitede çevrimiçiyken yapmaları. saygılar inci.. (bkz:http://www.chelseafcforums.com/viewforum.php?f=8)
P
parkupino16 yıl önce
uludağ sözlük erkek yazarlarının fotoğrafları
`uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları` başlığının öteki teki. burada yazar olarak görev yapan erkek arkadaşların fotolarıdır bunlar. kimi face'ye atar kimi twitter'a atar fotolarını.
P
parkupino16 yıl önce
aslan gibi delikanlısın sana kız mı yok
(bkz: aslan gibi delikanlısın sana erkek mi yok)
P
parkupino16 yıl önce
fizibilite
Herhangi bir yatırımın sağlayacağı kazanca değer olup olmadığının saptanması için yapılan çalışmalardır.
P
parkupino16 yıl önce
bir cinayete tanik olmak
P
parkupino16 yıl önce
üç maymun
birisi duymayan, birisi görmeyen , birisi konuşmayan maymunlardır. mecaz anlamda kullanılan bir deyimdir. `üç maymunu oynamak` deyince, görmedim,duymadım,bilmiyorum gibi bir anlam çıkmaktadır. ---- şekil 1-ğ ---- [link]http://www.zipworld.com.au/… devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
kılıçdaroğlu bir amerikan oyunudur
bugün hastanede tanıştığım hasta yakını tunceli`li amcanın savıdır. ~ahahahaha~
P
parkupino16 yıl önce
kötü haberi alıştırarak söylemek
verilmesi geren acı haberi usulünce karşındakine iletmek. - kanka, kuzenin elmeş - ne? anlamadım? - kuzenin diyorum elmüş! - yahu kanka doğru söyle de çatlatma adamı! - kuzenin ölmüş kanka... - oh yani nihayet, neden doğru söyle miyorsunki many… devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
yaran fotoğraflar
P
parkupino16 yıl önce
facebook müslümanı
yepyeni bir müslüman türü. ~evet götümden uydurdum~. müslümanlıkla alakası sadece facebook gruplarına üye olmakla olan ve dini facebook ta kurtarmaya çalışan müslüman bu. ayrıca gerçek bir müslümanın bu gruplara üye olmaması gerektiğini düşünüyorum. … devamını gör
P
parkupino16 yıl önce
catalonia is not spain
barça taraftarının en bilindik ve tüyler ürperten sloganıdır. karşıyaka versiyonu için; (bkz:karşıyaka is not spain)
© copyright 2005 - 2026