bugün
- bakarız diyen erkek14
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı29
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir9
- kadınların evli erkeklere zaafı5
- alkol içmek yasak mıdır3
- kızlar kendinden büyük erkekleri sevseydi5
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- afd'nin lideri alice weidel5
- ankara da 2 milyon 160 bin makaron ele geçirilmesi2
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- espri yapmaya çalışmak3
- kıymalı kaşarlı pide6

Pepsi'nin yeni ürünü. Kola ve portakallı gazoz mixi. Tadı fena olmamış ama pek tutacağını sanmıyorum.
(img:#185026)

"facebook ta şimdiye kadar kim sizin isminizi tıklamış öğrenmek istermisiniz" veya "facebook isim arama motorunda sizi kimler aramış öğrenmek istermisiniz" v.b. gruplara davet mesajlarının artık sıkmasıdır.

uğur gürsoy'un fırat adlı karakterinin oyuncağı.
eylül sonlarında internet üzerinden sipariş edebilecekmişiz,fırat severlere duyurulur.~swh~

sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~
bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~
edit: sonradan öğrendim tabi lan
edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör

annenin önce terlikle 25 metre mesafeden tam isabet bir atış yapıp ardından almaya üşendiği terliğini ciddi ve sinirli halini bozmadan geri istemesidir. bir yandan sinirli halinden korkup götürsem mi terliği diye düşünürken diğer yandan da götürürsem… devamını gör

geçmiş yıllardan akılda kalan, hatırlandığında insanın içini burkup, tüylerini diken diken edebilen, bazense tebessüm etmemizi sağlayan haberlerdir. örnek olarak;
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/01/18/24751.asp "Vitamin Trafik Kurbanı" ~nur i… devamını gör

tam sopalıktır. yavrucum ne işin var senin siyasetle, olsa bile türkiye'de ki durumu görüyorsun. 100 yaşına gelip tekerlekli sandalye de hala siyaseti bırakmayan insanlar var bu ülke de. sana sıra gelmez yani. çık eğlen, gez dolaş, kendini tanı, haya… devamını gör

nikah sonrası allahın emri, belediye başkanının verdiği yetkiyle damat kişisine verilen asli öpme görevi için nikah kıyıcı ( cidden kıyıcı, kıyıyor bir ömre ) ile arada geçen diyaloglardır. gelinede nikahtan önce sanki hiç öpülmemiş gibi masum bir ta… devamını gör

forum sitesinde çeşitli ve komik haberler yer almasına neden olan olay. daha komik olanı ben sitede çevrimiçiyken yapmaları. saygılar inci..
(bkz:http://www.chelseafcforums.com/viewforum.php?f=8)

`uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları` başlığının öteki teki.
burada yazar olarak görev yapan erkek arkadaşların fotolarıdır bunlar. kimi face'ye atar kimi twitter'a atar fotolarını.

Herhangi bir yatırımın sağlayacağı kazanca değer olup olmadığının saptanması için yapılan çalışmalardır.

birisi duymayan, birisi görmeyen , birisi konuşmayan maymunlardır. mecaz anlamda kullanılan bir deyimdir. `üç maymunu oynamak` deyince, görmedim,duymadım,bilmiyorum gibi bir anlam çıkmaktadır.
---- şekil 1-ğ ----
[link]http://www.zipworld.com.au/… devamını gör

verilmesi geren acı haberi usulünce karşındakine iletmek.
- kanka, kuzenin elmeş
- ne? anlamadım?
- kuzenin diyorum elmüş!
- yahu kanka doğru söyle de çatlatma adamı!
- kuzenin ölmüş kanka...
- oh yani nihayet, neden doğru söyle miyorsunki many… devamını gör

yepyeni bir müslüman türü. ~evet götümden uydurdum~. müslümanlıkla alakası sadece facebook gruplarına üye olmakla olan ve dini facebook ta kurtarmaya çalışan müslüman bu. ayrıca gerçek bir müslümanın bu gruplara üye olmaması gerektiğini düşünüyorum. … devamını gör