P
pallas9 yıl önce
ne kadar ılıksınız testi
Cambridge Üniversitesi insan ve toplum fakültesi profesörlerinin gerçekleştirdikleri ve independent journal'de Hakkında 3 makale paylaşılan, yanılma payı %1.12 olan testtir. Testin amacı: bir erkeğin ne kadar ılık olduğunu hormonal hiçbir teste girm… devamını gör
P
pallas12 yıl önce
uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları
(img:#829946)
P
pallas13 yıl önce
aşk
entry girmekle anlatılamıyacak,girsek de kişiden kişiye değişmesi zorunlu,değişmese de burda yazılması,çizilmesi sadece kendi durumunu ifade edicek,bulaşsan bir daha olamaz dedirten,bulaşmasan "ah keşke olsa" diye söylettiren,karşında o'nu gördüğünde… devamını gör
P
pallas14 yıl önce
sözlük yazarlarının paint terk çalışmaları
`paint terk` yazarların buluşma noktası. yepyeni bir sözlük hizmeti. alkışlarınızla açıyorum. buyruun. (img:#288999)
P
pallas14 yıl önce
kedi sahibi uludağ sözlük yazarları
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
P
pallas14 yıl önce
kedi sahibi uludağ sözlük yazarları
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
© copyright 2005 - 2026