bugün
- en çok kullandığınız ağrı kesici6
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek10
- kendi kendine konuşmak5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- yaz günü bira içmek4
- sarı yeleli aslan trump3
- ben bir hata yaptım4
- en gey özelliğiniz14
- zallın fake hesabı var mı9
- dinciler4
- anın görüntüsü21
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat3
- siyah araba3
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- hababam sınıfı semra hoca3
- terör devleti3
- siz hepiniz biz türkiye marşı4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- mor semsiyeli yabanci21
- gocu26
- dönerci isim önerileri4
- ben geldim naneler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- açık kahverengi araba2
- clydeless bonnie6
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- oralı olmayan yazarlar4
- pit102
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- chp'nin hali ne olacak49
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- zeus büstünün münhal gözleri2
- kürtçü şımarıklığı3
- seksten sonra pişman olmak2
- silivri belediyesi ne operasyon5
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- allah nasıl hep var olmuştur3
entry'ler (26)
saldırılara göz yumanlar utansın.
kendini Atatürk yerine koymaya çalışıp, Atatürk u unutturmaya çalışanlar utansın
kendini Atatürk yerine koymaya çalışıp, Atatürk u unutturmaya çalışanlar utansın
20 den sonrasını saymamak lazım *
Demokrasi: Kazanana kadar YSK ya itiraz eden bir hükümetin yönettiğini sandığı, halkın iradesinin ayaklar altına alındığı bir sistemdir.
3. sınıftan 12. sınıfa kadar ingilizce eğitimi verilip;
What is Your Name den başka bir söz bilinemeyecek kadar yerlerde..
What is Your Name den başka bir söz bilinemeyecek kadar yerlerde..
Ne çıkacağı bilinmez. En iyisi buluşmamak *
işinden memnun değildir.
Bizim insanımız hala halinden anlamayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iyi yorum yapıyorsa o kişinin oturup bir düşünmesi lazım.
Evet sizlerinde bileceği gibi zeki bir insan. Evinizde, iş yerinizde hırsızlık yapıyor. Bazı kişilerde bunu alkışlıyor. Ne garip.
Aziz Nesin'in dediği gibi;Yobazın biri çıkıp, tuvalete gitmek günahtır desin, bundan dolayı altına edecek o kadar çok insan var ki bu memlekette...
Evet sizlerinde bileceği gibi zeki bir insan. Evinizde, iş yerinizde hırsızlık yapıyor. Bazı kişilerde bunu alkışlıyor. Ne garip.
Aziz Nesin'in dediği gibi;Yobazın biri çıkıp, tuvalete gitmek günahtır desin, bundan dolayı altına edecek o kadar çok insan var ki bu memlekette...
Acabalar varsa kafanda, gönder gitsin
Günümüzde hangi işte para çoksa, o işi yapan saygın sayılıyor
deniz, kum, güneşin olduğu canım şehir.
artık tövbelediğim işlemdir. boya mı allah korusun!
zarif miyim, değil miyim bilemiyorum ama, kibar olan her kimse o zariftir benim nazarımda.
yalnızlıktır. bu konuda ne yapacağımı da açıkçası bilemiyorum. yalnızlıktan o kadar şikayet edip, bunun için hiçbirşey yapmayan biri varsa o da benim. nolacak bu halim bilmiyorum. insanlara yatırım yapamıyorum, tahammülüm sıfır, eyvallahım yok kimseye. böyle tuhaf bir şeyim. bu konuda en yakın arkadaşlarımda şikayetçi. çekingenliğimi, utangaç yapımı ve bu durumumu aşmam için flört yaşama tavsiyesi verdi. çünkü o arkadaşım öyle atlatmış. aşk meşk olaylarını geçtim kimseden hoşlanamıyorum. ki hoşlansamda ondan adım bekliyorum. böyle saçma salak birşeyim.
Çok güzelsin ama kimse bunun farkında değil.
hayırlısını arıyorum.
sanırım şu son birkaç yıl beni baya büyüttü ve ben de artık büyüyorum diyebiliyorum her ne kadar büyüdüm gibi beylik sözü söyleyemesemde. bundan birkaç öncesine kadar ailemin yanında bırakın aynı evde uyumak ayrı odada uyuyamayan (annemle yatıyordum asdjık) , karanlıkta lavaboya gidemeyen, kediden- köpekten korkan vs birisiydim. listeyi fazla uzatmak istemiyorum korkuçtum yani. sonra görevim nedeniyle ailemden uzak farkli bir şehirde göreve başlayınca büyüdüm. kocaman evde yaşıyorum, mahellem kedi köpekten geçilmiyor, lambayı yakmadan tuvalete gidebiliyorum. sanırım bunları başardım. büyüdüm. tamam mı evren büyüdüm . mutlu musun artık. şimdi tekrar beni yeniden ailemin yanına gönder.
şimdi ben de buraya şarkının en vurucu yerini yazmayı çok isterdim yukardaki gibi . lakin yazamam çünkü yazmasını bilmiyorum. nedense genelde beni yabancı şarkılar vuruyor. ederlezi mesela. nasil ben bunu buraya yazabilirim . hem yazınca noluyor söyler misiniz. nasıl bir yalnızlıktır bu allahım yarabbim.
Geçenlerde işyerinde böyle yaşlı başlı bir abi yani. bana , "erol seni sordu" dedi. ben de hangi erol dedim, şahane bir espiri patlattı; "profiterol" evet. sinirlerim bozuldu, soğuk espriye maruz kalmanın siniriyle kahkahaya boğuldum. sonra gittim şok marketten bir profiterol aldım. neymiş bu diye. budinge falan benziyor. iğrenç birşey. öyle geldim kendime. geçecek gibi değildi bak yemin ediyorum.
Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin ... şarkı sözünde geçen sözleriyle bir nevi Yunus Emre'nin Kahrın da hoş, lütfün da hoş şiirini hatırladır. nefistir.
http://www.youtube.com/watch?v=QJ_HX8t9YXI
http://www.youtube.com/watch?v=QJ_HX8t9YXI