bugün

sevdiği entry'ler

friendzone dan çıkmak için tavsiyeler

ilk başta çok ilgi göster; öv, buluşmalara çağır, vakit geçir, dedikodu yap. Ama bunların hiçbirinde kanka deme. Övgülerin hafif flörtöz olsun. Örnek vereyim “Yaptığı yemeğin fotoğrafını mı çekti attı mesela, güzel görünüyor deme. Sen yaptıysan zaten güzeldir de.” Bu evrede en iyi sevgililer en iyi arkadaşlardır diye kazıyacaksın beynine. Friends dizisinde Monica ile chandler çok iyi değil mi ya ne güzel anlaşıyorlar falan diyeceksin. Asla “en iyi sevgililer en yakın arkadaştır” gibi bariz şeyler deme. Direkt kız çakar, anlar ve duvar örer. Dediğim gibi sinsi olacaksın, bilinç altına çalışacaksın.

Kız sana alışacak. Bir olay oldu mu ilk seninle paylaşacak. Eli telefona gidecek seni arayacak. işte tam o zaman geri çekileceksin. Kız diyecek neler oluyor. Bir şey demiceksin. Kız o ilgiyi arayacak geri. Boşluğa düşecek. Sana yazacak iyi misin neyin var ben yanındayım. Orda işte böyle biraz duygusal biraz mazlum imaj çizdin mi tamam. Kız artık sana arkadaş gözüyle bakmaz senden hoşlanmaya başlar.

Hadi hayırlı olsun.

geri dönen eski sevgiliye söylenecekler

dönsen bile dönsen bile,
bulamazsın beni bende.

https://www.youtube.com/watch?v=h_A3a2p7dO0

selülitsiz kadın kadın değildir

Östrojen hormonu selülite nedendir fakat yağ toplanmalı ya da yaşlı gibi buruşuk ya da cıvık-sarkmış bir alt bedeni olmadıktan sonra, selülitin bir zararı yok.
Bir kadının uzun ve düzgün bacakları, beyaz çizgileriyle de güzeldir.

anın görüntüsü

görsel
Sivilceli anti sosyal ergen modu.

sözlük kızlarının saçları

görsel
Uçları mavi veya yeşil olan şaçlardır. Ben mavi yapmıştım ama bilemedim yeşil oldu gibi.

görsel
Çok amaçsız bi konu. Pisman olup silicem muhtemelen.
Tanım: bazen kahve bazen kumral bazen bakır bazen sarı olan saçtır. Dengesizlik was here.

görsel

http://galeri.uludagsozluk.com/r/819221/+

niye böyle ben de bilmiyorum.

edit: eksileyen neyi eksiliyor lan, saçlarım güzel demedim ki.

görsel doğaldır

bir kişiyle ilişiği kesme sebepleri

Patavatsız olması ve boş konuşması kesinlikle. Şakayı dozunda severim. komplekssiz, doğal ve Zeki insanları severim. Fazla samimiyeti de özel hayatıma, kişiliğime müdahaleyi de sevmem. Negatif insanları da sevmem. Arkadaş statüsünde birine Hesap vermeyi zaten hiç sevmem. Hesap vereceğim insanlar sadece samimi olduklarım olmalı. Özellikle bu kişi Bana zarar veren bir insansa hayatımdan çıkarmak için fırsat kollarım.

sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi

Bir dövmede görmüştüm. ne anlama geldiğini merak ederek araştırdım. "aşk ölmez ,biz ölürüz" demek. hoşuma gidince aldım. Dövmesini de yaptıracağım.

beni ne kadar seviyorsun sorusuna verilecek cevap

Seni dünyalar kadar çok, limit gibi her geçen gün sonsuza giderek, elementler gibi benden kopmaman konusunda ısrar edercesine seviyorum. Her gece dualarda, rüyalarda, gözümü kapattığımda, açtığımda, çok beğendiğim şarkıyı sürekli replay yaparcasına, bir çocuğun kırmızı bisikleti kadar çok seviyorum be adam!

Masumca, sebepsizce.

Okyanuslar gezip limanına sığınmışçasına.

kadınları çekici yapan detaylar

Giyinmeyi bilmesi ve saçlarının güzel olması.

tabloya bakarak düşünmek

Gerçek bir sanatseverin yapacağı iştir. Öyle boş boş bakıp gidiyorsa bilin ki bir şey anlamamıştır.
© copyright 2005 - 2026