bugün
- kiraz cicegi kolonyasi35
- kadın yazarların kavga etmesi10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı7
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler14
- abridgeeeee6
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- travesti siniri6
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- bir sözlük kızının usulca odasına girmek4
- izlenilen ilk yabancı dizi3
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- arkadaşlar lütfen artık seviyeli olalım5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- bir sözlük kızının tatlısını hunharca yemek4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- corona bira içen erkek6
- en son yapılan keyfi harcama4
- velvet37
- pahalılık nedeniyle artık yiyemediğimiz gıdalar2
- donald trump6
- kuran da namazın olmaması21
- arkadaşlar kavga etmeyin6
- arkadaşlar lütfen kavga etmeyin3
- entry silen ezik3
- koca istiyom gel beni al5
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
- bir binanın yirminci katı2
- iyi de neden bu öfke2
- domalan kız7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- sözlüğün en popi erkeği5
- kavga eden iki yazarı özelden gazlamak2
- kavga eden yazarlara artı oy vermek2
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek12
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- uzak dur benden sözlük4
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- japon kızı3
- dişi yakarış2
- peter magyar3
entry'ler (5)
Gerçekleşmesi asla ve asla mümkün olmayacak bir öngörü.
1. dünya savaşı ve kurtuluş savaşı gazisi olan dedem yakup çavuşun(yakup türkmen)manisanın alaşehir ilçesinin yunanlılar tarafından nasıl yakıldığını anlatırken,o 190'lık 120 kiloluk dev gibi olan ve ömrü boyunca öldürdüğü adam sayısını kendinin bile unuttuğu dedemin nasıl gözlerinin dolduğunu ve 50'li 60 'lı yıllarda mustafa kemal atatürke sövmemin ve aleyhine konuşmanın yeni yeni moda olduğu devirlerde köyünde atatürk aleyhine konuşan birini gördüğü zaman '' ah yavrularım, sizler alaşehir'in nasıl yandığını görmediniz ki, ben sizlere ne desem boş''demesi ve alaşehirin yunanlılar tarafından nasıl yakıldığını ve kendisinin de içinde bulunduğu 2. kolordunun yangını nasıl söndürdüğünü ve yapılan katliamları anlatması.
yıllar önce ispanyadan 750 usd karşılığında getirttiğim ve duvara yaslaya yaslaya klavyesinde milimetrik eğik oluşunca bir türlü akort tutturamadığım ve yıllardır tamir ettirmeye fırsat bulamadığım,gövdesi brezilya gül ağacı,sapı abanoz, dünyanın en mükemmel çalgısı.kendinizle başbaşa iken saatlerce kendinizden geçebileceğiniz çalgıların kralı.
''tc kıbrısa barış götürmedi orayı sömürmeye gitti'' mealinden inciler sıçmaya bayılan soros beslemelerinden daha akıllı,tarihini bilen,dostunu ve düşmanını çok iyi tanıyan,yurdumun cefakar, vefakar,azimkar,cephelere kağnılarla mermi ve cephane taşıyan,kar yağarken evladının üzerine örtmesi gereken örtüyü top mermileri üzerine örten ve bebesini bu yolda şehit veren ,anasının göğsünden vatan sevgisini analarının ak sütü gibi içen, düşmana saldırmaz isen sütümü sana helal etmem diyen,biricik evladını cepheye yollarken ellerine kına yakan, ölüme gönderdiği can paresine kınalı kuzum diyen anadolu türk kadının doğurduğu aslan parçasıdır.
Yüzlerce yıl tebaa olmuş, kul köle olmuş bir ulusun artık ayakları üzerinde durup '' ben kimin için kul köle oluyorum,ben neden haremde kız kovalayan devletlülerinin varlığı ve bekaası için tarlada cephede telef oluyorum'' diye sorgulamaya başlayan bir ulus yarattığı ve dinsel baskı ile toplumları köle düzeni içinde yönetme özlemi içinde olanlara avcunuzu yalayın diyen gençlik yarattığı için.