bugün
- anın fotoğrafı12
- uludağ sözlük çeteleri3
- en boktan on yıl3
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- ak parti sevdalısı yazarlar2
- hırvatistan14
- aleyna tilki3
- kuran ı kerim meali3
- yüksek sesle gülmek6
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- arnavutluk3
- memati baş3
- red flag erkek listesi9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- menemen9
- ismet pürmüz2
- dr pimple popper3
- nöbet5
- kral kaybederse4
- japonya24
- saraca bey bey birader2
- ekonomi3
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ölüm9
- iran2
- ogün samast3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- insanlara laf anlatmak3
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- türk müsün türkiyeli misin12
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- ölümü merak etmek2
- balık etli mi kuru götlü mü5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- 2 ağustos 20262
- köfteci yusuf5
- her gün dışardan yemek yemek3
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- yunanistan29
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- forlove196
entry'ler (10)
sözlerini kim yazmış bilmiyorum ancak "dîyalog" adlı eserle adeta efsaneler ötesi bir iş çıkarmış olan şarkıcı.
ada-balık-deniz insanı.
"bazı akşamüstleri, oturur
hikayeler yazardım deli gibi!
ben hikaye yazarken
kafamdaki insanlar balığa çıkarlardı."
(bkz: şimdi sevişme vakti)
"bazı akşamüstleri, oturur
hikayeler yazardım deli gibi!
ben hikaye yazarken
kafamdaki insanlar balığa çıkarlardı."
(bkz: şimdi sevişme vakti)
yarın boğaz köprüsünü trafiği kapatacak sporcudur. tarihi atış yapacakmış. ne zaman şu gereksiz gösteriş numaralarından çıkıp wta tarzı organizasyonlara önem veririz, o zaman spor konusunda önemli ülkelerden biri olabiliriz.
komşunun kıvırcık, aşırı zeki, annesi tarafından "yakışıklı oğluşum benim" diye gaza getirilen üniversiteli oğlu tipindeki adam. bir tek legolas olarak gideri var.
15 yaşında kızları evlendiren gerici zihniyetten korkuyorum" diyebilen fakat 17 yaşındayken ingiliz paul pavey ile evlenen chp milletvekili.
doğası ve koyları mükemmel olan ama yine esnafların içine ettiği, tatili burnunuzdan getiren belde. denizi gerçekten çok güzel. bne bodrum ne antalya ne de çeşmede bu kadar güzel denize giremezsiniz. o yüzden mavi yolculukta en iyi tercihtir bana göre. ayrıca diğer doğa harikaları kızkumu plajı ve dalyandaki kaplumbağa plajına yakınlığıda bir avantaj. içmelerdeki deniz siteler ve merkeze göre çok daha temiz. ama gel görki her plajda sizi kazıklamak isteyen; hele, yabancı bir turistin bir şey sormasıyla başlayan diyaloğa uzaktan rahatsız etmeyin insanları diye bağırarak rencide eden o şerefsiz esnafı her hatırladığımda küfür mekanızmam zorlanıyor.
takımdaki batman robin ikilisinin içinde olduğu doğrudur ama robin rolünü kabul etmediği sürece şampiyonluk kazanmaları imkansızdır,
yanlış adama alfa kurtluğu yapan point guard olmayan ve olmak istemeyen oyuncudur kendisi.
yanlış adama alfa kurtluğu yapan point guard olmayan ve olmak istemeyen oyuncudur kendisi.
bittiği zaman yalnız hissetmenize neden olacak dizi. oldum olası gerçek dışı hikayeleri sevmem, dizi hikayesi ve ince detaylara yaptığı vurgu ile beni kendisine hayran bıraktı. kesinlikle zaman kaybı değil, izlenilesi.
kadrosunda nazan bekiroğlu'nu da bulunduran üniversite.
hakkındakı görüşlerin milyonları birbirine kırdırdığı kavram.