bugün
- şeytan8
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü15
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası10
- gerçeği aramak9
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi32
- otizmliye cennet garanti mi9

entry'ler (13)
Abi neye zam gelse bizim halk daha da satın alıyor. Benzin 32 lira oldu millet akın akın aldı daha da yükselmesin diye, fiyat çok olunca talep az oluyor derler ya, bizim ülkede tam tersi...
Bildiğim tek şey islamın giderek yanlış yayılması. Millete ilsam deyince bi geriliyor cidden. islam hak dinidir, islam bilim dinidir. Milletin ortak konusu açık kapalı kadın olur mu ? giyiniş tarzı, yaşam tarzı olmuş...
Ulan bir salında millet dinini yaşasın kim ne giyiyorsa bana ne amk.
islam anlatılırken sürekli yasaklar ve yasaklar anlatılıyor ailelerde, küçüklükten aşılanıyor çocuklara yok böyle yaparsan Allah çarpar. Yok şunu yaparsan allah seni çarpar,
Neden islamın güzel yanlarından çok yasaklar üzerine yasaklar anlatılıyor. Tamam topluluğun bir düzene girmesi için yasaklamalar ve sorumluluklar lazım ama hep böyle. Mesela domuz eti neden haram kılınmıştır ? bunu bir aile bireyine sor bilmez kuranda yazıyor der. Ulan kuran-ı kerim niye yazmış araştırdın mı hiç ?
Ulan bir salında millet dinini yaşasın kim ne giyiyorsa bana ne amk.
islam anlatılırken sürekli yasaklar ve yasaklar anlatılıyor ailelerde, küçüklükten aşılanıyor çocuklara yok böyle yaparsan Allah çarpar. Yok şunu yaparsan allah seni çarpar,
Neden islamın güzel yanlarından çok yasaklar üzerine yasaklar anlatılıyor. Tamam topluluğun bir düzene girmesi için yasaklamalar ve sorumluluklar lazım ama hep böyle. Mesela domuz eti neden haram kılınmıştır ? bunu bir aile bireyine sor bilmez kuranda yazıyor der. Ulan kuran-ı kerim niye yazmış araştırdın mı hiç ?
Gerçekten derdi olan insandır,
kalp kırılması ( sevdiği tarafından )
vefat acısı veya rahatlamak..
kalp kırılması ( sevdiği tarafından )
vefat acısı veya rahatlamak..
2013 te fenerbahçe şampiyon olunca sonraki senelere kadar şampiyon bir daha fener olana kadar para biriktireceğim demiştim.
Teşekkürler fenerbahçe, şu an milyonerim.
Teşekkürler fenerbahçe, şu an milyonerim.
Burnu kemerli arkadaşlara efsane gidiyor bu saç şekli.
Benimde burnum kemerli, saç uzatınca ibrahimoviç karizmasına bürünüyorum.
Benimde burnum kemerli, saç uzatınca ibrahimoviç karizmasına bürünüyorum.
Şahsen göt deliğine kadar çekilmiş dar pantolon ve kısa paçalı pantolon yerine zayıflara bile güzel giden bol pantolon gerçekten daha iyidir.
Tam benim tarzım, saçlar lüle kısa saç modeli...
bunu yapabilen kızın yüz hatları gerçekten iyidir ve kendine güvenip kısa kestirir ve olduğundan daha güzel gözükür.
bunu yapabilen kızın yüz hatları gerçekten iyidir ve kendine güvenip kısa kestirir ve olduğundan daha güzel gözükür.
Yapılmaması gereken bir davranıştır.
Yapılması halinde değerini düşürür.
istenmeyen yere gitmeyip eyvallah deyip çekip hayatına bakmak ve sallamamak gerekir.
Yapılması halinde değerini düşürür.
istenmeyen yere gitmeyip eyvallah deyip çekip hayatına bakmak ve sallamamak gerekir.
Lana Del Rey dinleyen erkektir, genellikle kombini ve tarzını kendisi yaratır yada popüler kültür kölesi olur.
Bol pantolonun yakıştığı erkek türlerinden biridir.
Bol pantolonun yakıştığı erkek türlerinden biridir.
El ele tutuşan 2 çift veya çocuk.
çift veya çocuk farketmeksizin sanki elleri birbirine değmiş dans ediyorlar
çift veya çocuk farketmeksizin sanki elleri birbirine değmiş dans ediyorlar
Unutmamıştır yada aniden aklına düşmüşsündür.
Gelirse gelsin, gelmez ise çokta ipimde olmayacak bir oyuncu. Transfer olayı o kadar uzun sürdü ki gelirsen gel gelmezsen git arkadaş adlı kişidir