bugün

entry'ler (2)

müren

Ege'de bolca bulunan bir balık türüdür. Olta ile yakalamak pekte kolay değildir. Yağlı bir vücuda ve kaygan bir deriye sahip olduğu için boş olaya pek gelmez. Eğer bütün balık takarsanız oltanıza, müren bu balığı yedikten sonra gövde hayvanın iç organlarına takılacağı için küçük de olsa bir şansınız vardır.

Balık tutmaya yeni başladığım zamanlar (hatta ilk gün demeliyim) ilk tuttuğum balık, kaya balığıydı. Bir arkadaşın da önerisiyle bu balığı gövdeye takarak suya attım. Yarım saat sonra misinaya asılan bir şey fark ettiğimde, misinayı toplamaya yeltenmem hiçbir işe yaramamıştı. iki arkadaş ipi sırtladık, anca çekebildik.

1 metre civarında yılan benzeri bir balık çıkmıştı ve o an yaşadığım heyecanı suan bile hissedebiliyorum. ilk işim balığı ağaca asmak oldu, ama 4 saatin sonunda hayvan hala kıpırdıyordu. Benim önerim, balık sudan ilk çıktığı an kafasıyla vücudunu ayırmak olmalı. Yoksa hayvan diretiyor da diretiyor.

Denizde görürseniz eğer, arkanıza bakmadan kaçın. Ayak parmaklarınızdan birkaç tanesinin gitme ihtimali var.

saat 05 00 te yakılan sigara

Bana göre bir sebebi olduğundan yakılan sigaradır.

O saatte uyumama sebebinizdir. Yaktığınız o sigaraya bir anlam yüklersiniz. Saatlerce düşünürsünüz, "Nerede hata yaptım ben?" diye. Küfredersiniz kendinize iyi zamanların kolayca geçip gitmesine izin verdiğiniz için. Sonra bir tane daha yakarsınız. Bu da böyle devam eder, paket bitene kadar.

Anlamı büyüktür, öylece geçilmemelidir.
© copyright 2005 - 2026