bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık12
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ılımlı islam5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı6
- hırvatistan8
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri5
- sümer dili6
- anın görüntüsü14
- ortadoğu yerine batı asya demek2
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek3
- şanssız bir insan olmak4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- diyetteyken kitap okumak3
- aylık 505 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- yunanistan29
- ak parti2
- iq testi4
- kadir mısıroğlu3
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- türk ateisti7
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- almanya11
- en köylü özelliğiniz4
- belçika4
- en son aldığınız iltifat14
- yanık akrep dumanı çekmek5
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- beynin dopamin salgılamaması3
- volvo v702
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- zorunlu eğitim7
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- sidretü l münteha4
- sözlük çok bozdu3
- irmik helvası vs un helvası18
- ali vefa7
- çomar müzikleri3
entry'ler (18)
her efendi erkeğin içinde bir piçlik, her piç erkeğin içinde efendilik olduğu için berabere biten karşılaşma.
engellenen sitelere girmek için kullanılan programdır. en iyiler arasındadır. internet hızının biraz düşmesi ve tarayacıda açılan reklamlar eksi puan versede program harikadır. reklamları kaldırmak için adblock kullanmanızı öneririm.
amaç akpyi daha teknolojik ve ekonomik yapmaktır. hem led ışık daha az enerji harcar devletin kömüre giden parası birazda olsa cepte kalır.
tepkilerin sözde kaldığı bir olaydır. dolmuşlardaki taşeronluğun bitmesi lazım. birde bence dolmuş ve otobüs şöförleri kırmızı ışıkta geçmeyi bırakırlarsa ceza yemezler ve zamlarada gerek kalmaz.
ama asıl iş insanlarımızda bitiyor: herşeye kayıtsız kaldıkları gibi bunada kayıtsız kaldılar.
ama asıl iş insanlarımızda bitiyor: herşeye kayıtsız kaldıkları gibi bunada kayıtsız kaldılar.
hayatın gerçeği: sigaraya başlamak ve bitirmektir.
bu sorunun en kötüsü de telefonla konuştuğun kişinin napıyorsun diye sormasıdır.
-napıyorsun
---banyo yapıyorum
---tuvaletteyim vb.
-napıyorsun
---banyo yapıyorum
---tuvaletteyim vb.
mantık hatası değildir, markalar bizim adımız var diye fiyatlarını pahalı çeşitli özelliklerinden (mesela RAM belleklerini 3 Gb yapıyorlar) kısıyorlar.
dizüstü bilgisayarların fiyat pahalılığını mantıksız buluyorsunuz:
peki çeşitli cep telefonu markalarının 1000 lirayı geçen modellerinin olması ne oluyor?
dizüstü bilgisayarların fiyat pahalılığını mantıksız buluyorsunuz:
peki çeşitli cep telefonu markalarının 1000 lirayı geçen modellerinin olması ne oluyor?
Matrix benzeri, izlemekten sıkılmayacağınız, bol neonlu, güzel bir bilim kurgu filmidir. Ancak izleyen arkadaşlar dikkat ettimi bilmiyorum ama filmde acayip bir saçmalık ve gerizekalılık vardır. O da şudur: filmin sonunda oyunun içinde program bir kadın olan Quorra oyundan Kevin ile beraber çıkarak normal bir insana dönüşmüştür. Yani bir nevi insan yaratmışlardır(??).
arif: senin dudaklarına n'olmuş?
nefes: n'olmuş?
arif: Bende onu soruyom n'olmuş?
nefes: n'olmuş?
arif: Bende onu soruyom n'olmuş?
üniversite okumayan Türk gençliğinin hayali karakteri.
eurovision yarışmasına katılması gereken* türünün tek örneği şarkıcı. kendisi aynı zamanda 3 çeşit doğandan birisi olup doğanizmi yaratan kişidir.
orhan kemal' in hanımın çiftliği adlı romanındaki karakterin adı.
seni kim yarattı? diye sorarsak cehenneme biletimizi kesmiş mi oluruz?
kızların ayağı kokmaz diye bişey yoktur sadece erkeklerinki kadar kokmaz. naylon ayakkabı giyen kızlarında ayağı kokar. ha bide kızlarda erkekler gibi ekşimiş peynir gibi kokan ayak muhabbetleri yok. bu muhabbet erkeklere özgü.
çok güzel bir spordur tabi aşırıya kaçmazsanız. kasların şiştiğini ve diğer kaslı adamları görünce iş dahada zevkli bir hale gelir. sonrada ilk başladığınızdaki amacınızı çoktan aşmış olursunuz. kas çalışırken vücut esnekliğinizi de kaybetmeyin. kas vücut esnekliğini azaltır ve sertleştirir. kas çalışmanın yanında ciğerlerinizi açmak için koşun. protein kaynaklı iyi beslenin.
" fetullahçı eğitim merkezi" her ilde farklı isimlerde de bulunan, hayır işliyoruz diyerek yüksek mevlada paralar isteyen, başarı oranını yüksek gibi gösteren ancak % 95i başarısızlıkla sonuçlanan medrese toplulukları.
" her ülkeden en az 1 kadınla sevişme " hayali olan efsanevi bro