bugün
- tai lung26
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- nervio varıdı nerede o7
- sözlük dayısı dövmek5
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- corpus hermeticus4
- semahta giysi üçetektir2
- ismet gurbuz 202411
- muslettin amca10
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- osuruktan şiirler89
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- yemeksepeti4
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması4
- su bardağı ile çay içmek4
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası4
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- kitap okuyorum sessiz olun4
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- steam arkadaşı aranıyor5
- içki şişeleri2
- koku hafızası2
- duşa giriyorum kimi düşüneyim2
- dolar isterse 100 olsun41
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- mekke anlaşması5
- sade sodaya tek atan insan4
- otogar tuvaleti4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- antrikot2
- domuz yemeyiz abi4
- mustafa adıgüzel4
- clemence baptista5
- kadının kalbine giden yol2
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- anın görüntüsü18
- g i l d e d l i l y28
- hey yavrum be gelenlere bak4
- victor osimhen18
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
entry'ler (32)
Sağlık alanında eğitim alıp,bu eğitimi mezun olunca uygulayabilecek yazarlarımızdır.
Evdeyken ve ya dışardayken işlerimizi kolaylaştıran,gün içinde bize kolaylık sağlayan eşyadır.
Kitap okumayı seven,zeki kültürlü özelliklere sahip bir kızsa zaten yeterince güzeldir.
Değerli sözlük yazarlarımız eğer bir kitap yazsalardı türü ve konusu ne olurdu?düşüncelerini içeren başlıktır.
Hızlı ve tırrek:bagcılar drift
Üniversitelilerin bir kısmının yaşadığı histir.Bir kısmı ise bütünleme derdine düşüyor. Bu his üzerindeki tüm yükün,yorgunluğun finaller bitiminden 10 dk sonra birden atılmasıyla gelen histir.
Bilinç yaşadığımız tecrübeyle oluşur.Kişinin bilinci oturmuşsa eğer,bulunduğu yaşta da cok büyük işler basarır.Bu kişi 10 yaşına dönerse yaptığı tüm hataların bir çizelgesini çıkarır ve daha da öteye giderek bir de 10 yaşındaki başarılı bir kişiyle empati yapar.Bu kişi gercekten iyi bir donanıma sahip bir kişi olur ve her yerde farkını ortaya koyar.Ama unutmaması gereken tek sey 10 yaşına döndükten sonraki çevresini nasıl secmesi gerektiği.
Çocukken oynayıpta aklımızdan hala çıkamayan oyunlardır.Şimdi o oyunu görsem ne duygulanırdım be dedirten oyunlardır.
Anılarrrr...anılarrrrr..şimdi gözümde canlandılar.Ağlıcam .
Kaybetmek güzeldir,hatandan ders cıkarabilirsen
Ilk önce ilham olmalı,sen ne kadar duygu barındırsanda o duygular kendiliğinden kağıda geçemez,yazdığının şiir olmaya layık olabilmesi için de o duyguyu tatman lazım,hiç aşık olmayan birinden aşk şiiri yazmasını bekleyemezsin
Bunlar hep sınav korkusu,hangimizin başına gelmedi ki.
Kişi kitabı sosyal bir çevrede okuyorsa bu güzel bir aktivitedie.Ancak elinde kitap olmayıp ya dün kitabın şu sayfasındaydım şu kadar sayfa okudum,sizin gibi boş boş işler yapmadım,ben kitap okuyorum yaaa gibi cümleler kuruyorsa derhal bulunduğu ortamdan uzaklaşılmalıdır.
Gece 12 de sürdüğüm zamanlar oldu.Kesinlikle kask takılmalı ve aydınlatıcı fenerler kullanılmalı.Gercekten yaz aylarında yapılması gereken bir aktivite.Geceleyin bisikletin hızıyla icine gecen mayhoş rüzgar güzel bir his verir.
Bazen insan dayanamaz ve dikkatini çeken bir başlığa girer.Sonra başlık baya hoşuna gider ve entryleri sırayla okur.Bu onun iştahını iyice kabartır.Ben de bir şey yazmalıyım der.Ilk başta kısa bir şey yazacagını zanneder.Bir bakmış 3 cümleyi geçmiş ve dayanamayıp klavyeden dökülen harflerden oluşan kelimelerden cümlelerin türedikçe türediğini görür.En sonunda uzun uzun yazdığının farkına varır ve derin bir nefes alır.
Ilber Ortaylı olabilirdi.Ondan öğrenmem gereken güzel bilgiler olduğuna eminim.Aklımın bir köşesinde de güzel tarihi sorular var.fakat tek bi korkum var o da bana cahil deyip azarlama ihtimali.Olsun ben o olaya kendimi hazırladım.Yeter ki kültürümüz artsın.
Pişman olduktan sonra düzeltme imkanın varsa bu seni mutlu edenn bir tecrübe olur ama iş işten geçtiyse o pişmanlık senin hayatın boyunca bir kara leken olarak kalacaktır.
Odası temiz olabilir,fakat dağınık olmayacağının garantisini kimse veremez.
Eğer kişi hatasını anlayıp özür diliyorsa bi bir erdemdir.Fakat zoraki olarak özür diliyorsa bu bir acizliktir.
Yol bisikleti kullanılıyorsa kesinlikle takılmalıdır.O ince tekerde her an her şey başına gelebilir.