bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- nickten isim tahmini yapmak10
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz4
- büyük filmlerden büyük replikler3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- haramidere de haramilik yapmak5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- full metal jacket vs the thin red line2
- guinness birası3
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- yürüyen bok4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- sinem dedetaş11
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- kilolu olmak5
- kedin mi var derdin var4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- sözlüğü doğru kullanmak2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- zall adlı yazar4
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- oral süspansiyon3
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- amerikaya taşınmak2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- batıl inançlar6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- allah 1 metin 2 rte 33
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- renault 9 broadway12
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı8
entry'ler (12)
Zamanında çocuklarını imam hatipe göndermeyenler şimdi imam hatipler açılsın herkes oraya gitsin kafasındalar.
Zamanında o imam hatipe gitmek istemeyen çocuklar ama cemaat dersanesine yine de devam eden çocuklar şimdi imam hatipler açılsın çok yararlı lülülü diye bütün sosyal medyalarında şov yapıyorlar.
Şimdi o şov yapanların da çocukları var. O çocuklar da koleje gidecek çünkü o prensleri-prensesleri imam hatip lisesine/okuluna gidip rezil olamazlar. Onlar o okula layık değiller.
Siz/biz halk çocukları geri kalsın zengin çocukları paralarıyla bi yere gelsin demek yeni eğitim sistemimiz.
O imam hatipe evet laik sisteme hayır diyen zatlara soruyorum lise sondayken hem din dersleri hem de temel dersleri bir arada yürütmeye zorlanmadınız mı? imam hatipten kaç tane doktor avukat çıkabiliyor? O kız çocuklarının hepsi kapanmak mı istiyor kaç tanesi sinirleri bozulmaktan ders çalışamadı? Laik sisteme hayır kafasında olmanızı imam hatipe borçluyuz bu bile yeterli bi neden kapatılmaları için. Ya bütün okullar imam hatip olsun kolej falan kalmasın yada imam hatipe isteyen gitsin eski sistem gibi. Tabiiki ilk dediğimi yapamazlar çünkü onların prensesleri imam hatipe gitmeyecek.
Zamanında o imam hatipe gitmek istemeyen çocuklar ama cemaat dersanesine yine de devam eden çocuklar şimdi imam hatipler açılsın çok yararlı lülülü diye bütün sosyal medyalarında şov yapıyorlar.
Şimdi o şov yapanların da çocukları var. O çocuklar da koleje gidecek çünkü o prensleri-prensesleri imam hatip lisesine/okuluna gidip rezil olamazlar. Onlar o okula layık değiller.
Siz/biz halk çocukları geri kalsın zengin çocukları paralarıyla bi yere gelsin demek yeni eğitim sistemimiz.
O imam hatipe evet laik sisteme hayır diyen zatlara soruyorum lise sondayken hem din dersleri hem de temel dersleri bir arada yürütmeye zorlanmadınız mı? imam hatipten kaç tane doktor avukat çıkabiliyor? O kız çocuklarının hepsi kapanmak mı istiyor kaç tanesi sinirleri bozulmaktan ders çalışamadı? Laik sisteme hayır kafasında olmanızı imam hatipe borçluyuz bu bile yeterli bi neden kapatılmaları için. Ya bütün okullar imam hatip olsun kolej falan kalmasın yada imam hatipe isteyen gitsin eski sistem gibi. Tabiiki ilk dediğimi yapamazlar çünkü onların prensesleri imam hatipe gitmeyecek.
Eşittir ben.
Otobüste yanına oturan genç kızın fotoğrafını facebookta paylaşmış olan ahlak yoksunu şahıs. Link paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben kız için link vermeyeceğim. Fotoğrafın altına yorum yazan arkadaşlarının da ondan kalır yanı yoktur. Hele ki türbanlı kız arkadaşlarının yaptıkları yorumlar hayret vericidir.
Aynı durumun erkekler için olanını düşünüyorum.
Geleceğimin net ve aydınlık olmasını istiyorum.
Acıma, acınırsın.
Hadsizlikle dobralık arasındaki çizgiyi iyi bilmeyi gerektirir..
Çok uzun süreli olan ilişki türüne sahip insanların genelde yaptığıdır. Genelde huzur da default olarak gelir.
Farkettiğiniz gerçeklerden çok, o gerçekler karşısında ne yapabildiğiniz önemli.
Bana göre en büyük neden yeni fikirlere açık olamamaktan kaynaklanıyor.
Hangi ideolojiyi benimsersen benimse; bu düşüncene gelecek olan eleştirilerin yada alternatif bir fikrin de gelebileceğini idrak edebilmen ve bunları dikkate alıp düşünmen gerekiyor çünkü her sevilen idea mükemmel değildir.
Hangi ideolojiyi benimsersen benimse; bu düşüncene gelecek olan eleştirilerin yada alternatif bir fikrin de gelebileceğini idrak edebilmen ve bunları dikkate alıp düşünmen gerekiyor çünkü her sevilen idea mükemmel değildir.
Kaçın, arkanıza bile bakmadan depar atarak kaçın.
Başlarda birtakım olumsuz düşüncelerle kendini gösteren sonraları önünü ardını alamayıp düşünceler çıkılmaz bir hal aldığında içine girilen durum.
Adeta vitesi boşa sallamak gibi bir şey vitese takıp kontrollü gitmek varken boşa sallayıp yola devam etmeye çalışmak ve genelde çalışamamak. Buradaki tek fark yolun hayat olması.
Adeta vitesi boşa sallamak gibi bir şey vitese takıp kontrollü gitmek varken boşa sallayıp yola devam etmeye çalışmak ve genelde çalışamamak. Buradaki tek fark yolun hayat olması.