bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek7
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti4
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- tecavüze ceza önerisi7
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz4
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam5
- coco star5
- ai ai diyen yazar2
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- hurma2
- hard seven kız3
- sözlük kızlarının ayak falları7
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- sözlük kızlarının kombileri7
- uyku öncesi ritüelleri2
- ctrlx abla12
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- erkek olmanın çok zor olması4
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- yazarların en muhteşem özelliği5
- ben aslında kızım7
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi3
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- hiç bir kızla arkadaş olmamak2
- yol türküsü2
- sudekiray'ın ai olması2
- antipanik8
- illuminati'nin amacı2
- öğretmen dayağı2
- oytunkaran'ı özlemek6
- rastgele diyalog etkileşimi3
- özgür özel7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- cahildim dünyanın rengine kandım2
- kapitalizmin alıp götürdükleri2
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir4
- telefonda cs oynamak2
- seni seviyorum ama bunu dile getiremem2
- o son birayı içmek5
- uysaljakoben adamdır2
- kitap okuyan erkek9
- ahmet sezer bey'i 10 bin ulupuan yapıyoruz2
- en köylü özelliğiniz3
- gocu31
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
entry'ler (12)
ilk zamanlar bulamıyorduk pek aradığımızı, ama çok kısa bir sürede diğer arama motorlarının adını bile unutturdu. helal diyorum bu gençlere. (başka arama motoru ismi hatırlayan var mı? valla aklıma hiçbiri gelmiyor.)
valla iyi oynayan kazansın. ama fenerbahçe'nin hem lig, hem kupa şampiyonluğu trabzonun elinde. en az birini fenerbahçe alsın, lig şampiyonluğu mümkünse bursa'ya kalsın.
dolmuş parasını erkeğine yükleyip geniş oturan veya yanına çanta koyan bayandır.
"kavgam" kitabından sonra bu ülkede hitler hayranlarının arttığını bilmeyen malum kişi ve kuruluşların oluşturduğu düşünme tarzı. bilmiyorum, acep onu övmek için mi söylendi bu sözler?
evlenip iki de çocuğun oldu mu, aşk meşk kalmaz kızım.
bu kadar insanı polemiğe sevkeden başlığın adıdır. ayrıca zevkler de, renkler de tartışılmaz. bırakın dinlesin yav.
ey yanardağ allahaşkına naptın bu okula?
küresel ısınım etkilerini hızlandıracağını düşündüğüm bir olaya sebebiyet veren izlanda'daki yanardağın adı.
küresel ısınım etkilerini hızlandıracağını düşündüğüm bir olaya sebebiyet veren izlanda'daki yanardağın adı.
en az satmaya aday kitap isimlerinden biridir.
bu tür formüllerde x değerine kısıtlama getirilir. örneğin (x farklıdır 0) şeklinde. o zaman çökme mökme olmaz. matematik ve fizik hayatın temeli ve gerçek anlamıdır. (vay beee, girer girmez büyük bi laf ettim.)
çakma dinciler, çakma milliyetçiler, çakma atatürkçüler. kısaca ... gibi görünüp aslında öyle olmayıp da bir de bundan maddi ve/veya manevi çıkar elde edenlerdir.
haa, ikinci en çok gördüğüm dil yanlışı da noktalama işaretlerinin kelimeden hemen sonra değil, boşluk bırakıldıktan sonra yazılması, noktalama işaretinden hemen sonra da boşluk verilmemesi.
dur, aklıma gelmişken üçüncüsünü de yazayım. Aslında bu formatta hepi(n/m)iz hatalıyız, ki cümleye başlarken büyük harfle başlamıyoruz. sorması ayıp olmasın ama niye???
dur, aklıma gelmişken üçüncüsünü de yazayım. Aslında bu formatta hepi(n/m)iz hatalıyız, ki cümleye başlarken büyük harfle başlamıyoruz. sorması ayıp olmasın ama niye???
en çok gördüğüm dil yanlışları "de, da" eklerinin cümle içinde kullanılması ile ilgilidir. bu yeni türden gazete yazarlarında bile var olan bir durum ne hikmetse. insanın okumaktan vazgeçesi bile geliyor yazının geri kalan kısmını.