bugün

entry'ler (24)

göğüsten beli olup karısını aldatan adam

Bacakları sırtından çıkmış gibi uzun ve çarpık olan, üstü kısa adamdır. tipini...

iki dona su doldurmak

bidona doldurduğumuz sudan daha fazla suyumuz olmasını sağlar.

karısını aldatan çarliston biber burunlu erkek

Ne kadar tipsiz olduğunun farkında değildir. hem burnu biber hem karaktersiz.

uludağ sözlük te tanışıp evlenen çift

Önemli olan şeyin evlilik işlemi olmadığını, sonraki yılların önemli olduğunu biliyorlardır umarım. sözlükten eş mi bulunur ya?

karısını aldatan kemik kıçlı erkek

karnı açtır, midesini dolduracak yemek bulamaz, o yüzden kıçı kemiklidir. utanmadan gözü dışardadır. aynalara küsmüştür. kıçı arkada olduğu için kemikleri görmüyordur.

sözlük yazarlarının doyduğu porsiyon adeti

kebapsa 1.5 iyidir.

yazarların uzak mesafe ilişkisiyle ilgili yorumlrı

bunu hiç yaşamadım ama kulağa bile korkunç geliyor. hele erkekler eğlence için işin ucuz yolunu bulmuşlar. Haftada bir buluşup para harcama derdi yok, sevgililer günü'ne de para harcama tuzağı deyip kadını ayakta uyutur ya da alır bir kıytırık yamuk kalp şeklinde yastık, sonra açar kamerayı, kıçını yaya yaya aşk cümleleri yazar. çok duyduk, çok okuduk bu hikayeleri sözlüklerde. sevgililer birbirlerini rezil ederlerdi de öğrenirdik. işin bir de boynuz kısmı vardır ki oraya hiç girmeyeyim.

ingili badem boz

sahiden var böyle bir şey. başkalarının duymamış olması, böyle bir şey olmadığını göstermez. başlık iyi olmuş, ben de hatırlamış oldum.

ini mini do si
do si saklambosi
saklamboz saklamboz
ingili badem boz

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

sözlüğün tenha olması güzel bir şey. ne o öyle kalabalıklar cıvık cıvık.

iyi yıllar demek

kutlama cümleleri kurmaya çok üşendiğim için kullandığım kısa cümle. "iyi yıllar" işte. daha ne olsun?

aldatan erkek

terbiyesiz biridir. g.tümün kenarı.

biletine ikramiye isabet etmedi

şanslı kişinin başına gelmiştir. piyangodan ikramiye kazanmanın hayırlı bir şey getirdiğini duymadım. hiç piyango bileti almam. kaç kişinin ahı var o parada. "ah, bana çıkmadı." dişinden tırnağından artırıp alan var.

öğlelik giymek

Gecelik ve sabahlık giyenlerin yapabileceği şey. gecelik ve sabahlık var, öğlelik niye yok?

sözlük yazarlarına tavsiye

yıl olmuş 2026, hâlâ internette gerçek aşkı bulacağını sananlar var. sanmayın. çok acıklı bir durumunuz var. yazık lan.

başkası iş yaparken kendin oturmak

çok rahatsız edici bir duygu. tembel bir insan olduğum halde rahatsız oluyorum bundan.

parayı görünce herkesin mutlu olması

pek çok isteğini hızlıca gerçekleştireceği içindir. gayet doğal bir şey. en azından oyalar insanı.

bu yaz hayata geçirilecek planlar

güçlü bir vantilatör almak. klima bozulduğu için aslında klima almak gerekir ama fiyatlar fezaya çıkmış.

arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz

isabetli bir soru. yazıyoruz ama bakalım onaylayacak mod kaldı mı buralarda?

adana kebabı

muhteşem lezzettir. küçücük porsiyonlar doyurmaz. porsiyonları küçültmemiş yerlerde yemek lâzım.

müzisyen biriyle sevgili olur musunuz

değişik bir soru. ben olmam mesela. dıngır dıngır seslerle kafamı şişirir.
© copyright 2005 - 2026