bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- satranç haram yasaklansın16
- dinlemeyi bilmek5
- arkadaşlar bakar mısınız6
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- karşı cinste çekici gelen şeyler3
- gir içime hünharca10
- uludağ sözlük online sayısı5
- kürt mutfağı7
- faik öztrak4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- gocu43
- recep tayyip erdoğan8
- kürt kültürü3
- şovalye ruhlu erkek2
- the gilded lily3
- opi2
- kızının düğününde oynayan baba8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- ısparta10
- sssilvermist11
- beyazsemsiyeliyabanci48
- en sevilen meyveler8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- eğirdir gölü3
- ona bir şey söyle18
- true yazar mı sorunsalı3
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- taziye çadırı2
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- bu devirde fes giymek5
- ets tur ile balayının zehir olması2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- kürdistan3
- buddy dude20
- götü başı ayrı oynayan insanlar2
- metin 22
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- uludağ sözlük skandalları2
- yagmurcu6
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- yapay zeka moderatörü17
- sahra çölü2
entry'ler (43)
ne aradığına bağlı; bunca diyar gezdim türkiye gibi ülke adana gibi memleket görmedim.
kim bu beni arayan deyip 2 keredir reddettiğim çağrı, bir ara bakarım netten kimmiş bu deyip öğrenirim diye unuttuktan sonra sözlükte karşıma çıktı. teşekkürler sözlük; birşey daha öğrendim.
her ne kadar toplumsal cinsiyet eşitliğine uymayan bir slogan olarak eleştirsemde biranın içimini çok beğenip, bir kasa aldım koydum eve kötü günler için.
hababam etkileri gözlenir, her sınıfın bir şaban ı ve domdom u vardır.
19.161.631,50 lira tahakkuk tutarı ile bu sene de birinci oldu yahu; medyanın dayanılmaz gücünü arkana al, yönel yatırımlara. kim tutar seni maşallah tü tütü tü.
en yakın arkadaşı rıdvan'ın belleğinden geçen düşünce ve nihayetinde telefonu dinletme yok izletme gibi yöntemlerle haklı bir sav olduğunu ispatlamaya çalışılmıştır.
iletişim yayınlarının çıkardığı Behçet Çelik'in derlediği Adana üzerine yazıların yer aldığı kitabın adı.
pek çok kez inisiyatif sanat kafe de gördüğüm ve bizi kırmayıp oturup bira içtiğimiz mütevazı genç başarılı oyuncu.
adana sanattan ne anlar diye yorum yapan cahillere bir diğer örnek; adanalı genç tiyatro ve dizi oyuncularımızdan olup çukurova üniversitesi konservatuar oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra seyhan belediye tiyatrosu ve diğer özel tiyatrolarda sahne aldıktan sonra istanbul'da şansını denemek istemiş ve uzun çabalar sonunda başarılı da olmuştur. inanıyorum yeni projelerde sıklıkla karşımıza çıkacaktır.
şu sıralar hanımın çiftliği'nde kabak hafız karakterini oynayan müthiş oyuncu, bu sezon adana devlet tiyatrosu'nda "özel hayatlar" adlı oyunu da yönetmiştir. türkçeyi o kadar güzel konuşuyor ki utanırım konuşmaktan.
kardeş vallahi sonuncusunu az önce içtim.
ilk ve son olarak öss'ye girdiğimde yaşadığım durum, halen ales, kpss, aöf sınavlarına ailesiyle gelenleri görünce bir yandan "eşşek kadar olmuşlar hala anasıyla babasıyla geliyorlar" diyerek gülerim, fakat bir yanım öksüz kalır, yalnız hisseder kıskanırım.
bu sene ne olacağını merak ettiğim festival; seçimlerden sonra istikrarın bir türlü yaşanmadığı adana'da, yerel yönetimlerdeki değişikliklerin yapılmasını tehlikeye attığı festival. 41. yılı olmasına rağmen 17. si yapılacak olan festival 41 kere maşallah diyebileceğimiz esen her rüzgardan etkilenmeyecek şekilde kurumsallaşmayı başarır ve istanbul sevdalısı birilerinin de rant kaynağı olmaz umarım
türkiye'nin en eski ve kurumsal gençlik meclislerinden olup bu sene ulusal gençlik parlamentosu'nda en iyi gençlik meclisi seçileceğine inandığım meclistir.
türkiye de uzun soluklu oturacağına inandığım, demokratikleşme programı. hayat bilgisi derslerinde öğretilen seçtiğimiz kişilerin bizi yönetmesi yerine kenti birlikte yönetmeyi hedef alan bir yerel yönetim mekanizması. (bkz: yönetişim)
küçüklükten beri benim babam senin babanı döver ile başlayan bir dayak attırma özentisidir; sonrasında izlediğimiz film kahramanlarına sıçramış süpermen voltran ı döver, örümcek adam batman in anasını bile nicker diye devam eder durur. ezel ve polat hemen hemen eşit şartlarda gibi. ezel in boy avantajı olmasına rağmen maç ortada gider gibi. tabi memati ve ramiz dayı faktörlerini de düşünmek lazım.
ya şimdi insan desem değil, değil desem değil! kentlere yaftalanan imajlar var, konya muhafazakar, diyarbakır terörist, adana kaba, saba, kavgacı. değişmeyecek, değiştirmeyecekler. neyse en iyisi atomu parçalamak sanırım.
Adana'da kültür-sanat üzerine kafa patlatan gençlerin kurduğu, ücretsiz film gösterimleri, sinema atölyeleri yapan, akşamları buz gibi biranın yanında beleş havuç ve patlamış mısır ikram eden mekan. inisiyatif sanat diye bir dergileri de var zannımca.
Ulusal düzeydeki gençlik politikalarının ve programlarının belirlenmesinde, hazırlanmasında ve etkin olarak hayata geçirilmesinde gücünü yerel gençlik platformlarından alan, demokratik ve sivil katılıma dayalı Türkiye Ulusal Gençlik Konseyi’ne giden yolda bir temel teşkil eden, 18-21 Mayıs 2004’te düzenlenen 75 ilden 297 delege ve gözlemcinin katıldığı zirveyle kuruluşunu ilan eden yapı.
üniversitenin atılmaya çok yaklaşmış günlerimde imdadıma yetişerek aof den tekrardan öğrenci olmamı sağlayan program. en güzel okul hocası olmayandır, dersi olmayandır diyerek üstüste sınıfları kalmadan geçmeyi de başarmışımdır.