bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı49
- milli maçı izlemeyen erkek15
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni7
- futbol6
- yunan adalarına gitmek2
- kemalizm3
- avustralya4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak13
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
- ruh eşin nerede3
- bir kızı doyurmak4
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- arda güler6
- nestory irankunda3
- vincenzo montella6
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- türkiye11
- çok fena boşladım3
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- avustralya milli futbol takımı4
- avustralya 0 türkiye 74
- su molası4
- özşen madencilik işçilerinin direnişi11
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- zall yüzünden gol yememiz5
- migros anal market2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- devşirme türk2
- new york knicks3
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- istiridye mantarı2
- en iyi antidepresan18
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- kürdistan a milli futbol takımı2
- ozan güven ahmet kural ikilisi2
- türk bayraklı tişört2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi2
- chp'nin hali ne olacak58
- kadir mısıroğlu2
- muhabbet kuşu2
- merih demiral2
- kemal kılıçdaroğlu14
- sarunas jasikevicius2
entry'ler (9)
Albümündeki her şarkıyı severek dinlediğim kaliteli müzisyen.
yoğurt cilt için mükemmel bir nemlendirici, peeling ve maske. içerdiği antioksidan sayesinde lekeleri, kızarıklıkları azaltıyor. tek başına yoğurt çoğu zaman yeterli oluyor. ama yağlı bir cilde sahip olanlar birkaç damla limon ve bir tatlı kaşığı bal koyup karıştırabilir.
15-20 dakika bekletmek yeterlidir. ne zaman yapsam ertesi gün ışıl ışıl bir ciltle uyanıyorum.
15-20 dakika bekletmek yeterlidir. ne zaman yapsam ertesi gün ışıl ışıl bir ciltle uyanıyorum.
türk alternatif rock grubu. yaşlanmaları beni çok üzüyor. çıkaracakları son albümden sonra bir daha albüm yapacaklarını da düşünmüyorum.
visibly clear pore & shine peeling jeli çok başarılı. cildin yağ oranını dengeliyor, parlamayı önlüyor. alerjik reaksiyon ile karşılaşmadım, atın sepete.
toniği için tam tersini söyleyeceğim. yüzümde kaşıntıya sebep oldu, uyguladıktan sonra bildiğiniz yakıyor. o yüzden good bye my lover...
toniği için tam tersini söyleyeceğim. yüzümde kaşıntıya sebep oldu, uyguladıktan sonra bildiğiniz yakıyor. o yüzden good bye my lover...
10 sezon bıkmadan izlediğim, bitince eksikliğini hissettiğim dizidir. rachel ve ross sahnelerine bayılıyorum. "i like big butts and i can not lie" desem yeterli olur galiba...
ross hiç konuşmasa bile, beni sadece mimikleri ile güldürebiliyor. bu arada anti rachel green tayfa çoğunlukta olsa da, ben kendisini seviyorum. jennifer'dan başkası rachel olamazdı.
ross hiç konuşmasa bile, beni sadece mimikleri ile güldürebiliyor. bu arada anti rachel green tayfa çoğunlukta olsa da, ben kendisini seviyorum. jennifer'dan başkası rachel olamazdı.
rujlarını sevdiğim markadır. normalde likit ruj seviyorum ama stick ruj olarak smoky rose ruj ve clay crush dudak kalemi birlikte uygulandığı zaman harikalar yaratıyor. tavsiye edilir.
scarlett johansson ödülü almadığı için üzüldüm. joaquin phoenix ödül aldığı için daha da çok üzüldüm. en iyi yönetmen martin scorsese olmalıydı, bütün ödülleri parasite toplamış.
ayrıca natalie portman'ın kıyafetine değinmeden edemeyeceğim. kıyafetinin üzerine adaylık alamayan kadın yönetmenlerin adını yazdırması ince bir hareket
ayrıca natalie portman'ın kıyafetine değinmeden edemeyeceğim. kıyafetinin üzerine adaylık alamayan kadın yönetmenlerin adını yazdırması ince bir hareket
yapılacak en tatlı şeydir. bazen yastıkla birlikte yere düştüğüm oluyor. yorganla dürüm olup, yastığa sarılmak diye de abartabilirim. enfes.
kendisi bana oldukça samimi geliyor. diğer robotik ünlüler gibi değil, kötü dönemler geçirdiğinde bunu söylemekten ve göstermekten çekinmiyor. tamamen gerçek bir insan. özel hayatında sık sık tökezliyor, ağlıyor, hastalanıyor ama sonunda ayağa kalkıp albüm yapıyor. üzerine bir de kozmetik markası piyasaya sürüyor. wow look at her now!