bugün
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak3
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı7
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- recep tahrik erdoğan3
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi6
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- uludede'nin cenaze eventi8
- göz kanlanması6
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak2
- tv lerde sadece dizi ve reality show olması2
- uludede'yi karıya götürmek7
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ingiliz erkekleri3
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- pick me girl5
- yunan adalarına gitmek20
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- eyeliner çekme yöntemleri7
- sürekli özür dileyen insan5
- gunluklerim aylik olmus4
- ciğer yiyen midesizler10
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- uludede nim mirası4
- yunan aşığı tip15
- avare be3
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- bana ayrılan sürenin sonuna geldik4
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ciğer vs kokoreç8
- robotların insanlara baş kaldırması5
entry'ler (8)
Hayatımda gördüğüm en rahat insanlar(geniş değil yanlış anlaşılmasın). Gezmeye gittim, Bostanlı’da oturuyor arkadaş onda kalıyoruz, Alsancak’a geçelim dedik. Karşıyaka’ya indik, vapura bineceğiz, kalkmasına yarım saat falan vardı hemen iskelenin karşısındaki birahanelerden birine oturduk. Adamın biri geldi bir bira söyledi, yandaki midyeciden (zeki ustaydı sanırım) midye söyledi hemen geldi ama bira siparişi 15 dakikada anca geldi, adam ağzını açmadı. Burada (istanbul) olacak hır çıkarırlar laf ederler. Rahat insanlar keyif seviyorlar. Parayla pulla alakası yok, kendilerine değer veriyorlar.
Müzisyen için festival sahnesidir. +10.000 seyircinin olduğu Amasra Barış Akarsu Feristivali’nde hayatımda aldığım en büyük hazlardan birini almıştım. Unutamam.
Nerden çıkıyorlar bilmiyorum ama izmir’e giden daha bir güzelleşiyor. Sanırım “Rekabet piyasası”ndan
iyi yapanına denk gelmemişsin. Nurten teyze vardı, her bayram onlara gidip baklavasını yemek için annemlerin başının etini yerdim. Bayramın hangi gününde gideceğimizi sormaktandır annemler de günü erkene çekerlerdi. En son 4-5 yıl önce el öpmeye gittiğimde yavrum bu sene yapamadım, rahatsızım ayaklarımdan kusuruma bakmayın dedi. Şimdilerde sağlığı daha kötü olmuş, haberini aldım. Hayatım boyunca onun yaptığı baklavanın tadı kadar güzelini yemedim, büyük ihtimallede yiyemeyeceğim. Genzi yakmaz şerbeti kararında olurdu hep.. Nurten teyzemin baklavası ve bayramlar(gerçek olanlar)...
Konsantre ile çözünme farklı işlemlerdir, konsantre ürünün derişimini artırarak onun meyve suyunu elde edebilirsin. Kahvede çözümdürme mevcuttur.
zamanında (2011) bir kızdan hoşlanıyordum. ağustos akşamı, yazlığın orda ağustosunun geceleri ayaz olur, kızlar da yaz olduğundan ince giyinirlerdi. neyse, en güzel kıyafetler giyinildi, evden çıkarken bir de yedek hırka aldım onun için. akşam hoşbeş sohbet derken hava soğudu, hemen gidip arabanın bagajından onun için getirdiğim hırkayı verdim. yani kısacası “sana”
bana ne değil sana ulan! değer ver. değer bil.
bana ne değil sana ulan! değer ver. değer bil.
-Sen kimsin?
-Sen kimi aradın?
-aloo
-yanlış oldu galiba
:S
-Sen kimi aradın?
-aloo
-yanlış oldu galiba
:S
Sadece üstü 10.000 tl olupta rezil olan tipten iyidir, 9.900 tl kar sağlamıştır.