bugün
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi18
- bir bela geliyor32
- burcunu açıklamayan insan12
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı26
- hamas7
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- film önerileri10
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- liberteryan öğretmen olmak2
- damarlı kol kası fetişi11
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- cedidacer4
- artık özlemek istemiyorum6
- kolejle devlet okulunun farkı10
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- bugün can sıkan şeyler10
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- karması eksi olan bayan yazar6
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- ismail kartal30
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- her derdini içine atan insan5
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- bekarlık8
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- gocu35
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- duyusal biri olmak5
- cenap abi10
- g i l d e d l i l y4
- tai lung7
- iftira atmak4
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- beni seven var mı aranızda5
- matematikten bile espri çıkarmak4
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
- anın görüntüsü25
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
entry'ler (12)
counter strike oynar gibi adam öldüren, psikolojik sorunları olmakla beraber mükemmel ötesi bir soğukkanlılıkla masum insanları öldüren brenton tarrant adındaki insan olmayan insanın eylemi.
osmanlı, müslüman düşmanlığını geçtim. o silahları sen nereden buldun, arkanda kim var? yazdıkların, gayen, bu rüyan kimin eseri ? yıl olmuş 2019, hala viyana'yı, eski amiralleri anmak, istanbul'u konstantinopolis yapmayı istemek nedir ? barış içinde yaşamak varken, kaçınılmaz 3. dünya savaşını başlatma hevesi neyin nesidir...
16 dakikalık video, insanın elini ayağını boşaltan, moralini ve psikolojisini bozabilen bir video. o yüzden henüz izlemeyen varsa, izlemek için can atmasın. gerek yok.
osmanlı, müslüman düşmanlığını geçtim. o silahları sen nereden buldun, arkanda kim var? yazdıkların, gayen, bu rüyan kimin eseri ? yıl olmuş 2019, hala viyana'yı, eski amiralleri anmak, istanbul'u konstantinopolis yapmayı istemek nedir ? barış içinde yaşamak varken, kaçınılmaz 3. dünya savaşını başlatma hevesi neyin nesidir...
16 dakikalık video, insanın elini ayağını boşaltan, moralini ve psikolojisini bozabilen bir video. o yüzden henüz izlemeyen varsa, izlemek için can atmasın. gerek yok.
yüzyüze çok daha iyi yaptığım bir iş, ama uzaktan mesaj yoluyla da halledebiliriz bence. hadi bakalım.
not: erkek (25)
not: erkek (25)
hadi sevişelim.
instagram'da bir sayfa kalp kriziyle öldüğünü bildiren bir paylaşımda bulundu. doğru olabilir. kalp krizi olmasa da overdose tarzı bir sebepten ötürü olabilir diye düşünüyorum.
pek tabii ki insanlar ölmesin, özellikle genç yaşta katiyen ölmemeli insanlar.
pek tabii ki insanlar ölmesin, özellikle genç yaşta katiyen ölmemeli insanlar.
kekodur, konu kilit.
Eskiden çok olurdu bu bana, yaş ilerledikçe ve yüz hatlarım oturdukça kısa saçın o kadar da kötü durmadığını farketmemle beraber yavaş yavaş kaybolan histir benim için.
ama yine de çok fazla kısa saçı yakıştırmıyorum, belirli bir seviyenin altına inmemek lazım.
ama yine de çok fazla kısa saçı yakıştırmıyorum, belirli bir seviyenin altına inmemek lazım.
her bok whatsapp'tan yaşadığımız için, yazdığı mesaja yanıt vermeyin zamanla ona değer vermediğinizi anlayıp uzaklaşacak, kabuğuna çekilip mutsuz ve aşağılık kompleksli bir şekilde yaşamaya devam edecektir.
Valse adlı eseri telefon zil sesim olan Rus Piyanıst.
canlı da dinleyin muhakkak, farklı enstrümanlarla farklı hünerleri de mevcut. yetenekli biri. kızların son dönem sevgilisi, sempatik bir sanatçı.
not: erkek, evet.
canlı da dinleyin muhakkak, farklı enstrümanlarla farklı hünerleri de mevcut. yetenekli biri. kızların son dönem sevgilisi, sempatik bir sanatçı.
not: erkek, evet.
şöyle bir örnek verebilirim. https://www.instagram.com/sacuraisy/
insan bununla birlikte olsa yaşlanmaz yemin ediyorum.
tanım: farklı, özenle yaratılan ırka mensup kızlardır.
insan bununla birlikte olsa yaşlanmaz yemin ediyorum.
tanım: farklı, özenle yaratılan ırka mensup kızlardır.
her ismini gördüğümde sövdüğüm, nedense nefret ettiğim bir tip.
kısa boyundan mıdır, suratının şekli şemalinden midir yoksa fenerli oluşundan mıdır bilmiyorum ama nefret ediyorum ya.
kısa boyundan mıdır, suratının şekli şemalinden midir yoksa fenerli oluşundan mıdır bilmiyorum ama nefret ediyorum ya.
nişanlanması değil de, çünkü nişan atılabilir. evlendiği öğrenilince bir garip olandır.
zira, evlendiği çocuğu düşündüğünde, hani bekarete önem veren bir erkekse ve kızın da seninle yaşadığı onca çılgın gece varsa ne bileyim, biraz samimiyetsiz bir yuva olacakmış gibi geliyor bana.
ulan var ya bizi bu hale, bu psikolojiye sokan tek şey şu teknoloji. hep bunun yüzünden bozuldu insanlar, bozulduk! keşke teknoloji bozulsaydı da saflığımızı kaybetmeseydik!
zira, evlendiği çocuğu düşündüğünde, hani bekarete önem veren bir erkekse ve kızın da seninle yaşadığı onca çılgın gece varsa ne bileyim, biraz samimiyetsiz bir yuva olacakmış gibi geliyor bana.
ulan var ya bizi bu hale, bu psikolojiye sokan tek şey şu teknoloji. hep bunun yüzünden bozuldu insanlar, bozulduk! keşke teknoloji bozulsaydı da saflığımızı kaybetmeseydik!
buraya yazarsak mezara gitmiş olmaz, o yüzden yaz'a'madığım sırlardır.