bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı15
- aykirikadin7
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması4
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak4
- tekne turu6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- hangi yazar hangi başlığa ait6
- erkeklerin kızların götüne bakması3
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- denge3
- bir erkeğin aşko demesi5
- kova dolunayı3
- sözlükten bir kıza basmak2
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- bayan eleman aranıyor2
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- cem yiğit üzümoğlu ve leyla smyrna cabas'a genç ba2
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- nickten isim tahmini yapmak72
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- tacettin libosoglu3
- biraz şımardım6
- çağımızın hastalığı8
- eski hesapları çaylağa düşürmeye çalışan enayi2
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi7
- yuzır2
- nervio hamferdi8
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- acıyo diyen kız4
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- hayattan zevk alamamak17
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- sözlükteki linç kültürü2
- cajun corner2
- diamond bosphorus24
- ioçk'nın müziği6
- seri gizli artı oy veren melek15
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- hikayeyi devam ettir25
- yan ma leley yan ma leyyo3
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
entry'ler (12)
counter strike oynar gibi adam öldüren, psikolojik sorunları olmakla beraber mükemmel ötesi bir soğukkanlılıkla masum insanları öldüren brenton tarrant adındaki insan olmayan insanın eylemi.
osmanlı, müslüman düşmanlığını geçtim. o silahları sen nereden buldun, arkanda kim var? yazdıkların, gayen, bu rüyan kimin eseri ? yıl olmuş 2019, hala viyana'yı, eski amiralleri anmak, istanbul'u konstantinopolis yapmayı istemek nedir ? barış içinde yaşamak varken, kaçınılmaz 3. dünya savaşını başlatma hevesi neyin nesidir...
16 dakikalık video, insanın elini ayağını boşaltan, moralini ve psikolojisini bozabilen bir video. o yüzden henüz izlemeyen varsa, izlemek için can atmasın. gerek yok.
osmanlı, müslüman düşmanlığını geçtim. o silahları sen nereden buldun, arkanda kim var? yazdıkların, gayen, bu rüyan kimin eseri ? yıl olmuş 2019, hala viyana'yı, eski amiralleri anmak, istanbul'u konstantinopolis yapmayı istemek nedir ? barış içinde yaşamak varken, kaçınılmaz 3. dünya savaşını başlatma hevesi neyin nesidir...
16 dakikalık video, insanın elini ayağını boşaltan, moralini ve psikolojisini bozabilen bir video. o yüzden henüz izlemeyen varsa, izlemek için can atmasın. gerek yok.
yüzyüze çok daha iyi yaptığım bir iş, ama uzaktan mesaj yoluyla da halledebiliriz bence. hadi bakalım.
not: erkek (25)
not: erkek (25)
hadi sevişelim.
instagram'da bir sayfa kalp kriziyle öldüğünü bildiren bir paylaşımda bulundu. doğru olabilir. kalp krizi olmasa da overdose tarzı bir sebepten ötürü olabilir diye düşünüyorum.
pek tabii ki insanlar ölmesin, özellikle genç yaşta katiyen ölmemeli insanlar.
pek tabii ki insanlar ölmesin, özellikle genç yaşta katiyen ölmemeli insanlar.
kekodur, konu kilit.
Eskiden çok olurdu bu bana, yaş ilerledikçe ve yüz hatlarım oturdukça kısa saçın o kadar da kötü durmadığını farketmemle beraber yavaş yavaş kaybolan histir benim için.
ama yine de çok fazla kısa saçı yakıştırmıyorum, belirli bir seviyenin altına inmemek lazım.
ama yine de çok fazla kısa saçı yakıştırmıyorum, belirli bir seviyenin altına inmemek lazım.
her bok whatsapp'tan yaşadığımız için, yazdığı mesaja yanıt vermeyin zamanla ona değer vermediğinizi anlayıp uzaklaşacak, kabuğuna çekilip mutsuz ve aşağılık kompleksli bir şekilde yaşamaya devam edecektir.
Valse adlı eseri telefon zil sesim olan Rus Piyanıst.
canlı da dinleyin muhakkak, farklı enstrümanlarla farklı hünerleri de mevcut. yetenekli biri. kızların son dönem sevgilisi, sempatik bir sanatçı.
not: erkek, evet.
canlı da dinleyin muhakkak, farklı enstrümanlarla farklı hünerleri de mevcut. yetenekli biri. kızların son dönem sevgilisi, sempatik bir sanatçı.
not: erkek, evet.
şöyle bir örnek verebilirim. https://www.instagram.com/sacuraisy/
insan bununla birlikte olsa yaşlanmaz yemin ediyorum.
tanım: farklı, özenle yaratılan ırka mensup kızlardır.
insan bununla birlikte olsa yaşlanmaz yemin ediyorum.
tanım: farklı, özenle yaratılan ırka mensup kızlardır.
her ismini gördüğümde sövdüğüm, nedense nefret ettiğim bir tip.
kısa boyundan mıdır, suratının şekli şemalinden midir yoksa fenerli oluşundan mıdır bilmiyorum ama nefret ediyorum ya.
kısa boyundan mıdır, suratının şekli şemalinden midir yoksa fenerli oluşundan mıdır bilmiyorum ama nefret ediyorum ya.
nişanlanması değil de, çünkü nişan atılabilir. evlendiği öğrenilince bir garip olandır.
zira, evlendiği çocuğu düşündüğünde, hani bekarete önem veren bir erkekse ve kızın da seninle yaşadığı onca çılgın gece varsa ne bileyim, biraz samimiyetsiz bir yuva olacakmış gibi geliyor bana.
ulan var ya bizi bu hale, bu psikolojiye sokan tek şey şu teknoloji. hep bunun yüzünden bozuldu insanlar, bozulduk! keşke teknoloji bozulsaydı da saflığımızı kaybetmeseydik!
zira, evlendiği çocuğu düşündüğünde, hani bekarete önem veren bir erkekse ve kızın da seninle yaşadığı onca çılgın gece varsa ne bileyim, biraz samimiyetsiz bir yuva olacakmış gibi geliyor bana.
ulan var ya bizi bu hale, bu psikolojiye sokan tek şey şu teknoloji. hep bunun yüzünden bozuldu insanlar, bozulduk! keşke teknoloji bozulsaydı da saflığımızı kaybetmeseydik!
buraya yazarsak mezara gitmiş olmaz, o yüzden yaz'a'madığım sırlardır.