bugün
- sözlükte psikolojik delilerin olması9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok10
- namazın amacı6
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds19
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- friedrich hegel la bi cay icek12
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- kendinle ilgili bir özellik bırak4
- sözlükteki kızlara çok mu yüz vermek3
- melissa vargas7
- filenin sultanları5
- aslında italyanın kazanması4
- kıraathanede masaya yumruk atıp isyan etmek3
- sarapci koala49
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- ağlıyorum sözlük4
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- özbek kadınlar14
- ithal oyuncularla turnuva kazanmak3
- muslettin amca6
- sözlüğün en tembel yazarı5
- yaradana tüm günahlarınızı itiraf edin saklamayın4
- çok fazla dolandırıcı var3
- robert de niro3
- true sözlüğün en namuslu ve ahlaklı yazarıdır5
- islam'ın hak dini olması2
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması2
- hayatım yüz temizleme jelimi gördün mü diyen erkek2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- zeytin sevmeyen insan3
- pipinin kalkmaması3
- iblis gece gündüz sizi kınıyor ve suçluyor3
- askerde kitap okumak2
- zeytinli poğaça3
- hepiniz maçı izleyeceksiniz5
- mozambik2
- sözlük whatsapp grupları12
- yazarların bıktığı şeyler2
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- hangi dalda bilim insanı olmak isterdiniz4
- eski sevgiliye mesaj atma eşiği2
- evagreen8
- niyet her şeyin başıdır2
- linç bağımlılığı3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
entry'ler (34)
2009 senesinde sözlükte vakit harcarken çok fazla olmasa da eğleniyordum ve forum sitelerinden uzaklaşma konusunda cidden iyi bir kaçış sağlamıştı. Bu sefer de twitterda birbiriyle sevişmeyen kalmamasından mütevellit laf sokmalar kavgalar nedeniyle hesabımı kapatıp hesabı açmak istedikçe buraya kaçmaya karar vermiştim ama burada hep abuk subuk şeyler okumaktan sıkıldım kısa sürede. 13 yaşında çocuklar mı yazıyor koca adamlar sekse mi doyamamış anlamıyorum. Yıldım hepinizden. Twitterı da açmayacağım buraya da gelmeyeceğim. Yaşasın wikipedi!
Adı ne olursa olsun hangi çatı altında toplanılırsa toplanılsın oy kullanacaksam başka alternatifinin olmadıgı partidir. Batıda AKP ye oy verdigimizi söyleyenler de kayıplarını Kürtlerin üzerine atmaktan vazgeçip adam gibi kendi partilerinden hesap sorsunlar. Bizim için doğusu batısı farketmez her zaman HDP.
Bir Sabahattin Ali romanıdır.
okudugum günden bugüne dek bir türlü anlamadığım şey aşık olduğu kadının hayaliyle yaşayan müstesna gerçeklikteki tüm rezilane durumlara tepkisiz ve ilgisiz kalan Raif Bey gibi müstesna bir karaktere rağmen neden hanım kızlarımız Maria Puder nicki ile caka satmakta olduğudur. Ya ben Raif bey ile çok özdeşleştim ya da okuduğumu anlayamıyorum bunun başka bir izahı olamaz.
okudugum günden bugüne dek bir türlü anlamadığım şey aşık olduğu kadının hayaliyle yaşayan müstesna gerçeklikteki tüm rezilane durumlara tepkisiz ve ilgisiz kalan Raif Bey gibi müstesna bir karaktere rağmen neden hanım kızlarımız Maria Puder nicki ile caka satmakta olduğudur. Ya ben Raif bey ile çok özdeşleştim ya da okuduğumu anlayamıyorum bunun başka bir izahı olamaz.
rejimdeki bir insana bilinçaltın yemeğe takıntılı demek ayıp oluyor ama.
Sorunun biÇiminin değil alınmak istenen cevap önemlidir ki o da bir tanedir. ( hayatımda tanıdığım en muhteşem kızsın) kafa aÇmayın boşuna.
GenÇliğin geride kalması haliyle hormonların durulması ve hormonlarda beslenen Duyguların sinmesi olarak özetleyebiliriz.
Orta okul tarih ders Kitaplarında da bulabileceğiniz tespitlerdendir.
Ciddiye almaya değmeyecek kadar ahmaklardır.
Uyandığında sonsuza dek kaybettiğin birini hatırlamamak. ( yazarınız bu sabah depresif)
Tanrı sipariş alıyordu da Türk Kızları sipariş vermedi.
Dantel olacaksa sapıktır uzak durulmalıdır.
Çok terbiyesiz bir kızdır derhal o kitabı kafasının üzerine koyup dik yürüme pratiği yapmalıdır.
iradesizlikte heykeli dikilecek insanım.
Kendimi elbise dolabına kilitlemek istiyorum.
Seks insanla yapılır diğerleri seks oyuncağıdır.
ayrılalım. karakter sınırı da biraz sıkıcı aslında.
öz saygıyı yıkıp gerçekten de adam olunmamasına sebep olur ki kendisinden de adam olmamıştır.
Çok yıllar evvel bir grup Adanalı Anarşistin çıkardığı fanzin ismidir. Güzel yazılar okuyorduk artık yok zannımca.
Bir konuda sorguya çekildiğinde "şöyle diyeyim, şimdi o böyle ..." gibi cümlelerle başlayan kişi yalan söylüyordur ve o ilk cümle kendine mantıklı bir yalan uydurma uyarısıdır.
7. nesil hesabımın şifresini hatırlasaydım buraya güzel şeyler yazardım dedirtiyor bana.