bugün
N
nazorellaschulz6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
N
radyo babylon
ilhan erşahin'i canlı canlı dinleyebileceğiniz radyo. http://www.radyobabylon.com/
N
instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın
instagram kullanmayıp da kendini marjinal ve farklı insan olarak gören mağara adamlarına ithafen söylenen sözdür. evet.
N
uludağ sözlük ne fotoğrafı kaçırdım ben veritabanı
Şüphesiz ki uludağ sözlük'ün en büyük ihtiyacı olan veritabanlarından biri. şimdi nasıl olacak, onu anlatalım. mesela bir arkadaşımız memesini paylaştı diyelim. sonra diğer yazarlar da vikvik ettiler ve memesini paylaşan kişi attığı görseli sildi. … devamını gör
N
ups boobs bacınız olsa ne yapardınız
Arada bir memelerine gözüm kaçardı ve kötü hissederdim sanırım..
N
sözlük kızlarının külotları
(img:#1900253) hayır diyorum. hayır ( hayırlı bir iş anlamında) değil hağyırrrr.
N
sözlük kızlarının ayak fotoğrafları
her sözlük kızının paylaşması gereken fotoğraflardır.
N
dizi replikleri
dizilerde geçen diyaloglar, unutulmayan cümleler, öğüt veren, bayan, güldüren, yardıran güzel veciz sözler. (bkz:unutulmayan dizi replikleri)
N
sözlük yazarlarının saçları
Dalgalı demek hafif kaçar saçimda dalga var. Bildiğiniz meksika dalgası. Düzleşmiyor efendim.
N
hemcinsini kötüleyip prim yapmaya çalışmak
genelde, aşırı derecede dilbaz erkek eylemidir. hatun uğruna yapamayacağı iğrençlik olmadığı için yaptığı eylem çok görülmemelidir. en klişe sözleri de şudur: "böyle erkekler yüzünden erkekliğimden nefret ediyorum."
N
yks 2019 sonuçları
muhtemelen temmuz sonu açıklanacak. 2017-ösym tayfa çok çekti. adamlar ağustos sonu öğrenip 2 haftada tercih yaptı.
N
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
N
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
geceye bir rap sözü bırak
hepsi iyi çocuklar yeter ki paran olsun. red.
N
sigarayı bırakmak isteyenlere tavsiyeler
sigarayı bırakmak isteyenlere tavsiyelerdir. `marlboro` içiyorsanız bir hafta `bahar` için. `camel` içiyorsanız bir hafta `samsun216` için. `winston` içiyorsanız bir hafta `anadolu` için. kısacası ağzınızın tadını bozacak sigaralar için. için ki … devamını gör
N
nazorellaschulz7 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
N
hastanede hizmetli çalışıp başhekimliğe yükselmek
Karakter engeline takılan başlığın doğrusu şu şekilde: (bkz: hastanede hizmetli olarak çalışan birinin başhekimliğe kadar yükselmesi) Yakın gelecekte hastanelerimizde olabilitesi mümkün terfi sürecidir. Hizmetli olarak göreve başlayan birinin belli … devamını gör
N
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
cumaya bir fotoğraf bırak
cuma akşamına özel bir mesaj. (img:#1853841)
N
mars 2020 rover ile ismini mars a gönder
Nasa'nın 17 temmuz 2020'de mars'a göndereceği uzay aracı ile isminizi mars'a göndermenizi sağlayan kampanyası. Aracın 18 şubat 2021'de mars'ta olması planlanıyor. Türkiye'den şimdilik yaklaşık 10000 kişi gidiyor. Linkteki formu doldurarak sizde ismin… devamını gör
N
sakso çekerken boğulan kız
kadin olmasi daha buyuk bir ihtimal olan kizdir. acilarin insanidir, belki de zevklerin, kim bilir.
N
yaran dükkan isimleri
oral ticaret fantazi el örgü yünleri. (bkz:başlık başıma)
N
scotty
Star Trek~Uzay Yolu~ dizisinde, Atılgan gemisinin ışınlanma odası sorumlusu. 2009'da çekilmesi muhtelemel olan Star Trek filminde `Simon Pegg` tarafından canlandırılması uygun görüşmüştür.
N
game of thrones demir taht kime kalacak
Bence ak partiden isminin birincisi uzun adam, türkiye cumhuriyeti başkanı, başkomutan, ak partinin kurucusu, müslümanların halifesi, üstün insan, gazi recep tayyip erdoğan. ~*~ Şaka maka (bkz: sansa stark). Çünkü `jon snow` tahtı istemiyor. Arya z… devamını gör
© copyright 2005 - 2026