bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- parmak patates vs elma dilim patates7
- gece yatağın altından uzanan el5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- cinleri olan sözlük kızı5
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- muhalefete muhaliflik yapmayın2
- havanın buz gibi olması4
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- yeni parti39
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- soğan salatası6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- cin mısır kabilesi5
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- korku romanı yazmak3
- mercimek çorbası4
- iştahın kapanması7
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden2
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- sözlük kızının sözlük erkeğine yemek ısmarlaması3
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- aramızda gezen tok yazarlar3
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
entry'ler (51)
kocasından korkması gereken bir kadın mi var sorusunu akla getiren kadındır. bunlar hep eski türk aile yapısının gelenekleri. neyseki böyle saçmalıklar gün geçtikçe azalıyor.
karınca olurdum. yalniz yapamam ben. sınırsız arkadaş işte amk.
hiç bir sike yaramayan kitapların dagitimidir. arkadaşım sınav sistemin belli. dagittin kitaplar yok uygulamalı egitimmiş, yok bilmemneymis. tüm öğrenciler dışardan ek kitap alıyor. yapacağınız işi adam gibi yapin.
çok yanlış davranış. kilo verdirmeyecegi gibi insan sağlığını bozabilir. sosis, salam, sucuk gibi yiyecekler arada tuketilmeli sadece. yazları formda kalmak için haftanın dört günü spor salonu, üç günde tempolu yuruyus-kosu yapıyorum. kilo verdikmekle kalmıyor, güzel bir dış görünuse sahip oluyorsun.
konsere gider video çeker, yabancı ülkeye gider fotoğraf çeker, yeni arkadaşlarla tanışır fotoğraf çekilir. konserde yanındakine sarılıp şarkı söylesen, arkadaslarinla muhabbet etsen iki nolurdugggg. yaşamadığı anıları kaydetme peşinde olan insandır
mustafa kemal atatürk ün ölümünün üzerinden 76 sene geçti. bu da yüzyıllardır iddasini çürütür. ama ondan sonra gelmediği doğrudur.
dostum yaşadıkların türkiye de eşcinselligin ayıp karsilanmasindan ve insanların bunu birbirine çat diye söylemesinden kaynaklanmis. arkadaşına ilk mesaj attığında o benim sevgilim deseydi çat diye bunlar yasanirmiydi lan. üzüldüm gece gece. lezbiyenlikle savaşma, seviş. ne biliyim 3'lü 4'lü yap.
osmanlı da seneler içinde kadının saraylara kapatılmasından, zevk ve üreme makinesi olarak görülmesindendir. göktürklerden falan hiç örnek vermeye gerek yok. devlet ana kitabını okuyan o zaman ki erkek gibi hareket eden, at, kılıç kullanan zeki kadınları bilir. imparatorluk büyüdükçe kadın değersizleştirilmiştir.
iptal edilmesin, serdar ortaç okusun !!
bilmesini geçtim facebook ta beğenip takip etmesi durumu var birde. can yakar.
obez gibi yeseniz bile spor salonuna gittiğiniz sürece dış görünüşünüz güzel olur. spor salonunu bıraktıktan sonra yeme isteğinde eksilme olmaz, sporda yapmayınca kilo alıp yaglanirsiniz. kendimden biliyorum yani. bence spor yapmayi bıraktıktan sonra obezdirler.
mutlaka gamlari çok etkili kullananan bir kaç gitaristi örnek alın. (malmsteen, jeff loomis, randy rhoads, petrucci gibi). şarkı çalışmaktan fazla teknik çalışın ve bir müzik tarzının gitaristi olun. grupla çalışma yapın. nota öğrenmek yerine de kulağınızı geliştirin.
tayt giymek. gördüğüm de yadırgamıştım.
gücünü milletten değil koyun sürülerinden alır. millet vatanını kömüre, makarnaya satmaz.
şampiyonlar ligi kazanan daha uzun sürede belli olduğu için daha fazla heyecan verir. hele çeyrek finalden itibaren her maç dünya kupasının üstünde seyir zevki ve taktik savaşı içerir.
ramazan boyu bu adam din ile milletin beynini uyusturup paraları götürecek yine. çocuklarınızı televizyondan uzak tutun.
katatonia-Omerta.
romadaki çeşmelerden nasıl şu içeceğini anlamamış turist yapar. önce alttan bastircan sonra çeşme suyu ağzına yukarıdan attircak. böyle yazınca hoş gözükmedi, farkındayım.
norveç'e yerleşmek. hayatımın geri kalanını sessizlik ve soğuk içinde yaşamak.
millet rakı içerken ezan okumaya başlayan hoca terbiyesizliğidir.