bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı3
- zorunlu eğitim16
- lokum gibi2
- rafael leao24
- sabahları nefret edilen şeyler15
- sarapci koala69
- ismet özel der ki3
- karı kıza para yedirir misiniz7
- günün sözü20
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- türkiye16
- ateistlerin yaşama amacı25
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- sarapci diye nick alan akpli17
- biraderine de sana da yeter artık7
- mehmet ali alabora7
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- en son ne zaman namaz kıldın13
- akp2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ayağı şiir kokan kadın6
- fener balı15
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- biraderizm felsefesi6
- fenerbahçe vs galatasaray26
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- bir dinciyle tartışmak5
- cin görmüş yazarlar4
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- manifest11
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- teröriste sövmek artık yasak23
- deniz göktaş5
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- kapadokya23
- gece herkes uyurken otele gelen kapüşonlu adam2
- game of thrones taki kerhaneci13
- pikap3
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
sevdiği entry'ler
“nasıl oluyor da insanı mutlu eden bir şey, aynı zamanda yıkımının da nedeni olabiliyor?” diye sormuştu goethe. bağlandığın, sevdiğin bir şeyi yitirmek yıkıcıdır. pavese’in dediği gibi; “bağlılıkların ölçülü olsun, yoksa yitirmekle kalırsın.”
Arkadaşlar bir çocuk var hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil aq ben bu kadar nazlı bir insan tanımadım. Yanına geleyim diyorum kalacak yer yok diyor mal mıdır nedir. insan yer ayarlar aq Allah’ın ılığı. Sinirlerim bozuldu. Bu yüzden yok sevgilim.
Yemin ederim kendimi sapık ve istekli gibi hissediyorum onun bu çekingenliği yüzünden. Sanki bekaretini alacağım adamın tavırlara bak.
Yemin ederim kendimi sapık ve istekli gibi hissediyorum onun bu çekingenliği yüzünden. Sanki bekaretini alacağım adamın tavırlara bak.
Of bıktım var Böyle bir konuştuğum çocuk. Tatile çıkmayı düşündüğüm şehirde yaşıyor diye konuşuyorum gittiğimde sıkılmamak için. Her saniye aynı soruyu soruyor birde güzellik tatlım hanımım filan diyor delireceğim aq libidom düşüyor ne zaman mesaj atsa ben turn off.
Hızlı gidiyor ama koltukları gülaras kadar rahat değil birde muavinle kavga ede ede geliyor insan aq kulaklık fırlattığımı bilirim.
(bkz: Samsun)
Doğduğum gün Fenerbahçe ve Samsunspor’un maçı varmış hatta peder sağolsun maç izlemeye gitmiş.
Doğduğum gün Fenerbahçe ve Samsunspor’un maçı varmış hatta peder sağolsun maç izlemeye gitmiş.
görsel kulak şeklinde kapatılan, yoğurtlu ve cevizli olmak üzere 2 çeşit sunumu olan mantıdır.
Sinop’a gelen misafirlerime ısrarla yediririm. Bir bunu birde cevizli nokulu. Daha hiç beğenmeyen birisine denk gelmedim.
Sinop’a gelen misafirlerime ısrarla yediririm. Bir bunu birde cevizli nokulu. Daha hiç beğenmeyen birisine denk gelmedim.
Ya arkadaşlar şunu takmayın artık samimi falan değiliz yahu of bıktım valla. Siz prim veriyorsunuz adama her akşam o da yazıyor böyle yorum yapmayın artık.
Sıradan bir insansa eğer sizin için, üzülmezsiniz. Yani üzülseniz bile anlık olur geçer bir daha üzerinde düşünmezsiniz pek fazla. Sonuçta sizi sevmeyenler olabilir normaldir bu.
Ama...
sizin sevdiğiniz insanın sizden esirgediği sevgiyi bir başkasına verdiğini görürseniZ.. işte bu canınızı yakar. insanın zoruna gider.
Karşılık alamamak bir yere kadar üzer. Demek ki karakteri bu yapısı bu dersiniz telkin edersiniz kendinizi. ne zaman ki o insanın başkası için neleri göze aldığını görürsünüz işte orada gerçekler acı bir tokat gibi yüzünüZe çarpar.
Ama...
sizin sevdiğiniz insanın sizden esirgediği sevgiyi bir başkasına verdiğini görürseniZ.. işte bu canınızı yakar. insanın zoruna gider.
Karşılık alamamak bir yere kadar üzer. Demek ki karakteri bu yapısı bu dersiniz telkin edersiniz kendinizi. ne zaman ki o insanın başkası için neleri göze aldığını görürsünüz işte orada gerçekler acı bir tokat gibi yüzünüZe çarpar.
Sevişmenin en değerli en duygusal anı denilebilir.
görsel
görsel
Uçsuz bucaksız bir suyun içinde hapsolduğunuzu ve kafanızı nefes almak için o sudan dışarı yakıcı bir güneş yüzünden çıkaramadığınızı ve artık boğulmaya başladığınızı düşünün. Depresyon bu hâl.
Ölmeyi isterken ölmeye çalışacak kadar takatinin olmaması.
Ölmeyi isterken ölmeye çalışacak kadar takatinin olmaması.
“ Ve eve döner gibi yapıp,
Kendime döndüğüm her akşam
Anladım, yüreğimde doldurulmamış
Uçurumlar olduğunu.”
Kendime döndüğüm her akşam
Anladım, yüreğimde doldurulmamış
Uçurumlar olduğunu.”
“ yalnızlık bakımlı otlar arasında kendiliğinden açan çiçek."
görsel
Elbet bir gün biz de mutlu olacağız.
Elbet bir gün biz de mutlu olacağız.
Saptığım bu yolun gül bahçesi olmayacağını biliyordum Ama yine de öğrenince çok üzüldüm.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Ben ne yazık ki sana ulaşamam artık.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Ben ne yazık ki sana ulaşamam artık.
Yazar adayı. Şimdilik çaylak ama yazar olacak yakın zamanda diye tahmin ediyorum.
Benim biricik kuzum. Sözlük batağına düştü. Koştursun bakalım.
Evet kendime yeni avukat getirdim. *
Benim biricik kuzum. Sözlük batağına düştü. Koştursun bakalım.
Evet kendime yeni avukat getirdim. *