bugün

sevdiği entry'ler

içinden geleni söyle

“nasıl oluyor da insanı mutlu eden bir şey, aynı zamanda yıkımının da nedeni olabiliyor?” diye sormuştu goethe. bağlandığın, sevdiğin bir şeyi yitirmek yıkıcıdır. pavese’in dediği gibi; “bağlılıkların ölçülü olsun, yoksa yitirmekle kalırsın.”

neden sevgilin yok

Arkadaşlar bir çocuk var hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil aq ben bu kadar nazlı bir insan tanımadım. Yanına geleyim diyorum kalacak yer yok diyor mal mıdır nedir. insan yer ayarlar aq Allah’ın ılığı. Sinirlerim bozuldu. Bu yüzden yok sevgilim.

Yemin ederim kendimi sapık ve istekli gibi hissediyorum onun bu çekingenliği yüzünden. Sanki bekaretini alacağım adamın tavırlara bak.

sürekli ne yapıyorsun diye soran tip

Of bıktım var Böyle bir konuştuğum çocuk. Tatile çıkmayı düşündüğüm şehirde yaşıyor diye konuşuyorum gittiğimde sıkılmamak için. Her saniye aynı soruyu soruyor birde güzellik tatlım hanımım filan diyor delireceğim aq libidom düşüyor ne zaman mesaj atsa ben turn off.

geceye bir fotoğraf bırak

görsel

hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor

Sosyalist ceyda diye tahmin ediyorum yukarıdakini.

Bir gün intihar edeceğim
görsel

adıyaman ünal turizm

Hızlı gidiyor ama koltukları gülaras kadar rahat değil birde muavinle kavga ede ede geliyor insan aq kulaklık fırlattığımı bilirim.

anüs bölgesindeki kıllar nasıl alınır

görsel

yazarların doğduğu şehirler

(bkz: Samsun)
Doğduğum gün Fenerbahçe ve Samsunspor’un maçı varmış hatta peder sağolsun maç izlemeye gitmiş.

sinop mantısı

görsel kulak şeklinde kapatılan, yoğurtlu ve cevizli olmak üzere 2 çeşit sunumu olan mantıdır.
Sinop’a gelen misafirlerime ısrarla yediririm. Bir bunu birde cevizli nokulu. Daha hiç beğenmeyen birisine denk gelmedim.

cadimavisi

Ya arkadaşlar şunu takmayın artık samimi falan değiliz yahu of bıktım valla. Siz prim veriyorsunuz adama her akşam o da yazıyor böyle yorum yapmayın artık.

sevilmediğini anlamak

Sıradan bir insansa eğer sizin için, üzülmezsiniz. Yani üzülseniz bile anlık olur geçer bir daha üzerinde düşünmezsiniz pek fazla. Sonuçta sizi sevmeyenler olabilir normaldir bu.

Ama...

sizin sevdiğiniz insanın sizden esirgediği sevgiyi bir başkasına verdiğini görürseniZ.. işte bu canınızı yakar. insanın zoruna gider.
Karşılık alamamak bir yere kadar üzer. Demek ki karakteri bu yapısı bu dersiniz telkin edersiniz kendinizi. ne zaman ki o insanın başkası için neleri göze aldığını görürsünüz işte orada gerçekler acı bir tokat gibi yüzünüZe çarpar.

sevişirken el ele tutuşmak

Sevişmenin en değerli en duygusal anı denilebilir.
görsel

içinden geleni söyle

Uçsuz bucaksız bir suyun içinde hapsolduğunuzu ve kafanızı nefes almak için o sudan dışarı yakıcı bir güneş yüzünden çıkaramadığınızı ve artık boğulmaya başladığınızı düşünün. Depresyon bu hâl.
Ölmeyi isterken ölmeye çalışacak kadar takatinin olmaması.

geceye bir söz bırak

“ Ve eve döner gibi yapıp,
Kendime döndüğüm her akşam
Anladım, yüreğimde doldurulmamış
Uçurumlar olduğunu.”

geceye bir söz bırak

“ yalnızlık bakımlı otlar arasında kendiliğinden açan çiçek."

cadimavisi

görsel
Elbet bir gün biz de mutlu olacağız.

içinden geleni söyle

Acı geçiyor, acı elbette geçiyor.
"Acı çekmiş olmak" geçmiyor.
görsel

düşün ki o bunu okuyor

Saptığım bu yolun gül bahçesi olmayacağını biliyordum Ama yine de öğrenince çok üzüldüm.

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Ben ne yazık ki sana ulaşamam artık.

narteacher

Yazar adayı. Şimdilik çaylak ama yazar olacak yakın zamanda diye tahmin ediyorum.
Benim biricik kuzum. Sözlük batağına düştü. Koştursun bakalım.
Evet kendime yeni avukat getirdim. *
© copyright 2005 - 2026