bugün
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- nasıl birisiniz13
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- ekrem imamoğlu11
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- besim tibuk2
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- defineci köy çomarı3
- kürt lehçeleri2
- çinli kadınla evlenmek3
- aselsan satılırsa8
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- ilkim sensin diyen kız3
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- akp bitince ne olacak23
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- ayak fetişi2
- trump'ın f35 hakkında henüz karar vermedim demesi2
- her yerim pembe diyen kız3
- gocu8
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- çinli kızlar2
- milletinin lideri erdogan2
- 2028 adayimiz sayin erdogandir2
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- fusya semsiyeli yabanci17
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- kiz arkadasin zort diye ossurmasi2
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- slut shaming yapan erkek2
- dondurma yerken sübliminal mesaj veren kız2
- recep tayyip erdoğan3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- canım tatlı çekti diyen erkek2
- gocu haric gammazlar bes para etmez2
- akpli değilim ama3
- azeri3
- iki kadını aynı anda idare eden adama ne denir3
sevdiği entry'ler
“nasıl oluyor da insanı mutlu eden bir şey, aynı zamanda yıkımının da nedeni olabiliyor?” diye sormuştu goethe. bağlandığın, sevdiğin bir şeyi yitirmek yıkıcıdır. pavese’in dediği gibi; “bağlılıkların ölçülü olsun, yoksa yitirmekle kalırsın.”
Arkadaşlar bir çocuk var hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil aq ben bu kadar nazlı bir insan tanımadım. Yanına geleyim diyorum kalacak yer yok diyor mal mıdır nedir. insan yer ayarlar aq Allah’ın ılığı. Sinirlerim bozuldu. Bu yüzden yok sevgilim.
Yemin ederim kendimi sapık ve istekli gibi hissediyorum onun bu çekingenliği yüzünden. Sanki bekaretini alacağım adamın tavırlara bak.
Yemin ederim kendimi sapık ve istekli gibi hissediyorum onun bu çekingenliği yüzünden. Sanki bekaretini alacağım adamın tavırlara bak.
Of bıktım var Böyle bir konuştuğum çocuk. Tatile çıkmayı düşündüğüm şehirde yaşıyor diye konuşuyorum gittiğimde sıkılmamak için. Her saniye aynı soruyu soruyor birde güzellik tatlım hanımım filan diyor delireceğim aq libidom düşüyor ne zaman mesaj atsa ben turn off.
Hızlı gidiyor ama koltukları gülaras kadar rahat değil birde muavinle kavga ede ede geliyor insan aq kulaklık fırlattığımı bilirim.
(bkz: Samsun)
Doğduğum gün Fenerbahçe ve Samsunspor’un maçı varmış hatta peder sağolsun maç izlemeye gitmiş.
Doğduğum gün Fenerbahçe ve Samsunspor’un maçı varmış hatta peder sağolsun maç izlemeye gitmiş.
görsel kulak şeklinde kapatılan, yoğurtlu ve cevizli olmak üzere 2 çeşit sunumu olan mantıdır.
Sinop’a gelen misafirlerime ısrarla yediririm. Bir bunu birde cevizli nokulu. Daha hiç beğenmeyen birisine denk gelmedim.
Sinop’a gelen misafirlerime ısrarla yediririm. Bir bunu birde cevizli nokulu. Daha hiç beğenmeyen birisine denk gelmedim.
Ya arkadaşlar şunu takmayın artık samimi falan değiliz yahu of bıktım valla. Siz prim veriyorsunuz adama her akşam o da yazıyor böyle yorum yapmayın artık.
Sıradan bir insansa eğer sizin için, üzülmezsiniz. Yani üzülseniz bile anlık olur geçer bir daha üzerinde düşünmezsiniz pek fazla. Sonuçta sizi sevmeyenler olabilir normaldir bu.
Ama...
sizin sevdiğiniz insanın sizden esirgediği sevgiyi bir başkasına verdiğini görürseniZ.. işte bu canınızı yakar. insanın zoruna gider.
Karşılık alamamak bir yere kadar üzer. Demek ki karakteri bu yapısı bu dersiniz telkin edersiniz kendinizi. ne zaman ki o insanın başkası için neleri göze aldığını görürsünüz işte orada gerçekler acı bir tokat gibi yüzünüZe çarpar.
Ama...
sizin sevdiğiniz insanın sizden esirgediği sevgiyi bir başkasına verdiğini görürseniZ.. işte bu canınızı yakar. insanın zoruna gider.
Karşılık alamamak bir yere kadar üzer. Demek ki karakteri bu yapısı bu dersiniz telkin edersiniz kendinizi. ne zaman ki o insanın başkası için neleri göze aldığını görürsünüz işte orada gerçekler acı bir tokat gibi yüzünüZe çarpar.
Sevişmenin en değerli en duygusal anı denilebilir.
görsel
görsel
Uçsuz bucaksız bir suyun içinde hapsolduğunuzu ve kafanızı nefes almak için o sudan dışarı yakıcı bir güneş yüzünden çıkaramadığınızı ve artık boğulmaya başladığınızı düşünün. Depresyon bu hâl.
Ölmeyi isterken ölmeye çalışacak kadar takatinin olmaması.
Ölmeyi isterken ölmeye çalışacak kadar takatinin olmaması.
“ Ve eve döner gibi yapıp,
Kendime döndüğüm her akşam
Anladım, yüreğimde doldurulmamış
Uçurumlar olduğunu.”
Kendime döndüğüm her akşam
Anladım, yüreğimde doldurulmamış
Uçurumlar olduğunu.”
“ yalnızlık bakımlı otlar arasında kendiliğinden açan çiçek."
görsel
Elbet bir gün biz de mutlu olacağız.
Elbet bir gün biz de mutlu olacağız.
Saptığım bu yolun gül bahçesi olmayacağını biliyordum Ama yine de öğrenince çok üzüldüm.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Ben ne yazık ki sana ulaşamam artık.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Ben ne yazık ki sana ulaşamam artık.
Yazar adayı. Şimdilik çaylak ama yazar olacak yakın zamanda diye tahmin ediyorum.
Benim biricik kuzum. Sözlük batağına düştü. Koştursun bakalım.
Evet kendime yeni avukat getirdim. *
Benim biricik kuzum. Sözlük batağına düştü. Koştursun bakalım.
Evet kendime yeni avukat getirdim. *