bugün
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı32
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- sırrı süreyya önder43
- kader doğuştan yazılı bir şey midir8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum14
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9

entry'ler (40)
eğer ishalseniz, Allah'ın cezası bittin mi artık ha bittin mii?
biraz benden ayrı kal da kıymetimi bil düşüncesinin verdiği gazla ortaya atılan, he bu arada ben yeni birini bulursam çeker giderim nasılsa ara vermiştik, bulamazsam da yine sana dönerim nasılsa ara vermiştik(!) şeklinde izah yapacak beyinsizlerin uydurduğu bir şey işte.
Sevgilime her defasında bir daha kavga çıkartmayacağım diyorum, sonra yine bir şeyler oluyor içimdeki canavar uyanıyor iki laf söylüyorum söylediğim anda da pişman oluyorum ama çok geç olmuş oluyor. Yalan söyleyip bu bahsettiğim sevgilimin yanına tatile geldim, yalan söylemek istemezdim aileme ama ne yapalım bazen masum olmak yetmiyor. Barlarda içip içip neredeyse ayakta sevişenleri çok garipserdim, aynısını ben yaptım çok da hoşuma gitti. Ice tea şeftaliyi çok seviyorum he bir de evde kendi yaptığım limonatayı. Seksi iç çamaşırları giymek kendime güvenimi bir anda on katına çıkarıyor. Şu an burada yağmur yağıyor, yağmurdan nefret ediyorum.
karın ağrısı,mukuslu ve kanlı ishal ile seyreden kronik olan ve cerrahi dışında tam tedavisi olmayan, ancak ilaç kullanımlarıyla baskılanabilecek kalın bağırsak iltihabı.
hem hayatımı kurtaran hem de aynı ölçüde içine eden ilaçtır. 40 kiloluk zayıf bünyeye 32 mg ile başlanırsa, bir de tuz kullanımı konusunda bilinçszlik yapılırsa suratınızı 150 kiloluk bir adamın suratına çevirebilir. Altında ise ince kol ve bacaklar ödemli bir göbekle uzaylıyı andırırsınız, üstüne geciken regliniz, sivilceler, yağlanma, aşırı uçlarda yaşanan duygular, tüylenme sorunları da eklenince zaten hastalığın vermiş olduğu psikolojiniz iyice bozulur. Ama bu kadar kötülüğüne rağmen öyle güçlü bir ilaçtır ki; geceleri dahi uyutmayan ağrılarınızı dindirince yine de hakkında kötü bir şey söyleyemezsiniz. (bkz: ülseratif kolit)
onun için bin türlü yalanı söyleyip kmler kat etmek, sabah uyurken izlemek, ama en çok kokusunu sevmek.
herhangib bir küslük dargınlık vs gibi bir durumda sevgilinin tavrından çekinip, en doğal, en içten olabilecek sarılmayı bile izin isteyip yapma durumudur. bu hale de mi gelecektik diye düşünür, iç çekersiniz, sarılmaktan bile çekindiğiniz biri vardır çünkü yanınızda.
genelde eski sevgililerinden bahsederken 'ben temizim, namusluyum' ayağına yatmak için saçma cümleler sarfeden kızlardır. şöyle ki, bir şey anlatırken, -eski veya yeni- sevgilinin kendisine hiçbir kötülük(!) yapmadığını ispatlamak için 'ne yaptı ki, altına almadı yaa' diyen tiplerdir. tiksinç.
her zaman sarhoş olmak, dans etmek gibi.
kanayan yarasına dilini değdirip vücudunda onu hissetmenin zevkli gelmesi gibi.
her şeyi yaptıran bildiğin delilik!
kanayan yarasına dilini değdirip vücudunda onu hissetmenin zevkli gelmesi gibi.
her şeyi yaptıran bildiğin delilik!
cips-kola.
aklından hastalığa dair düşünceler geçmiyorsa sağlıklısındır.
sevgili-ev.
yakıcı.
bırak kendini, bırakamıyorsan aşk değildir.
buzdolabında kirli tabakların olması.
bir artı bir eşittir iki değil, bir olmak.
birbirinizin laflarını etmek.
bildiğin delilik.
birbirinizin laflarını etmek.
bildiğin delilik.
herkesin içinde kendini kanıtlamadan doğan bir psikolojik teşhir vardır.
sözlüğe gelişiyle beni çok mutlu etmiş, bir tanecik dostum, beraber eğlenilesi, üzülesi,kopulası şeker insan. arada bunalım takılırmış ama olsun.canım benim.
aslında birbirlerini çok sevdikleri için bir barışıp bir küsen, birbirleri için dünyadaki her şeyden vazgeçebilecek sevgililerin birbirlerine söyledikleri söz.gel demek ne kadar sıcak, melek saflığında, bebek kokuluğundaysa, git demek, hele ki söyleyenin içi yanıyorsa, bir anlık sinir anında, gurur sonucunda söyleniyorsa, söyleyenin canını duyandan bile daha çok acıtacak sözdür.bazen git dese de sevgili, onun o ellerine sımsıkı sarılıp, güzel yüzünden öpmek gerekir,gitmemek gerekir.bir ilişkide iki taraf birbirini gerçekten seviyorsa, söylenenlerin bir yere kadar önemi vardır, önemli olan yaşananların derinliğidir.
olduğuna inanmayanların olduğu, olduğuna inananların ise dünyasının kararmasıyla salak salak her şeye gülmek gibi uç noktalarda gezindiği, bulunca öpülüp koklanası, asla bırakılmaması gereken, sevgililer günü vs gibi anlamsız günlerle kutlanamayacak kadar önemli, değerli kavram.