bugün
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi16
- sırrı süreyya önder28
- az veren candan cok veren maldan5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- damarsız tüysüz manisa yaprağı4
- sözlükteki linç tayfa6
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- herkesin kendini zeki sanması4
- sözlükteki linç kültürü12
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- silver ile evlenecek erkek53
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- askerlik anıları2
- dün gece ne oldu12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sedef hastalığı4
- alman turistlere turist rehberliği4
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- deccaliyet çağı5
- bizim uygulamamız bu şekilde2
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- güne bir şarkı bırak3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- supernatural3
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak2
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- sarapci koala59
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- true'nun çaylak olması4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- ellerim bos gonlum hos28
- sözlükteki bayan azlığı6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
entry'ler (815)
Hoşlanılan erkeğin alevi çıkmasıyla kapışan durumdur.
hiç utanmadan insanı enayi yerine koydukları durumdur. Dizinin son sahnesini gösterip 15 dakikalık reklam veriyorlar. Tekrar aynı sahneyi gösterip yine 15 dakikalık reklam veriyorlar. Daha sonra dizinin son 5 saniyesini gösterip bitiriyorlar. Bıktım şu reklamlardan sevgili sözlük.
Maalesef ki bazı oyuncuları daha tam diziyle özdeşleşememiş dizi. Aras Bulut iynemli’nin oyunculuğunu normalde beğeniyorum ama bu dizide nedense biraz yadırgadım. Perihan Savaş çok yapmacık duruyor. Dilan Çiçek hiç olmamış, Sena karakterinde de bir sürü mantık hatası var zaten. Saadet karakteri de aşırı tepkiler veriyor. Vartolu için izliyorum diziyi. Karakterde de bazı mantık hataları olmasına rağmen Erkan Köstendil oyunculuğuyla örtbas ediyor bu durumu.
Son bölümde Yamaç’ın Sena’ya “beni dudağınla yanağının arasındaki çukura gömsünler” demesi çok klişe kaçmış resmen “ıyyy” dedim. Vartolu karakteri biterse bir daha izlemem sanırım. Bütün sırları da 15. bölüme gelmeden açıkladılar. Çok bomba bir şeyler olması lazım izlenme oranının düşmemesi için. Zaten son 2-3 bölümdür vasatlaştı dizi.
Son bölümde Yamaç’ın Sena’ya “beni dudağınla yanağının arasındaki çukura gömsünler” demesi çok klişe kaçmış resmen “ıyyy” dedim. Vartolu karakteri biterse bir daha izlemem sanırım. Bütün sırları da 15. bölüme gelmeden açıkladılar. Çok bomba bir şeyler olması lazım izlenme oranının düşmemesi için. Zaten son 2-3 bölümdür vasatlaştı dizi.
sevgili çikolata,
seninle ayrılalı tam 31. gece oldu... ayrılmak zorundaydım senden. dostumuz rafine şekeri de hayatımdan çıkardım seninle beraber, dayanamazdım seninle ayrıldıktan sonra onunla görüşmeye de. mecburdum ne yapabilirdim ki? yavaş yavaş beni hasta etmeye başlamıştın, tip 2 diyabet oldum senin yüzünden. ayrılırken ağlamadım ama arada aklıma geliyorsun. özellikle tam uyanırken rüyamda seninle sevişmelerimizi hatırlıyorum. elim komodinin üzerine gidiyor seni arıyorum ama bakıyorum yoksun, su içip geri uyuyorum. umarım seni tamamen unuturum... kendine iyi bak beni arama...
seninle ayrılalı tam 31. gece oldu... ayrılmak zorundaydım senden. dostumuz rafine şekeri de hayatımdan çıkardım seninle beraber, dayanamazdım seninle ayrıldıktan sonra onunla görüşmeye de. mecburdum ne yapabilirdim ki? yavaş yavaş beni hasta etmeye başlamıştın, tip 2 diyabet oldum senin yüzünden. ayrılırken ağlamadım ama arada aklıma geliyorsun. özellikle tam uyanırken rüyamda seninle sevişmelerimizi hatırlıyorum. elim komodinin üzerine gidiyor seni arıyorum ama bakıyorum yoksun, su içip geri uyuyorum. umarım seni tamamen unuturum... kendine iyi bak beni arama...
mutlaka bir dengesizlik, tutarsızlık ve akıl rahatsızlığı gözlemlediğim insanlardır. bu konuda çok ciddiyim sözlük. uzak durun paçalarından cehalet akar çoğunun.
yine türk erkeklerinin türklüğünü konuşturduğu program. gerçekten insan nasıl sadece bu programı sex için kullanabilir hayret ediyorum. bir de utanmadan ekmek kapısı yazanlar var.
dalga geçilen kızdır. sonra kilo verir ve dalga geçenler arkasından köpek olur. tecrübeyle sabittir.
erkeklerin kız manyaklığıyla kapışır.
bazen ciddi ciddi oturup düşündüğüm eylem. sonra hemcinslerimden hoşlanmadığımı hatırlayıp "ne yapayım la olup" deyip kendime geliyorum. ama bazen kendimi çok yakışıklı hissettiğim doğrudur.
anlamı olmayan bir durumdur. eskiden benim de çok garip bulduğum hatta nefret ettiğim ama artık sık sık yaptığım eylem. niye bilmiyorum. belki de biz kızlar çok ponçik yaratıklar olduğumuz için arada böyle egosal tatminlere ihtiyacımız vardır.
zavallı kızdır. çünkü bütün makine mühendisleri ciddi anlamda manyaktır.
stüdyoyu çıldırtan trolldür.
kanımca çok da iyi etmiş. çok güldüm.
kanımca çok da iyi etmiş. çok güldüm.
mide bulandırır.
Insülin direnci sebebiyle kullandığım, hayatımı kaydıran, midem ağzımda gezmeme sebep olan lanet ilaç.
hep hayalimdeki ilişki şekliydi ama olmadı.
asla tek erkekle yetinmeyin kızlar. erkekleri ciddiye almayın. günü geçirin, eğlenin, gezin, dolaşın hevesini de kursağında bırakın.
he ciddi erkek görürseniz eziyet etmeyin, günahtır. ama baktınız ciddi değil postayı koyuverin.
he ciddi erkek görürseniz eziyet etmeyin, günahtır. ama baktınız ciddi değil postayı koyuverin.
tabi ki benim.
emedur isimli ilaç.
not: kullanmadan önce doktorunuza danışınız.
not: kullanmadan önce doktorunuza danışınız.
ezberlenerek çalışılır.
ingilizce okuyan biri olarak önerim budur arkadaşlar. lys'de ezber istiyor mesela. öğrenmek değil amaç unutmayın, ezber. şakır şukur ingilizce de konuşsanız o sınavı atlatamazsınız.
ingilizce okuyan biri olarak önerim budur arkadaşlar. lys'de ezber istiyor mesela. öğrenmek değil amaç unutmayın, ezber. şakır şukur ingilizce de konuşsanız o sınavı atlatamazsınız.
öpülesi erkektir.