bugün

entry'ler (10)

güzel kızların çirkin sevgililerinin olması

(bkz: heidi klum and seal). ilk gördüğümde şok gecirdiğim çiftlerdendir. Heidi o adamda ne buluyor hala anlayabilmiş değilim. Hani zenci olsa da yakışıklı olur , nerdee ..

smooth criminal

en güzel ve en cok tanınan mj sarkılarından biri.

kadınların güzel görünme merakı

kendini özel hissetme isteğine dayandırılabilir durum.

metallica

Önceleri müziğinden hoslanmadığım fakat su an en sevdiğim grupların basında gelen thrash metal efsanesi .

turn the page

Son zamanlarda en çok dinlediğim hatta bağımlısı olduğum (bkz: Metallica) parçası.

lys 5

80 Soru, 120 dakika olan sınav. ingilizce , almanca ve fransızca dillerinde yapılıyor. Ayrıca en cok tercih edilen bölümlere dil 1 puanıyla girlmektedir ki bu puana ygs %35 , lys5 %65 oranında etki etmektedir

els

reading comprehension passages bölümleri beni delirten dergi. Her zaman Yds'den daha kolay olduğu söylenmektedir

gossip girl

Beni bağımlısı yapmış dizidir. Artemis Yayınları'ndan çıkmış kitapları mevcut. yazarı için (bkz: Cecily von ziegesar)

ugg

Gri rengine sahip olduğum ve cok sevdiğim bot. Kötü yanı , suyun leke yapması nedeniyle yağmurlu havalar benim için kabus olmuştur . iyi yanı ise bugüne kadar giydiğim en rahat ayakkabı olması .

jaymz

James Hetfield'ın imza gibi sağa sola çiziktirdiği adının okunuşuyla aynı olan bir nevi ikinci ismi. James Hetfield fanlarının nick olarak saçtiği bir isimdir genellikle.
© copyright 2005 - 2026