bugün

entry'ler (37)

library nu

Bir türlü giriş yapamadğım site, e-kitap cenneti olduğu söyleniyor ama önemli olan girebilmek..

beyaz müslüman

(bkz: )namaz kılmanın gereksizliği tarzında başlık atabilme gafletine düşen sözlük yazarı.

namaz kılmanın gereksizliği

bu kadar gereksizleri tartışan kişinin gerekliliğinin tartışılması daha uygun olacaktır.

gece yatmaz sabah kalkmaz

Genelde sabahları annelerin çocukları kalkmadıklarında söyledikleri klişe söz dizesi.

ben bu yazıyı lionel messi ye yazdım

Maçlarına uzaydan araç kaldırıyorlarmış söylentiye göre.

evlenmek istemeyen kız

annesi çok seven kızdır.

tüylü bamya

Snickers reklamını uzun süre hafızalarda tutacak bir hitap.

ricardo quaresma vs adolf hitler

Ricardo Quresma "Durdu durdu vurdu" cümlesinin en güzel timsalidir. israillilerin kara listesi
1. Adolf Hitler
2. Ricordo Quaresma

galatasaray ın bjk ve fb den iyi olduğu tek alan

Üzerinde konuşulmayacak kadar önem arz etmeyen bir başlık.

nihat doğan'ın seks skandalını isral'e bağlaması

Nihat Doğan'ın ayrı bir eyalet olduğu bu açıklamasından da anlaşılabilmektedir.

özel sektörde çalışmanın zorlukları

pazar öğleden sonra iş yerine çağırılabilirsiniz.

cep telefonu yokken nasıl yaşardık

rahar, huzurlu, mutlu ve sakin.

ezanı anlamadığımdan namaz yapamıyorum diyen kişi

eğer ezanı anlama gibi bir zaruriyet olsa idi ve anlamayınca namaz yapılamıyor (kılınamıyor) olsa idi namaz sadece araplara ve de arapça bilenleri özgü bir durum olurdu. Sırf konuşmak içinde konuşulmazki.

kitapyurdu

Yıllardır online kitap temin ettiğim ama son 2 aydır hem siparişlerin geliş süresi hem siparişin temin edilememesi, hem iptal olan siparişim sonrası "Siparişinizin kargo takip adresi" mailleriyle sinir krizi geçirten hem de 0 212 519 87 20 nolu telefona cevap vermeyen yurdum web sitesi.

343 dönem kısa dönem ve yedek subay adayları

Poşet lakabının yeni sahipleri. uzun dönem askerlerin bir yakıştırmasıdır ve neden bu ismin verildiğinin farklı hikayeleri vardır ama hepsi de mantık çerçevesinde, ince düşünülerek yapılmış hareketlerdir. Kendisine poşet yakıştırmasını yapan uzun dönem askerlere çuval karşılığını da verenler olmaktadır.

küfürsüz başlık küfürsüz entry

Uludağ sözlüğün seviyesini yükseltecek bir anlayıştır. Bir de bu küfürlü söylemler içerisinde olan yazarların kendi aile ortamlarında da aynı cümleleri sarf ediyorlar mı merak ediyorum.

abisini facebook ta eklemeyen kız

dayısını facebook a eklemeyen kız yeğenin farklı bir versiyonu.

kim milyoner olmak ister

iki kez başvurmama rağmen hala ses çıkmayan yarışma.

ahirette göte girecek başlıkları sözlükte açmak

Bu ne kendini bilmezliktir ki bu tarz söylemler içerisine girilir. Bilmezlerki iş işten geçtikten son pişmanlığın çare vermeyeceği. Son pişmanlığın çare olmayacağı apaçık belirtilmiştir.
“Allah’ın kabul edeceği tevbe, cahilce kötülük işleyen, sonra vakit varken tevbe edenlerin tevbesidir. Allah işte bu gibilerin tevbesini kabul eder. Çünkü Allah bilir, doğru karar verir. Yoksa kötülük işleyip duran, ölüm gelip çatınca da: “işte ben şimdi tevbe ettim” diyenler ile kâfir olarak ölenlerin tevbesi tevbe değildir. Onlar için acıklı bir azap hazırlamışızdır.” (Nisa 4/17-18).

izmir ekonomi üniversitesi kütüphanesi

izmir'in ingilizce kaynak konusunda sıkıntı çekmeyen 42,000 basılı, 51,000 elektronik kaynağa sahip en iddaalı üniversite kütüphanesi
© copyright 2005 - 2026