bugün

entry'ler (1)

gece gece evden gelen esrarengiz ses

Beyler Saat şuan 3:27 bizim ev sahibi bizim bi üst katımızda oturuyo şuan evde değil başka yerde ve aylardır yok geceleri ordan tıkır tıkır sesler gelmeye başladı özellikle bu hafta baya gelmeye başladı mesela 10 dk önce baya bi yüksek ses hani koltuğu itersin cüüüürrrt diye rahatsız edici ses gelir ya o şekilde baya yüksek sesle ses geldi onu bırak cinler bildiğin yukardan büyük bi mobilyayı kaldırıp başka yere koydu o şekilde sesler geldi sonra baya yüksek sesle ayak sesi geldi yani bunu bi insanın yapmasına imkan yok şuan kesildi ama gene sıkıntılarım var arada bi hayal meyal önümden siyah şeyler geçiyor bak şuan bunu yazarken de geçti ama yukardan gelen sesler ses değil bildiğin evi Taşıyolar aq. geçende yatıyodum bizim koridorda hazır sular var hepsi düzenli bi şekilde dizilmiş kısa geniş etrafı bişeyle kaplı böyle o şeye dokunduğunda carttt diye ses gelir bildiğin yatarken carttt 1 saniye sonra tak diye ses geldi yani biri onu aldı carttt diye ses çıkararak tak diye yere koydu çıktım baktım koridorun ortasında o hazır şu duruyordu hazır şu dediğimde birbirine bağlanmış 6 tane orta boy su devrilmesi imkansız sizce bi hocaya gidip danışmalımıyım her gece yatmadan dua okurum bi sıkıntı olurmu.