bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- gecenin şarkısı10
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler3
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- chatgpt ile dertleşmek7
- ölmek istemek ama ölememek5
- tutunamayanlar8
- insanlar değişmez4
- bol tereyağlı iskender5
- gece açlığı6
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- islamda namaz yoktur13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- anasonlu nargile4
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- flörtöz erkek iticiliği5
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- saat dokuzu beş geçe atam dolmabahçe de2
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- zengin erkek vs fakir kız3
- bir gay yakışıklı bir erkeği nasıl tavlayabilir2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- ben üşümem2
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- kendi kendine nazar değdirmek3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- deli benim2
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir2
- placebo konserinde bayilmak2
entry'ler (17)
https://www.youtube.com/watch?v=ijBPmjjp-Eo ( Diz like ded ) .
VAJiNADAN- RAHiMDEN SES GELMESi
Vajinadan ses mi gelirmiş? Evet!! Bazı özel durumlarda bu mümkün. Özellikle ilişki esnasında daha da belirginleşebilen bu durum çoğunlukla kadının anatomisi ve ilişki esnasındaki evreye bağlıdır. Çoğu kişinin vajina gazı olarak bildiği bu durum cinsel yönden aktif olan kadınlarda oluşabilir, aklınıza farklı gürültüleri getiren benzetmelere yol açabilir.
VAJiNAL GAZ NEDiR?
Aslında vajina yada rahim gazı diye bir kavram yoktur. Çıkan ses yada gürültü koparan çığlık, vajinada tamamen hava sıkışmasıdır. Erkeğin kadın ile ilişkisi esnasında yada hemen sonrasında, uyarılma durumunda meydana gelir. Uyarılma esnasında rahim gevşer, uzar ve hava için daha fazla yer açılır. Erkeğin hareketleri ile de yel çıkması gibi bir ses duyulur.
Vajinadan ses mi gelirmiş? Evet!! Bazı özel durumlarda bu mümkün. Özellikle ilişki esnasında daha da belirginleşebilen bu durum çoğunlukla kadının anatomisi ve ilişki esnasındaki evreye bağlıdır. Çoğu kişinin vajina gazı olarak bildiği bu durum cinsel yönden aktif olan kadınlarda oluşabilir, aklınıza farklı gürültüleri getiren benzetmelere yol açabilir.
VAJiNAL GAZ NEDiR?
Aslında vajina yada rahim gazı diye bir kavram yoktur. Çıkan ses yada gürültü koparan çığlık, vajinada tamamen hava sıkışmasıdır. Erkeğin kadın ile ilişkisi esnasında yada hemen sonrasında, uyarılma durumunda meydana gelir. Uyarılma esnasında rahim gevşer, uzar ve hava için daha fazla yer açılır. Erkeğin hareketleri ile de yel çıkması gibi bir ses duyulur.
Sezai karekterinin ünlü lafı Cinnnnnnnnnnn'nnnnnnnnnnnnah( 40 karekteri geçmesi için nnn leri uzattım ve bu bilgiyi yazdım teşekkürler .)
Kınadığım sadece mhp genel merkezinde dövülmesidir halbuki ben tüm partilerin genel merkezlerine yazarların dağıtılıp dayak atılmasnı beklerdim ülkücüler adamsınız aferin size bugünün ( in ) i siz ( aut ) u akittir gözümde bilin istedim ...
Bakiyeniz yetersiz .. Dolum yaptırınız ..
Makatta bulunan insanların büyük abdestleri için kullandığı delik , in.
göbekli insandır , saftır , sadakatlıdır , son parasına bira aldığı için çulsuzdur , tofaş kullanır , arabasının bagajında tuzlu fıstık saklar , evinde çoluğu çucuğu bekler ama sikinde değildir , arkadaşlarına kanan amcııııın tekidir .... çoğaltılabilir ...
benim görüşüm bir kadının abaza olması mümkün değildir aradığı mutlululuğu bulamaması demek daha doğru olur zira abazalığın erkek için tanımıda yanlıştır bilinen tanım abaza erkek diyince uzun süre cinsel birliktelikte bulunmayan ve buna hasret kalan erkek diye tabir edilir ben aksini düşünüyorum abaza erkek aksine önüne gelenle birlikte olup doyuma ulaşmayan sapkınlık derecesinde çapkın olan erkektir bunun pek çok sebebi vardır burda derinlemesine yazma imkanım yok o sebeple çeşitli nedenlerle cinsel ilişkiden uzak kalan ve bunun hasretini çeken erkeklere abaza yaftası yapıştırmak doğru değildir onların çoğunun önüne gelenle birlikte olan çapkın erkek tayfasından daha zararsız olduğuna adım gibi eminim neyse işin erkek boyutunu fazla irdeleyip yanlış anlaşılmak istemem konumuz bayanlar olduğu için son olarak bayanlar hakkında yorum yapıcam bir bayanın cinsel birliktelik konusunda sıkıntıya düşmesi ve bunun eksikliğini yaşaması onun abaza oldunu göstermez onun seçici olduğunu gösterir veya ona yaklaşımda bulunanların hakettiği değeri vermeyip basit bir ilişki yaşaması isteğinden dolayı kadının buna tepkisi olumsuz olur burda sayfalarca yorum yapsak da kadınları anlamak onların ruhuna hitap etmek çok zorlu ve çaba gerektiren bişeydir görünüşe aldanma cümlesi buna en uygun cümledir.
incir reçeli filminde ki isyancı adam kıvamındasın yazmak için yazmışın çaresi ise :
15 çay kaşığı tuzu 1 fincan bardağı asidi kaçmış kara kola ile karıştırıp makattan bir akşşam birde sabah alarak kullanırsan 3 gün içinde düzelirsin dotum..
15 çay kaşığı tuzu 1 fincan bardağı asidi kaçmış kara kola ile karıştırıp makattan bir akşşam birde sabah alarak kullanırsan 3 gün içinde düzelirsin dotum..
Sikimtırak bir site kesinlikle tavsiye etmiyorum hiçbiri birsikime yaramayan hal hareket ve tavırlar içerir.
Amk müslüm baba gibi bir adam eski roma da olsa tanrı yapmışlardı sizin gibi gericilerin yüzüne gelişemiyor bu ülke oğlum sen manyakmısn ?
Başarılı bir araştırma bence türk dil kurumu ile irtibata geçmelisin kardeşim para bile verirler bu kelimeye .
istanbulda yaşıyan Sivaslı insanların nüfusundan bahssediliyor bence burda?
Sadece entry girmek için yazıyorum o tür bişey işten...
6 entry yazmama neden olan bir kelimedir .. Entry neyse artık
Arapça kökenli olup olmadığını bilmediğim bir kelimedir ..