bugün
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi17
- allahı kim yarattı14
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi22
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- anın görüntüsü8
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler9
- moğollar kardeşimizdir9
- arapça dünyanın en zengin dilidir20

entry'ler (20)
tipi güzelse yani yakışıyorsa neden olmasın. örneğin bana yakıştığını düşünüyorum ancak giydiysen dikkatli olacaksın.
her açıdan zinde olma durumu, sadece bedenen değil aynı zamanda ruhsal olarak iyi olma durumu denilebilir.
2 yıl daha bekleyebilir ancak 2 yıl sonra aynı şöhrette olur mu bilinmez.
doğru mu gerçekten şaşırtıcı, doktoruna bilgi vermiştir sanırım.
kız arkadaşımda olunca o gün görüşmüyorum.
dünya'da sağlık denilince akla ilk gelen mayoclinic besin zehirlenmesi belirtilerini mide bulantısı, kusma, ishal ve karın ağrısı olarak sıralamış (kaynak:). eğer bunlardan biri ya da birkaçı varsa hemen doktora gitmeniz yararınıza olacaktır.
yine de eğlendirdi doğrusu bazıları komik olmuş bence dermişim.
500 bine varsa istanbul'da hemen almak lazım. 500 bin verdiğin evler satarken de daha fazla para ediyor unutmayın. 500 bin veriyorsun 1 yıl geçmeden 1 trilyona çıkıyor. Bence mantıklı.
hayvan barınağı yapılınca insanlara ev yapılmasına engel mi olunuyor ki? Bence olmuyor, arada büyük fark var.
her yaz büyün serilerini seyretmek istediğim ama bir türlü seyretmeye fırsat bulamadığım büyücü karakter. Ne zaman nasip olur bilmem.
Sabahları arabada dinlediğim ve gerçekten zevk alarak dinlediğim biri. iyi ki varsı Tarkan. Güzel şarkıları var diyebilirim. O zaman "seni karanlıklara bırakmak istemezdim, anılarımı solmuş çiçekle süslemezdim, ardından acınacak bir tek söz söylemezdim, ben hiç hak etmedim ki böyle unutuluşu." diyerek sözlerime son vereyim.
ne yalan söyleyeyim, biraz düşünebilirim. Ancak kararım annemden yana olurdu sanırım. Allah kimseyi böyle bir durumla imtihan etmesin. Büyük konuşmak istemem.
ince eleyip sık dokumak, armudun sapı ve üzümün çöpü derken evlenmek hayal oldu. ismail yk'nın dediği gibi "beni beğeneni, ben beğenmem; benim beğendiğim ise beni beğenmez."
ben öğrenmek isterdim çünkü tarih sevdiğim bir dersti lisedeyken. bir de son zamanlarda muhteşem yüzyıl gibi diziler tarihi yapılara olan ilgimi artırdı. bazen ziyaretlerimde o yapılar üzerindeki yazıları okumak istiyorum.
Beşiktaş sahilde biraz yürüyüp vapur gelince karşıya geçmek ve Kadıköy'de dolaşmak, sonra da bir şeyler yemek kız arkadaşınla.
Belki kız ishal oldu ve muz yiyerek bağırsaklarını ve midesini rahatlatmak istiyordur. Bazen yargılarımızı bir kenara koymalı ve öyle düşünmeliyiz. Neden iyi ve olumlu düşünmüyoruz?
en sevdiğim tatlı tabikisi de bal kabağı tatlısı zaten tatlı yiyecekseniz içinde unlu olanları tercih etmek pek doğru değil.
Allah daha çok versin mi diyelim bilemedim ki şimdi?
belki de aşıktı senden bir ilgi göremeyince vazgeçti, bence hala varlar, soylarının tükendiğini düşünmüyorum.
hoş bulduk efendim size misafir olmak benim için şereftir diyebilirim.