bugün
- ali koç tutuklansın8
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü12
- en son ne yediniz15
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- küresel10
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri21
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde16
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8

entry'ler (373)
Konu ile ilgili atıp tutmak yerine önce bu kitabın okunup sindirilmesi gerektiğini düşündüğüm, dinci bir söylem.
(bkz: Yaşar Nuri Öztürk - Deizm)
(bkz: Yaşar Nuri Öztürk - Deizm)
Girdiğim ama tercih ettiğim üniversitelere yerleşemediğim sınavdır.
80 sorunun tamamını yapmış ve 57 doğru 23 yanlış yapmış biri olarak 15 bin küsürlerde bir lys sıralamam mecvut. Seneye tekrar deneyeceğim. Bu sınava hazırlanmadan girmiştim. Bu sene ise kursa gitmeyi düşünüyorum. Önerileri olan yazarlar yeşillendirirse sevinirim.
80 sorunun tamamını yapmış ve 57 doğru 23 yanlış yapmış biri olarak 15 bin küsürlerde bir lys sıralamam mecvut. Seneye tekrar deneyeceğim. Bu sınava hazırlanmadan girmiştim. Bu sene ise kursa gitmeyi düşünüyorum. Önerileri olan yazarlar yeşillendirirse sevinirim.
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız....
pek alışveriş yapılmamış sitelerde güvenli olduğu için kullandığım ödeme yöntemiydi. artık ülkemizde faaliyet göstermeyecek en azından bir süre.
bakayım hesabı kapatayım derken 1.62 dolar bakiye görünce dedim çekeyim bunu. neymiş efendim en az 10 dolar çekebilir mişim. haram zıkkım olsun.
bakayım hesabı kapatayım derken 1.62 dolar bakiye görünce dedim çekeyim bunu. neymiş efendim en az 10 dolar çekebilir mişim. haram zıkkım olsun.
Ogrenmesi zor dildir.
Askerligim sirasinda tanistigim bir fransizca ogtetmeninden alinti yapiyorum:
"Universite de hocama sordum hocam fransizca diger dillere gore ogrenmesi zor bir dil midir?
Cevabi soyle oldu:
- ingilizce kolay baslar giderek zorlasir. Almanca zor baslar giderek kolaylasir. Fransizca hep zordur."
Askerligim sirasinda tanistigim bir fransizca ogtetmeninden alinti yapiyorum:
"Universite de hocama sordum hocam fransizca diger dillere gore ogrenmesi zor bir dil midir?
Cevabi soyle oldu:
- ingilizce kolay baslar giderek zorlasir. Almanca zor baslar giderek kolaylasir. Fransizca hep zordur."
Farkli bir bakis acisindan bakildiginda, sanki arabanin bir eksikligini/demodeligini ifade eder. Halbuki düz iyidir. Kullanici ve araba arasinda bir bag vardir. Deviri hissedersin, vitesi elinde oksayip uygun anda gedigine oturtursun. Zevklidir.
Otomatik basittir aslinda. Bir espirisi yoktur ama var gibi gorulur. Zaten yakinda arabalar kendi kendini surer hale gelecek. Biz de otomatik olalim o zaman? Cipi taksinlar programlanalim. Ne o otomatik en iyisi?!
Otomatik basittir aslinda. Bir espirisi yoktur ama var gibi gorulur. Zaten yakinda arabalar kendi kendini surer hale gelecek. Biz de otomatik olalim o zaman? Cipi taksinlar programlanalim. Ne o otomatik en iyisi?!
Ifadede yetersiz kalindigindan oturu mu yoksa karsindakinin kit olusu yuzunden mi sonuclandiginin asil onemli oldugu mevzudur.
Ayni seyi, karsindakinin dusuk iq seviyesine gore revize edip anlatmaya calisirsin. Sansin varsa bir takim kimiltilar olur ama karsi taraf hic zeka kalintisi gostermiyorsa oradan kacarak uzaklasmak gerekmektedir.
Ayni seyi, karsindakinin dusuk iq seviyesine gore revize edip anlatmaya calisirsin. Sansin varsa bir takim kimiltilar olur ama karsi taraf hic zeka kalintisi gostermiyorsa oradan kacarak uzaklasmak gerekmektedir.
Kusacagim geliyor bu aciklamalara. Nasil sapik bir beyinleri var bir de bunu din kisvesi altinda yapiyorlar
O kadar yalnizim ki kapimi esen ruzgardan baska calan yok...
Mevcudu oldugum tayfadir. Hem calisip hem okumak zorunda olanlar ne yapsin tas mi yesin?
Gece gece karin agrisi, sicak su torbasi ve sozlukte gecelere akmaca
Ucakla ilk defa seyahat ettigim sehir.
Askerligin acemiligini yaptigim sehir.
Eskiyi hatirlatir bana bazi yasanmisliklari.
Askerligin acemiligini yaptigim sehir.
Eskiyi hatirlatir bana bazi yasanmisliklari.
uzun zamandır kullandığım ve başka hangi dağıtımı kursam dayanamayıp geri döndüğüm güzide linux dağıtımıdır.
arch tabanlı dağıtımların atılım yaptığı bu dönemde manjaro linux kesinlikle denenmesi gereken kullanıcı dostu bir dağıtımdır.
arch tabanlı dağıtımların atılım yaptığı bu dönemde manjaro linux kesinlikle denenmesi gereken kullanıcı dostu bir dağıtımdır.
içlerinde olduğum sap grubudur.
içkim sigaram yok. evim arabam var. taliplerimi bekliyorum.
içkim sigaram yok. evim arabam var. taliplerimi bekliyorum.
ben de seni...dermişim hahaha
Blue Öyster Cult - Burning For You
https://www.youtube.com/watch?v=ipqqEFoJPL4
https://www.youtube.com/watch?v=ipqqEFoJPL4