bugün
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı13
- cehaletln cazibesi6
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- ankara4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- yalnızlıktan keyif almak3
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- akp2
- yunan kültürü vs türk kültürü7
- iki gözlüğü üst üste takmak2
- her şey farklı olabilirdi hissi2
- susam sokağı sakinleri2
- minik kurbaga4
- susam sokağı2
- kilo verdiren gıda5
- ismail kartal vs okan buruk2
- zeki biriyle sohbet etmek4
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- evrene bir mesaj bırak8
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek3
- prof dr yılmaz önal2
- baba ile içki içmek4
- yürüyüşe çıkmak2
- deliler3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı9
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu5
- düşün ki o bunu okuyor2
- daredevil2
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- konuşuyorsun bu yalanı2
- rusya ukrayna savaşı3
- ismail kartal12
- asansörde kalmak5
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- barbarlık temeline cila çekmek2
- devlet bahçeli7
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- anın görüntüsü14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- altin2
- sandra bullock2
- vedat muriqi4
entry'ler (19)
Hiçbir şey anlamadıktan sonra ezberlenmesine gerek yoktur. Önemli olan özünü kavramaktır.
önce ortamı gerip daha sonra aldığı tepkilerden dolayı susan futbol tarzıdır. Saman altından su yürütmedirde.
piyasanın çok üzerinde bir şarkıcıdır, şarkılarıyla ön plana çıkmıştır, balon falanda değildir.
''şimdi bir parça nefes huzur bana'' diyerek ruhumu okşayan yazardır.
Oy veren insanlardan nerdeyse ikide biridir.
''Dünyaya gelmek bir saldırıya uğramaktır'' -ismet Özel-
''Hayal, ipleri elden kaçırmaktır. Oysa öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, o ipin ucu elinizden bir kaçtı mı bir başkasının eline geçiveriyor. Ondan sonra siz hayal ediyorsunuz ama bir başkası yaşıyor.'' diyen yazar.
Türklere de saygı duyan bir insandır. ''Bana Türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı fethedeyim.'' demiştir.
Fenerbahçe ''taraftarının'' sahip çıkması gerektiği adam gibi adam denilen insanlardan.Fenerbahçe taraftar forumlarında her ne olursa olsun Aykut Kocamana sahip çıkılacağı yazılıyor.
böyle kahraman isimlerini nasıl buluyor dedirten yazar.
zamanın esrarkeşlerini çevresinde toplayıp ''Din elden gidiyor.'' diye ayaklanan ya da ayaklandırılan şahıstır. iskender Pala Katre-i Matem'de detaylı bir şekilde bahsetmiştir.
Mardin'e Madrid, müsteşara, müşteşar diyen bir insandır. Mizahi programlarda dalga konusu olmasına rağmen neden hala spikerlik yapıyo şaşırıyorum.
şu ana kadar gördüğüm en başarılı dış işleri bakanı. Hayran olunacak kadar kaliteli bir insan. Yakında bulunduğu mevkiiden indirilecektir diye düşünüyorum. Stratejik Derinlik isminde de bir kitabı vardır.
hikayeleri çok güzel olan yazardır. Dili biraz değişiktir. Bazen bir cümle bir paragraftır. Bazen bir kelime bir cümle, kimi zaman bir kelime bir paragraf. Devrik cümlelere sıklıkla yer verir. Şehir Mektupları ismini verdiği 1993lerin Türkiyesini daha çok istanbulunu anlatan bir de denemesi vardır.
Bir şehirde 2.adam olmaktansa bir kasaba 1.adam olmayı tercih ederim diyen kaliteli yazarlarımızdandır. Katre-i Matem ile Lale Devrini ve Laleyi, iki Darbe Arasında isimli kitabıyla da askerlik boyunca yaşadıklarını öğrenebiliriz.
Afili Filintalar diye eğlenceli bir grubun içinde de bulunmaktadır.
Bunun yüzünden dünya kupası maçlarını en fazla 10 dakika izleyebildiğim allettir. Türkiyede sezonun başlamasıyla birlikte tribünlerimizde yerini alacaktır.
sürü psikolojisi olsa gerek, belki de dıştan öyle görünme arzusu. Kadrolaşmanın tavana vurduğu şu zamanlarda belki o bıyıkla işlerini daha kolay yaptırıyolardır.
3 ciltlik hatıralarıyla cumhuriyetin ilk yıllarına, yapılan inkılaplara halkın gözüyle bakmamızı sağlayan güzel insandır.